Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Росита,  за майчината любов няма възрастови ограничения Rolling Eyes
Къде вмъкна между блатовете майчина любов, то си е чисто интересчийство. Grinning
Шарпи, да не е от вена болката?

# 616
  • Бургас
Изобщо има ли някакъв ефект от напади, ако ги правиш наполовина, аз няма шанс с болките в колената, да клекна както си трябва

# 617
Не, Росита, по-скоро е точно Дара както написа - като разтегнато.

# 618
Росита,  за майчината любов няма възрастови ограничения Rolling Eyes
Къде вмъкна между блатовете майчина любов, то си е чисто интересчийство. Grinning
Шарпи, да не е от вена болката?

Любовта е навсякъде. Особено в тортите. Joy

# 619
Изобщо има ли някакъв ефект от напади, ако ги правиш наполовина, аз няма шанс с болките в колената, да клекна както си трябва
Аз имах много болки в ставите особено колена ,китки на ръцете...
Откакто съм на режима вече няколко месеца и откакто смъкнах кг и вмъкнах гимнастика тези болежки ги няма. Разбира се случва се да разтегля някое сухожилие от някое упражнение но това е различно

# 620
Аз ако тръгна да правя торта трябва да си я ям 2 3 дена сама😂😂😂 това значи колкото и да е режимна да излизам от пътя 😂 заради еритротила.. Нали вдигал инсулина 🤦

# 621
Ох, ще ме уморите от смях всичките!🤣🤣🤣 Навън ви четях набързо и се смеех...и ми се чудеха хората защо се хиля.😅 Всичките ще ви осиновя!😃🤗
Както казва градската Тъполета Лозанова : ГледайтИ и завиждайтИ Trollface
Аз съм осиновена! Smile
Поздрави с част от трапезата ми Yum
Да допълня: всичко от кадъра е от Долче. Ма вие да не решихте, че само торта, а? Ама и цветенце имам, и картичка Purple Heart

Шарпи, много ми хареса този кадър!😊 Тенк ю! Виж картичката как добре пасва на другите "артикули".😃
Дано болката в крака мине бързо!
Долче, ти като една многодетна осиновителка, докъде докара  твоя 72 часов фаст?
Росита, всичко е точно. Днес вечерта имаше много лекичък "глад", ама много поносим, не му обърнах почти никакво внимание.😁 Ходих на разходка, за да го туширам, а на връщане минах през Кауфланд и си купих сгъваема спортна постелка (най-накрая, че отдавна и' се чудех).❤
Diabetes, с мен ли си днес на фаст?🙃
Елора, значи...чета ти една от публикациите иииии...като видна кето сладкарка се чудя....ЗАЩО ще правиш първо ганаш (сметана+ разтопен шоколад) и после ще му добавяш и лидълска сметана?!😃🤔 Просто си правиш ганаша, охлаждаш го много добре- да речем, идеалното е да престои през нощта в хладилника. После направо си разбиваш ганаша на крем, няма нужда и бита сметана да му добавяш.😉
Блатът за тирамисуто отвън беше по-скоро хрупкав, с твърда коричка, вероятно става трошлив при рязане хоризонтално...🤔 Нищо не пречи да го начупиш на парчета и така да редиш тирамисуто, но е по-удачно така да се сервира направо в чаши или купички. Може и някое горско плодче или вишна да се вмъкне между пластовете, натрошен шоколад или ядки- въпрос на импровизация.😀
На мен тази рецепта за тирамису ще ми е сред  любимите вече. И толкова лесно се дели на четири, че спокойно мога да си направя четвърт доза в една-две купички.🥰
Ураганче, можеш да осиновиш Елора, ако правиш цяла торта.😃 А къде видя, че еритритолът вдига инсулина? Доколкото знам, гликемичният му индекс е 0 и не влияе на инсулин и КЗ /ние тук го ограничаваме, защото никой подсладител не е ок за ежедневна консумация и е най-добре да не поддържаме сладкия вкус/...🙂
Росита,  за майчината любов няма възрастови ограничения Rolling Eyes
Любовта е навсякъде. Особено в тортите. Joy
🤣🤣🤣
Някой попита за нещо от първа страница...не се сещам кое е.🤔  Но, ако не се вижда, явно информацията е остаряла и вече не е достъпна...

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 18:22 от dolce miele

# 622
  • на острова на мечтите
Привет на всички.
Благодаря Ви за положения труд. Започнах да чета днес , но в първа тема ( поста на kameloth, който трябва да се прочете) има една таблица под изречението : "Ето малко практически насоки за това как да определим колко въглехидрати да консумираме:" , която не се вижда . Пробвах на компютър, лаптоп, телефон....Бихте ли ми помогнали , моля.
Ето кой попита. Аз не съм ги консултирала "практическите насоки и май не съм ги и забелязала!

# 623
Долче, ами за да стане повече крема. Ганаша аз не го правя с уипинг крем, а готварска сметана. Не съм пробвала с миксер да го разбивам. А също и шоколада е натурален. 85 %, слаба ракия е това.
И мисля и заквасена сметана да сложа. Чудя се още.

Ето ги таблиците.

# 624
  • на острова на мечтите
Елора,благодаря Hug
Снощи имахме много неприятна случка на път и ваканцията свърши. От притеснение не съм яла и стомахът ми се заключи. Не е от хубаво, но се надявам да е за добро.

# 625
Какво е станало?
Че прекратихте почивката.

Таблиците ги свалих и пак ги качих
Иначе в другата тема аз ги виждам.

# 626
Долче, ами за да стане повече крема. Ганаша аз не го правя с уипинг крем, а готварска сметана. Не съм пробвала с миксер да го разбивам. А също и шоколада е натурален. 85 %, слаба ракия е това.
И мисля и заквасена сметана да сложа. Чудя се още.

Ето ги таблиците.

Благодаря много !

# 627
Добро утро!
Днес съм хубаво "втасала и набухнала" и започвам стриктни ограничения.
Скрит текст:
Ще мъча да изкарам колкото може повече без храна днес и довечера яко тренинг. Това на свивката ми е точно нещо разтегнато, при определени пози така боли гадно, трябва да се врътна или да сменя позите на крака, за да не боли. Предполагам, че е от скачането.
За еритритола и аз знам, че не вдига инсулина. Идеята на неконсумацията му е, да не ни подклажда глада за сладко. Стевията го вдига обаче и то много. Тя е ОК за диабетици тип 1, които инжектират външен инсулин, за нас обаче не е.

# 628
Тука бях чела спор за подсладителите. Даже беше с този дето поддържа една страница във фейса и произвежда някакви сладки неща с него.

# 629
  • на острова на мечтите
Какво е станало?
Че прекратихте почивката.

Таблиците ги свалих и пак ги качих
Иначе в другата тема аз ги виждам.
пътен инцидент, при който пострада нашето ППС. Ние сме наред, но не можем да продължим. Както и да е, ще се оправим.
Първо пострадах аз. На 9 август вечерта. Бях писала тук.

Не знаех за стевията. Благодаря, Шарпи. Аз не съм лакома за сладко, макар че обичам много джинджифиловите бисквитки от ИКЕА. Веднъж изядох половин кутия. Хрупкавички, мммм.... А, и баклава... С тавата мога да я изям. Добре че само по Коледа ми иде апетит.Но ако няма нищо в къщи, както обикновено няма, не се сещам... А и не ми се прави нищо. Долче, браво на теб!

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 13:55 от danilu

Общи условия

Активация на акаунт