Тренировки в домашни условия - 120

• 65 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас/Пз
Вчера дадох старт на новата спортна година. Ден 49 цяло тяло от Ендгейм. Понеже ми  е много любима тренировка и съм я повтаряла много пъти реших да започна с нея. Голям зор видях обаче, въпреки че работих само с 2*6кг.
Пожелавам ви една здрава година и всеки да постигне желаните цели.
Моята цел е същата като миналогодишната - да поддържам постигнатото и да се преборя с целулита, доколкото е възможно 😂🙈

# 406
Здравейте и Честита Нова година! Бъдете здрави и това, което сте си пожелали, нека се сбъдне!

Аз започнах тренировъчната си година вчера с последния ден от Адвент календара на приложението - тренировка за цяло тяло (с доста упражнения за корем) и към нея добавих 14-минутна тренировка, подходяща за хотелска стая пак от приложението.
Днес правих две тренировки за глутеуси *24мин.всяка, с тежести за глезени. Доста сериозно натоварване се оказа и подозирам, че ще имам лека мускулна треска утре.
Намеренията ми са следващата програма, която следвам да бъде новата Unleash. До тогава съм решила да правя тренировки със собствено тегло. Надявам се през новата година да нямам проблеми с кръста, защото ме връщат много назад. 

Хубав и спокоен ден!

# 407
Днес мобилност с тренера ...утре ще правя за първи път силова с него .Нямам конкретни цели поставени и план ....така или иначе си имам три пъти Джиу джицу +една мобилност на седмица ...това са три тренировки по два часа и половина + една 60 Мин ...каквото мога да вкарам допълнително като силова и кардио е ок ,разтягане и йога за добро утро -всеки ден .

# 408
Привет и от мен, мили момичета Blush
Изпратих старата година с една от любимите ми HIIT тренировки на Каролинка - ден 10 от първата Beastmode програма.
Новата година започнах по традиция с напоителна едночасова йога.
Вчера правих ден 1 от Beastmode 2 - крака. Днес беше ред на горна част и ден 36 от същата програма.
Аз също планирам да правя Unleash series. Имам чувството, че съм в плато по отношение на тежестите, иска ми се малко да ги вдигна.
До понеделник смятам да продължа да си избирам отделни тренировки от Beastmode. Планирала съм и поне една продължителна йога сесия.
Обещанията ми за Новата година са две:
1. Повече йога/стречинг. Чувствам се страхотно след това, изключително ми е полезно. Все се заричам, че минимум 2 пъти по 40-60 минути на седмица ще правя и все оставам с един. През 2024 ще са два, честна дума Grinning Плюс 10 минути след всяка силова тренировка.
2. Да правя 8-10 000 крачки всеки ден, независимо от обстоятелствата.

# 409
След дълго умуване в последния месец, реших че е време да се свържа с фитнес инструктор за изготвяне на хранителен и тренировъчен режим, както и за проследяване на резултати. Основната ми цел е изчистване на мазнини, които натрупах в последната година и половина. Имам чувство, че се въртя в кръг - прекалено много кардио в сравнение със силовите и неправилно хранене ...

Иначе отчетът ми засега е 3 дни ски, 2 дни йога (сутрин и вечер), 2 дни Re-Ignite. Ще си продължа и следене на калории докато не се свържа с инструктор и не получа индивидуалната програма.

# 410
Стрес и емоционално ядене при мен разказват играта и на най-изпипаните тренировки.

# 411
  • Някъде по Дунава
Добро утро и за много години!
Малко преди празниците заради ремонт и пътувания спрях временно тренировките. Започнах пак на 1 януари, като до края на месеца ще приключа със Summertime Fine 2023. Междувременно тръгнах на йога и до момента се опитвам да ходя два пъти седмично.

