Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 402
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
Охо, Хот, много ме е драго "да те прочета" Laughing
Снимки  - сега навивам фотографа да ме снима Wink
Кали ходи на ясла, ако не е болна - иначе я гледа жената, яз седях един ден вкъщи, ама не мога повече!
Много е хубаво това, че яслата е срешу работата ти Peace Аз не мога да я водя и взимам и вечер времето ни заедно е много ограничено - а и ако искам да сготвя, изчистя и прочеее - знаете какво - хич не остава време за нищо друго.

Работата ме поглъща все повече, засега ми харесва, има динамика, има предизвикателства колкото искам, че и повече даже  Laughing
Калина все още не говори, т.е бърбори много, но членоразделните й думички са съвсем малко newsm78. Иначе танцува щом чуе музика - дори мелодията ми от телефона  Laughing голям смях! И пее - в стил Павароти - с много дебел плътен грас и устичка оформена точно като на оперен певец - като буквата О! Последните две дена вкъщи я гледаше брат ми и като ми разправя какви работи е правила и той нали няма опит с деца - много се впечатлява  Laughing

Сиси, толкова си позитивна, че чак и на мен ми става по-добре като те чета!
Направо не ми се мисли като почнете работа всички как ще ми липсвате и ще е пусто тук! Rolling Eyes

Маги, супер е, че имаш преводи Peace При мен тази година още не са пристигали поръчки и ще видим занапред как ще я караме Thinking Не си пускала снимки, действай!

ЕлиТ, и всички други Постригващи мами, откъде тия коси растат бе? Crazy Laughing
На мойто гардже още му се вижда главицата през косицата  Laughing Вихрят се отзад само едни скроммни къдрички, ама мнооого тънички!

Ей, голям мерак имам да й порастне косата, като вържем панделките ще черпя цял месец, да знаете! Laughing

# 91
# 92
Я, каква активност в съботния следобед!
ЕлиТ, какви хубави къдрици е имал Гого! Добре изглежда и с новата прическа, но с буклите много ме кефи.
Хайде, чакаме снимки на новата глава на Съкровището. Мен пък ти Гале, ми звучиш много позитивно, чак и на мен ми се прииска да съм погълната от работа. Радвам се, че си доволна и щастлива. Намелени костУмчета няма ли в Дика, аз много им харесвам стила, изчистен и делови, чух, че в края на януари намалението там ще е 70% и цените ще са съвсем прилични.
А, с тази торта как ме изкушавате, нарочно не влизам да видя рецептата, защото още повече ще ми се прияде. Стига ми снимката на Сиси  Crossing Arms
Приятна почивка на всички, особено на работещите мами. Нарадвайте се хубаво на малките съкровища.

# 93
  • някъде ... тук ...
Хи-хи! Аз приспивам Гош (той иска само да има някой в стаята и да няма много движение) и сега чета тази активност Ваша Sunglasses
На Гого това му е трета подстрижка, доста голяма му беше косата - и на мен ми харесваше, ама при всеки сън става мокър като кокошка. Гале, какво да ти кажа - пострижи връхчетата поне, току-виж почнала да расте по-бързо косата на Калинка-Малинка Simple Smile
Хот, шофьор ще ставаш, разбирам Wink Тел-а ти бачка ли?
Хайде лека вечер Hug (Гого заспа Sunglasses)

# 94
Фроска, Честит Рожден Ден, пожелавам ти да летиш с крилете на Щастието, да си окичена с цветята на Любовта, а птичето на Късмета да е верен твой другар!

# 95

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФРОСКА!

Пожелавам ти много късмет, здраве и любов и разбирателство в семейството!

# 96
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФРОСЕ!

МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 97
Фроска, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  желаем ти с моята щерка много здраве, щастие, късмет и  Hug Heart Eyes Весел Празник!  bouquet  bouquet  bouquet
Изабелка, страхотна си я направила и ти тортата нали е вкусна а? Wink
Съкровище, ако не съм позитивна ще изперкам в пълната ни къща в момента #Crazy чакам с нетърпение............да си останем пак самички, но и по принцип съм си такава, гледам всеки ден като стана да си кажа " Ееееееее днес пакк ще е хубав ден и така- колкото и неземно да звучи"
Гале, и ти си много спретната  Peace възхищавам ти се Hug
Хайде сега изчезвам ще ходим да си вземем Росинка и ще ходим накафе и да играем боулинг newsm78 със кумата. Hug

# 98
Изабелка, страхотна си я направила и ти тортата нали е вкусна а? Wink
И още как   chef  chef  chef.Просто е размазваща.
Сега ще пробвам тази със мюслите на Сладка Хапка.

# 99
Фоска, Честит Рожден Ден bouquet Желая ти, здраве, щастие и любов!  newsm59 Весело изкарване, сигурна съм, че сте на хубаво място!

# 100
ЧРД Фроска!  bouquetБъди много щастлива!Весел празник!
Пловдивчанките бързо да казват къде са намаленията в магазините - има ли във Фадо? А за костУмчета?
И цени, ако може?

newsm12 K'во беше т'ва магазин?
Снимки  - сега навивам фотографа да ме снима Wink
Голямо снимане, голямо нещо Joy
Хот Ели, просто нещата си идват на мястото Wink.Звучиш много добре! Радвам се, че си доволна!Специални целувки по нослето на бърборанка Емма от Васко и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Честит празник, Фроска!

# 102
Фроска, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! Много здраве, късмет и щастие на цялото ти семейство. Весел празник  bouquet

# 103
  • No Line On The Horizon
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! След малко излизаме да празнувам. Утре ще разказвам.

# 104
Фроска , Весело изкарване!
Ние днес въпреки лошото време излизахме. Бяхме на боулинг, много е заребително и разтоварващо. 
Съкровище бяхме до вас на Аквапарка там има и детски център, но не оставихме Роси, че имаше много деца и решихме да е с нас и и хареса много Simple Smile
След това ходихме до Халите,че там е затворено и може да се разхождаме. Оставихме Роси в детския кът там и след няма и 5мин. ни звъннаха,че плаче и мама стоя с нея там Peace После заедно по магазините, ама кой те оставя да разгледаш и да мериш Laughing
Сега дивеем в къщи с баба си играят с топки, балони лудницата е пълна Wink

Общи условия

Активация на акаунт