Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 419
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
Лелеее, никви ви няма. Два дена сме го ударили на мързел в къщи Crazy, но утре пак някои са на работа, а други на топло ще си стоят. Grinning
Лека вечер мацки, и до утре Wink

# 166
Добро утро момичета, пия кафенцето и ви изоставям отиваме с Росинка при моите родители за 3-4 дена. Изпратихме мъжо за Унгария рано-рано тръгнаха с колегата си  Praynig да пристигнат благополучно и да се върнат живи и здрави Sad едно ми е тъжничкоооооооооо ама ще ми мине Sunglasses Cry такава съм си аз
Сега изчезвам да стягам нашия багаж, ще ми липсвате ама искам да си почина малко при мама и тати поне ще ме отменят, а тук със свеки надали  newsm78 само може #Cussing out и да #2gunfire Laughing Wink Чаооооооооо Hug Heart Eyes

# 167
  • София, център
Здравейте,

абе какво в петък беше зациклил форума, цял ден писах един постинг, и гледам - пак не се е публикувал. Четох, че трябвало нов сървър, а нямало пари. Ако рекат да събираме, аз съм навита. 10 000 редовни потребители по левче да дадат - ей го сървъра. Но Мамма се противяла, не искала да събираме!

Та да си продължа петъчната мисъл за заспиването. Луси заспива с шишето между 10 и 11. Ако не се е успала след млякото, и попявам и отнася. После я слягам в леглото, и я запердвам с една възглавница да не й свети в очите нощната лампа, че майка й е читателка.

А биропиещите - какво направихте?

Сети, я да те питам, макар, че не знам защо точно пък теб, и другите, ако се сещат, да свиркат.
Има ли в близост до Майчин дом някакво прилично хотелче. Моя приятелка идва от Несебър за операция, и ме пита къде да отседнат, не искат при свекърва ми, за да не я притесняват, а аз не се сещам за нищо подходящо!

# 168
  • някъде ... тук ...
Да видим дали ще успея и аз да публикувам нещо newsm78

Добре беше биропиенето - обичайните заподозрени - Али, Сънчо, Ериа, Хотчето и аз в Мамма Миа  lalalala
Снимки няма, защото никой не носеше фото, а и не мисля, че беше нужно Mr. Green
Ваня, защо не дойде? Писах ти на кюто къде и кога ще е Thinking

# 169
Привет и успешна седмица!
Нансен, има разни хотелчета, ама най-добре виж в нета. Единствения който не ти препоръчвам е "Шипка".
Ние у дома сме в постоянен екшън, и май всички сме така.
Снощи двамата останаха за малко сами, та като влизам заварвам следната картинка: Стефо се съблякъл по памперс ( къпан преди половин час), Гогата изтръгнал кабела на бебефона и се омотал в нето, а малкия нудист се опитва на мястото на кабела да пъхне щепсела на ютията. Това се случва в рамките на 10-итна минути. Да не говорим, че в събота сутрин заварих Стефан да бърка почти до лакета в кофичката с течен шоколад и се беше омазал до ушите. Вече ми изядоха половината перли за гримиране.....веселба.
Като за капак започнахме ремонта на новия апартамент и тичаме по складове за материали и следим майстори.

В петък с приятелка си направихме шопинг тур, забърсах 2 чифта ботуши за мен + няколко нещица за децата. Добре че имахме малко време, че не знам къде щеше да му излезе края.

# 170
  • София, център
Охо, като става дума за бели, Луси снощи направи езеро в антрето. Пуснала кранчетата на мивката в тоалетната, хлопнала вратата зад себе си в тъмното, и си мълчи вътре. Добре, че се зачудихме къде укротна това дете, та Емо я извади мокра до кости.

# 171
  • София
Браво на беляджийите. То така е весело. Нансен, тя Луси как стига крановете на мивката, катери ли се на нещо?

Стефи и Гого перлички си похапват, а? Лилу, може да сложиш в някоя такава кутия за гримове топчета нескуик, сигурно ще останат по-доволни.

Ивайла рисува навсякъде, а най-обича да излива разни неща. Само ни дебне като не я гледаме, докато пие нещо и обръща веднага. Хладилникът ни е чисто нов и няма толкова сила да го отвори, компа май я научихме да не изключва и включва, но на телевизора не му се разминава. Извадените шкафове и чекмеджета са си ежедневие, но напоследък след куп обяснения си прибира нещата.

Биропиенето беше много приятно. На бърза ръка се спретнахме. Жалко, че не се присъединяват повече мами.

Форумът и на мен ми е много труден. И аз си мисля, че може някакси да се съберат пари за нов сървър - все пак този форум си има много потребители, които не биха искали да го загубят.

Хубава и слънчева седмица ви желая. Май сняг тая зима няма да видим.

# 172
  • София, център
Нансен, тя Луси как стига крановете на мивката, катери ли се на нещо?

Абе докопала се е някакси, може по тоалетната чиния да се е катерила, не я знам какво е правила, видях резултата само, или по скоро наджапах в него...

А за изваденото съдържание на шкафовете, аман!

# 173
Да са ни живи и здрави дечицата за да правят бели. Затова сме родители да бягаме след тях  Hug Laughing
Аз се загубих от форума - май нямам никакво време да седна 2 реда да напиша. Няма да навлизам в подробности, но от 1 седмица сме болни с Марина. Тя изпи едно шише антибиотик - беше с много висока температура която борих 3 дни със свещички и Нурофен, та пребягнахме до АБ. Сега само от време на време киха и има секрети из гърлото които се мъчи да изхвърли. Мисля да отскоча до аптеката довечера да взема нещо за втечняване на секретите.
Иначе сме добре - малката беснее - тук е много студено - сутринта погледнах термометъра отвън показваше МИНУС 23 градуса  Shocked Така е няколко дни - все се върти около -18-23 - ужас направо. То и затова се разболяхме де  Twisted Evil Дано да се затопли по-бързо че малката не идържа в нас по цял ден - а в този ледник как да я изкарам навън.
За белите няма да говоря - една след друга, коя от коя по-блестяща. Последно днес се затвори в шкафа понеже вуйчо й го оставил отворен - седи си на тъмно и звук не издава вътре - изкара ми акъла. Simple Smile
Стига съм писала повече - утре пак. Приятен ден на всички.

# 174
  • София, център
Леле, какъв е този Чикагски студ бе, -23`, това са убийствени температури.

Хамелионче, не ти завиждам как удържаш Маринка само в къщи...

Кога ви дават изгледи за затопляне? Ама и ти уцели време.

Дано да оздравявате по-бързо!

# 175
  • Варна
Ехееее Маринка колко е порастнала!!!
Целувки!
Дано времето се оправи и оздравеете бързо, че да разхождате красивото кожухче!!! Heart Eyes Mr. Green

# 176
Нансе не знам до кога ще е така времето, ама по добре до средата на месеца да се оправя когато пътуваме за България, че иначе не ми се мисли. Целувки на всички и приятен ден.

# 177
аз ли съм днес "Добро-то утро"  Laughing
момичета, кога ще си изпишем темичката  Mr. Green

# 178
  • София, център
Бубанко, ти вместо да питаш, вземи напиши как си?

# 179
  • някъде ... тук ...
Ще я изпишем, когато цъфнат налъмите Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт