Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 729
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
С тези тортени разрези сте безпощадни! 😍 В Софийско само се облизваме, защото си нямаме една прекрасна Долче… 🥰
Нямам нищо позитивно, което да споделя относно режимен начин на живот тук…
Събирам тен и тлъстинки 😁 Морски целувки от мен! 😘

# 601
  • София
Имам желязодефицитна анемия, само желязото в момента ми е ниско. Периодично имам терапия.

Ще изчакам коментар на лекаря. Благодаря много! Simple Smile

# 602
Значиии, давам заявка Долч да ме осинови. Отказвам се от произход, от всичко.

Ще те замоля да се наредиш на опашката   Naughty      Отдавна аз първа съм направила заявка за осиновяване и Долче може да потвърди.

BFF, присетих се, че мина година и половина от последното ми амарето с вишни и ми се прииска.
Ама днес купих някои неща за торта от лидл Grinning
Ще правя експеримент на мц, само еритритол от кауфланд ще взема скоро.

Стелче, то като съм вечеряла читаво и после не съм и гладна. Ама нали съм пушач, не мога сутрин да не пийна кафе и да не апна плод и после друга простотия.
Тортата изглежда страхотно  Шарпи. Поздравление за Долче. Току що си обърсах лигите и преглъщах стабилно.

Ех, жалко, че няма да можете, ама има време, ще го мислим и времето ще следим и ще поръчаме хубаво време.

# 603
Ще те замоля да се наредиш на опашката   Naughty      Отдавна аз първа съм направила заявка за осиновяване и Долче може да потвърди.
Както казва градската Тъполета Лозанова : ГледайтИ и завиждайтИ Trollface
Аз съм осиновена! Smile
Поздрави с част от трапезата ми Yum
Да допълня: всичко от кадъра е от Долче. Ма вие да не решихте, че само торта, а? Ама и цветенце имам, и картичка Purple Heart

То се е видяло, че златните "50" отидоха по дяволите, та викам да си я хапна без угризения тази тортичка. За утре още една порция и ще е в историята. После клекове и скачане по 2. Тва е положението. Чакам и цикъл тези дни, та и той да идва, че да заминава.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 20:34 от sharpy

# 604
Ако беше в София, Долчето мен щеше да осинови

Eдно фастче малко няма да ти се отрази зле след това ядене Joy
Пак късмет, че на Долче си е кето торта.

# 605
Ами утре ще гледам колкото мога време повече без храна.
И да редактирам поста от преди малко: Утрешна доза торта НЯМА! Приключи се!
А първото ти изречение не го довиждам добре, диоптъра ми е малък Trollface Кво писа?!?

# 606
То бива да се правиш на млад, но чак на възраст за осиновяване да се изкараш, е леко прекалено - според мен LaughingLaughingLaughing

Аз един 30 часов фаст направих, подготвям се психически за 72 часа, но може би след като изям прекрасните градински домати, имам и патладжан.

Долче, ти като една многодетна осиновителка, докъде докара  твоя 72 часов фаст?

# 607
Искам да кажа, че ако Долче беше в София, мен щеше да осинови.
А ако и ти беше, щеше по две торти да прави Joy

Ти верно ли от вчера до днес я омете цялата? Е, и мъжо ти е похапнал, не вярвам да не е.
Аз ще я направя, ще видите вие, ще я направя Sunglasses

# 608
Опасни сте значи... За малко да не ви гледа човек и тука става на сладкарница Joy
Правете като мен - на всички страници из нета им отказвам бисквитките! Ама ха, не се научиха че Натка кълве на кюфтета Joy

# 609
Да! Така знам, че вече нямам "дразнители" в хладилника. Ако имах място в камерата, щях да замразя за по нататък, но нямам. Тя не е и голяма, а фризер нямаме. Половинът намаза 1/3-та, другите 2/3-ти аз изядох. От утре стриктна храна и много упражнения. Нещо днес усещам много странна болка на свивката на единия крак. Но не като натъртено, а като усукана жила. Оф, не знам как да го обясня, но е много неприятно и не знам от какво е дори.

# 610
Едно се чудя Шарпианче, ти след това ядене успя ли и да тренираш?

Росита,  за майчината любов няма възрастови ограничения Rolling Eyes

# 611
Едно се чудя Шарпианче, ти след това ядене успя ли и да тренираш?
Преди да ям направих 100 клека и покарах велото около 10 мин. Вяла работа, ама нямах сили честно казано. Затова казвам, че от утре се заемам сериозно.

# 612
Обаче да кажа, че на маскарпонето не съм голям фен, много ми е мазно.
Та се чудя за следния крем.
Сметаната на лидл за разбиване, заквасена сметана, ванилия, еритритол.
Какво мислите?

Иначе ще правя следната торта сега, че ми влезе нещо у главата.
Значи блата от ядки и масло.
А крема ще е от сметаната на лидл и ще омеся с ганашче.
Мисля, че ще стане добре.
Чудя се и за заквасена сметана дали пак да не сложа.
То и в рецептата за тирамисуто пише, че е ронливо.
Та се чудя дали да не пробвам в стъклената купа да опека блата и просто да го наредя на два пъти, пък ако ще натрошен да е.
Иначе чаши нямам за да направя десерт.

# 613
]Шарпи[/b]
Разтегнала си някоя връзка аз така се бях подредила от тези напади. Задни, предни🤩 не са моите упражнения . И на въже не се научих да скачам. Взех си едно от Primark имат спортен щанд и щях се пребия  като се спънах🤣
И въжето не е моето значи. Ще си продължа с гири и клекове .
Ох с тези торти ще ме уморите. Добре, че е жегаво и при нас че въобще не ме съблазняват🤣

# 614
И нападите не са за мен.
Скачането го обичах като дете, ама много.
Обаче като голяма и с този кръст, не мога.

Общи условия

Активация на акаунт