Тренировки в домашни условия - 120

• 65 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
От два месеца имам мини vélo elliptique от Амазона. Тоест мини крос тренажор. Въртя ежедневно 90 мин и умишлено спирам. Може да се върти и наобратно. Крака, мускули, сухожилия разни са в играта. Супер. Включвам и класическото мини вело. И въртя дърпайки ластик, и ръце един вид.
Елиптика може да се пъхне под бюро и да въртиш до изнемога, докато си сърфираш.
За мързеливи - толкоз Grinning

# 391
Както вчера мислех да приключа с тренировките днес направих 20 Мин коледна горна част ,30 мин гребане и над два часа преход в гората 🤣
Ще си почина малко ,ще пия едно кафе ,мятам един душ и бегам на ресторанта ...няма чил у тоя живот 🤪

# 392
Агент Heart Eyes  Дано детето бързо да се оправи!

Последен ден на 2023 - 30 минути гребане и 30 йога. Днес занимаваме на ски и мисля, че довечера може да направя още една йога. Любимецът ми Витас има намаление за неговата платформа... Много се изкушавам да си взема годишен абонамент, но едва ли ще го използвам повече от един от на седмица.. 

От утре ще започна Re-Ignite и някаква месечна йога програма.

Весело изпращане на 2023 и една спорна и спортна 2024 😍❤️⛷️⛹️🏃🏂🎿🎾🚲🤸🤸‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️🤸‍♂️🤾‍♂️🤾🚵‍♂️🥅🚣‍♂️🥎

# 393
  • Стара Загора
НФБ къде се разхождахте? Ние ходихме днес ама късно пристигнахме. Тръгнахме към 11.40 по Хайдушката пътека, на бившата фурна спряхме за 15тина минути за сандвич и кафе, Чаталка и по пътеката надолу. По тъмното пътувахме за Стара Загора.

# 394
Скрит текст:

И понеже сме на прага на новата година и на новогодишните резолюции споделям блог пост на любима съфорумка, която съм имала удоволствието да срещна и в реала. А конкретния пост винаги винаги ми е супер позитивен и супер мотивиращ и си го препрочитам редовно!
https://luluto.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

Да сме здрави и прави за спорна и спортна 2024! Наздраве! Champagne

# 395
Здрава, добра и спортна 2024 🏋️‍♀️

Отчитам се и аз: последните месеци карам на обръч и средно 10км дневно с колелото. Ходих на тренировки с треньор заради проблемно място/болки.  Ще продължа фитнеса, но без треньор.

Нинджите от лего окупираха мястото ми, само обръч е възможен засега вкъщи.  Останалото - навън.

# 396
Максимка към Синият вир -много е красиво ,като се обадиш другия път ще те заведа 🤪
Агент много яка история,благодаря ! ❤️
Аз отивам пак по горите ,само да кикне нурофена ,че голяма и напоителна нощ беше ...🤣

# 397
Добро утро,  в най-краткият ден на годината Simple Smile Макар, че покрай кучо сме будни от 7:30. Открих януари с една тренировка на Линда от Barlatez с тежести на глезените и гири в ръцете. Гиричките, бяха изоставени по едно време, че леки нямам, а и след снощи... Все пак си направих тренировката, над час е и по едно време си помислих просто да я съкратя, не реших че ще опитам и се получи. Виното и шампанското не помагат за високи спортни постижения Simple Smile Здрава, щастлива и спортна 2024!

# 398
  • Стара Загора
За днес отчитам  Тотал боди хамър и разгонена котка.

# 399
За много години, момичета! Здраве, любов и кураж да осъществявате мечтите си!

Агент, много любим пост ми е това и на мен! Благодаря, че напомни за него!

Аз започнах Re-Ignite. Форматът е подобен на предишната - 30 минути силови, последвани от 15 минути кардио. Упражненията са комбинирани по 2 - всяко се изпълнява по 30 секунди (общо минута), после 30 секунди почивка. Реших да направя йога предизвикателството на Бохо, следващите месеци - на другите любими - Сара, Ейдриън, Тим. След малко отивам на ски.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 23:13 от Анонимен

# 400
Добро утро спортуващи дами! ЧНГ! Да бъдем здрави и трениращи и през новата година Simple Smile
Аз не съм много по отчитането, но си действам със Сидни и приключих поредната програма с нея миналата седмица. Тази по-лежерно, само с ластици и собствено тегло, защото съм далечко и на топло и под 28 градуса не падат температурите дори нощем, та на климатика в стаята, но пък с гледка Trollface
Скрит текст:
От 8 януари започва новата програма с 5 нови тренировки седмично и я чакам с нетърпение.
Много ми допаднаха програмите Reps и Reps 2 за октомври и ноември, които бяха изцяло силови, но Сидни се завръща към кардио елементи също и от януари ще има разнообразие.
Целта ми за 2024 е да запазя формата и да изчистя долната част на корема ако може, което е най-трудната част естествено, а при мен и слабо място след две коремни операции. Ох и пустите въглехидрати... все не мога да намеря баланса колко да приемам, че да не страда щитовидната ми жлеза (с Хашимото и променлива хипофункция съм) и от друга страна да не си нарушавам инсулиновата чувствителност, която е на кантар според мен, не и според ендокриноложката, но аз нали знам повече от нея Smiley Та така. Дадох отчет, до догодина Trollface
Бъдете здрави и се радвайте на плодовете на здравето, а за мен спортът е точно такъв Heartpulse

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 05:23 от Elyon Brown

# 401
Честита Коледа и за много години, момичета! Дано 2024 е пълна с точните преживявания и предизвикателства, за да ни помогне да сбъднем мечтите си.

Вдъхновена от поста на Elyon и не само фит тялото, но и супер гледката, се мятам ей сега на нещо много леко, най-вероятно 4WFE. Завърших старата година в неособено добра форма и започвам с настинка, но раздвижването е наложително.

# 402
За много години!
Стартирам традиционните за мен 99 тренировъчни дни от НГ до РД (началото на Май). Преди броях тренировките, но от трен до трен може да има огромна разлика, а и се налага понякога да разделям, та стигнах до тази схема. Програма още обмислям коя да е и вероятно ще я започна или 2-та седмица на Януари или от 2-ри Февруари.

# 403
Мирна и спорна 2024!
Прибирам се от няколкодневно празнуване и първото нещо, което напарвих, бе да си съставя тренировъчен план на база на ваканциите на децата, които пък (ваканции, не деца Simple Smile ) ми служат като отправен ориентир за определяне и на трен. цикли. Общо взето, до католическия великден имам пълна яснота, после до дългото ни семейно море горе- долу съм наясно какво ще правя, а периодът до октомврийската ваканция все още ми е смътен, но ще го мисля на плажа с коктейли в ръка.
Храненето също съм го измислила.
Сега остава и да приведа плановете в действие.
И така- от утре с песен бойна връщам се в строя.

# 404
  • Там където
ЧНГ, момичета! Да е здрава, успешна , без болежки и контузии. За много тренировки Simple Smile и божествени тела...хахахха
Аз с труд и мъка през декември избутах 4WEB и мисля да започна сега през януари Fire and Flow; Ще ми се впише чудесно в режима със 100 други тренираници Simple Smile За капак от днес съм в офиса, защото вече няма никой да работи от вкъщи ако не е хоум базиран по договор... това никак не ме кефи, защото губя много време, в което де факто мога да работя и тренирам! Но ще се адаптирам... нямам избор

Общи условия

Активация на акаунт