Снимки - сега навивам фотографа да ме снима

Кали ходи на ясла, ако не е болна - иначе я гледа жената, яз седях един ден вкъщи, ама не мога повече!
Много е хубаво това, че яслата е срешу работата ти
Аз не мога да я водя и взимам и вечер времето ни заедно е много ограничено - а и ако искам да сготвя, изчистя и прочеее - знаете какво - хич не остава време за нищо друго. Работата ме поглъща все повече, засега ми харесва, има динамика, има предизвикателства колкото искам, че и повече даже
Калина все още не говори, т.е бърбори много, но членоразделните й думички са съвсем малко
. Иначе танцува щом чуе музика - дори мелодията ми от телефона Сиси, толкова си позитивна, че чак и на мен ми става по-добре като те чета!
Направо не ми се мисли като почнете работа всички как ще ми липсвате и ще е пусто тук!
Маги, супер е, че имаш преводи
При мен тази година още не са пристигали поръчки и ще видим занапред как ще я караме
Не си пускала снимки, действай!ЕлиТ, и всички други Постригващи мами, откъде тия коси растат бе?
На мойто гардже още му се вижда главицата през косицата
Ей, голям мерак имам да й порастне косата, като вържем панделките ще черпя цял месец, да знаете!

(Гого заспа
Весел Празник!
чакам с нетърпение............да си останем пак самички, но и по принцип съм си такава, гледам всеки ден като стана да си кажа " Ееееееее днес пакк ще е хубав ден и така- колкото и неземно да звучи"
Весело изкарване, сигурна съм, че сте на хубаво място!
K'во беше т'ва магазин?