# 412
За днес 20 Мин соматик йога за добро утро и после силова с треньор -правихме само Turkish get up и windmills -1 час ,като първите серии заучавахме техниката с по-ниски тежести ,после прогресирахме....Еми какво да ви кажа...бая зор видях 😭

# 413
Аз си продължавам с пилатес и йога -както вкъщи, така и в една зала. Добре ми идват. Посвалих, някак се поиздължиха мускулите на бедрата. Но доста ми е скучно Simple Smile В залата не толкова, защото все пак има социален елемент, инструкторката е готина, жените, които ходят, също. И е забавно. И потенето не е приоритет. Но вкъщи малко ми е досадно, затова и не избирам дълги практики, максимум по 30-40 минути.  Не мога да се оправя с това на врата, гърлото, щитовидната или каквото е там -имам усещане за някакво разместване, буца, херния. Но толкова да ме е страх какво е, че не отивам и на лекар.Blush

# 414
  • Там където
Amanda, да не е просто щитовидна жлеза? Аз нали си имам хашимото и едни студени възли все ми е леко подута (малко като травестист с адамова ябълка съм Simple Smile ), но не е зле да се отиде на една ехография поне. 

Вчера правих първия ден на Fire & Flow и ми е малко странна тази мацка. Не съм тренирала с нея, макар едно време да се бях позагледала в нейната ММ100. Редува силови и кардио, ама нещо ни силовото усещам, ни кардиото. Но ще я избутам, защото и без друго я вмъквам между други тренировки.

Аз пък имам нужда от повече пилатес, йога или стречинг, ама все по-малко време нещо ми остава за тях. Загледах няколко зали с  обедни тренировки пилатес и йога около офиса ми и може да се пробвам от другата седмица.

# 415
Аманда най-вероятно са някакви възли ,отивай да видиш и да се лекуваш ...аз имам и ги следя +терапия ...Може и да е нещо чисто на психическа основа ,ако няма видимо увеличение ,усеща се като буца и трудност при преглъщане...брат ми беше така няколко години ,като отиде да му направят изследвания +ехограф и му казаха ,че нищо му няма се успокои и симптомите му изчезнаха ...но се съмнявам ,всяка трета жена е с прецакана щитовидна и си трябва следене и терапия +попълване на дефицити и така...тя тая история дълга и широка ,но започни с чек...

Вчера направих 15 минути пилатес крака и 15 Мин йога за горна част,днес ще е нещо силово.
Имам голям прогрес от тренировките по мобилност с треньор -гърбът ми се е изправил и рамената са ми се отворили назад -няколко човека ми го казват ,не е като да си въобразявам,но и аз го усещам ❤️
Явно са се отпуснали мускули и скъсени сухожилия ,нямам представа ,но е страхотно...

# 416
А може и да е просто киселина от стомаха. Когато бях студентка имах подобни симтоми като усещане за буца в гърлото и нещо като трудно преглъщане, но не точно. Действително за кратък период от време имах лека хипофункция, но може би е било период на стрес, лошо хранене (НВД) или друго, защото ми се нормализира. Но колкото лекари ме прегледаха в този период, всички бяха на мнение, че усещането е от киселина от стомаха, дори ми бяха предписани хапчета против киселини. А аз бях убедена, че е нещо лошо, естествено след четене в интернет. Joy опитай се да се успокоиш, по-вероятно е да нямаш нищо страшно отколкото обратното и отиди на лекар! Иначе страхът ще расте.

Тази седмица съм тичала 3 пъти (20 мин, 35 мин и 18 мин), днес ще ми е 4тото тичане. Имам 2 силови за долна част по 20 минути, 2 за горна част по 20 мин и днес ще правя корем 15 мин след тичането.

# 417
Аз съм с Хашимото, но само завишени антитела. Хормоните са в норма. Лятото ходих на ендокринолог. Имам много минималистичен възел, за който казаха, че не е проблем   Аз по-скоро се притеснявам да не е нещо на гърлото
snowwite , да, за рефлукс също мисля, но не усещам киселина.
Qaki, да, точно като силно развита адамова ябълка го усещам.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 08:54 от Аmanda

# 418
Днес  направих unilateral тренировка на Карълайн -цяло тяло,30 мин пътека ,гребане ,спининг и вана със соли...

# 419
  • Бургас/Пз
Кароличнето пуска нова програма от утре. Някой смята ли да я започва от ден 1. Аз се чудя. Да си призная не съм завършила коледния календар , а тренировките са хубави . Освен това все още няма да имам възможност за повече от 3 тренировки седмично и най много ми пасва да правя всеки път цяло тяло. Утре започва с крака та ще си помисля 😂

Общи условия

Активация на акаунт