Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 412
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
  • София, център
Абе чудя се аз, защо е тази слаба, да не кажа никаква, активност!?!?!?!

# 181
Здравейте  Hug
Няма я Сиси и активността е спаднала много, няма кой да подканя за кафе.
Да ви се похваля, приключи ми стажа, вчера, успешно, как отлетяха три месеца, все едно, че вчера започнах. Мина и курса в София, доволна съм, сега си пожелавам да си намеря и работа, защото отвикнах в къщи да стоя по цял ден. Решила съм март или април да давам Ицко на ясла, дано да не ни мине котка път.
Хамелионче, какви са тези температури, замръзнах като четях. Колкото и да се оправи времето, не вярвам да стане много топло, но дано поне да няма снегове и виелици, че да се приберете нормално. Стойте повече на топло с Марина и се гушкайте.
Лилу, посмях се с твоите сладури, забавно им е, нали са двама и се заиграват  hahaha Честити ви придобивки на теб и на децата.
Нансе, това с наводняването и в къщи много често става, Ицко най-редовно източва апарата за топла и студена вода, как не се е наддигнал още паркета не знам  ooooh! Много са палави и не знам как да му обясня, че това което прави не е хубаво и може и да се подхлъзне, да падне.
Момичета, виждам че Али е била с вас на биропиенето, защо не пише вече, работа ли е започнала?
Хайде стига толкова от мен, да свърша и някаква работа из вкъщи.

# 182
Ще я изпишем, когато цъфнат налъмите Twisted Evil
Mr. Green или когато си видим ушите без огледало  Joy
Вили браво на теб - успех ти желая. Сняг има колкото искаш - омекна малко времето - по-добре е, ама тази сутрин слушах за отменени полети и косата ми настръхва, понеже на 18-ти летим за България Simple Smile Дай Боже да уцелим хубаво време. Приятен ден на всички.   bouquet

# 183
  • София, център
Хамелионче, ама и ти едно време си избра за гостуване.

Ама сигурно ти е било мъчно за вашите!

Вили, браво за приключването на стажа. Дай Боже сега и добра работа да си намериш, стискам ти палци!

# 184
  • Варна
Здравейте мамчета,
Нещо вярно няма никаква активност....заспала работа. hahaha
Нансе, тя май Хемлиончето не ходи много много когато иска а май когато трябва, ако не се лъжа.... newsm78
Вили честито, дано си намериш бързо работа и да е точно каквото желаеш.
Оххх и аз едно време исках да почвам в банка, ама взех че родих Joy...внимавай т.е..... baby_neutral
В този ред на мисли къде се загуби нашата бременлинка? newsm78

Днес бях на зъболекар...кофти ама съм доволна че тръгнах, време беше да си обърна внимание на зъбите..5 г. пропуснах Embarassed

То май на всичко трябва да си обърна внимани че напоследък съм се разхлопала като стара кола...едни стомашни болки имам..неясни ... ама малко мъ йе страх Blush
АМа ще ида няма на къде!

Хайде оплаках се основно!
Засега чао!

# 185
Нансе - Илиянка правилно казала - пътувам за да спазвам срокове при документите - моите и на малката Simple Smile Дано да е за хубаво Simple Smile

# 186
Здравейте и от мен, самотната мама...оставихме Нати при баба й в Кали, за 1 м. и сега ми е мъчно и ревливо.
Ели Гого е много сладък с новата прическа.
Иле благодаря за предложението за нова тема;) така се смях като го прочетох, откъде я измисли тази бремелинка;)) звучи радостно и свежо а аз съм като парцал, толкова зле с Нати не ми е било.
Изабела макар че ми е лошо, тортата няма да я откажа;)Апетитно изглежда, сигурно е и вкусна, няма смисъл да се опитвам да я правя защото тук няма такива рула а дори и да има са голям боклук.

Фроска Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и нека дните ти са изпълнени с безкрайна любов и радост!

Ели напиши два реда как се справя твоята хубавица на яслата?
Кои от децата са изцяло без памперси? Има ли такива?
Нати в БГ почти се научи да ходи на гърне , но като се прибрахме не й хареса промяната и липсата на пра-баба й явно. Сега като напълни памперса идва й казва " како" без значние дали е "първото" или "второто".
Другото което ме притеснява е че след 5 ч. следобяд започва да пие много вода и нощем сменяме 1 памперс.
Съкровишнице мн. ти е хубава новата прическа, а този цвят ми е любим за коса.

Ерия честита годишнина и още много такива празници ви желая, изпълнени с разбирателство, страсти и любов. Пу за мен е гигантската плодова салата;)

Сънчо и аз се притеснявам как ще се справим, но си мисля да тренирам Натали да ми помага;))Новото й хоби е да готви, така че може и по някоя манджа да ми забърква. Добре че не й купих от онези детски кухни с много тигани и тенджери, детето иска да работи само с истинските. Крие си дървените лъжици и като я помоля да ми даде поне една вика" На Нана!" като я взема започва да повтаря - Не!No!Не!No! да не би някой да не я разбере че не може да се пипа;)
Това с мазилката е ужас, дано вземат мерки да не се случи и на някой друг. Слава Богу че сте добре!

Изабела, като пишете за отслабване...в Бг има едни от най вкусните продукти по магазините а за готовите манджи - не коментирам, в Тропс Къщата в София мога да си сложа походно легло, много вкусно готвят. Единствения начин да си притъпиш апетита е да не излизаш много навън защото и в провинцията и в Сф, на всеки ъгъл продават вкуснотии.
За разлика от родината, тук храната е безвкусна, чак се чудя как някой американци стигат слонски килограми.

Роси е сладурка с много бели зъбки и новия спортен екип;)

Вили честито и ти желая доходен бизнес!

Лилу, от Бг си бях донесла и аз перли-руж...да не казвам колко пъти ги докопа, днес пак намерих една под дивана не знам от коа стои търкулена там а една ярко розова е старателно размазана по килима в хола.
Натали е с маниерите на любимата ми артиска Стоянка Мутафова. Ако не й дам мазилата си тръгва обидена и след две три крачки "припада" на земята.
Обича да си слага червило на устните и това ме вбесява. Като тръгвахме за ски, в цялата еуфория покрай багажа и обличането, не знам кога и как измъкна един гланц за устни и докато с мъжа ми бързаме и само се чува "Бързо, бързо, закъсняхме". тя бягайки към вратата маже яко гланца по устата да не остане ненамазана.

Да ви кажа във Ванкувър, Канада е много красиво, но е невероятен студ, като вървяхме по улицата имах чувството че дънките ми се превръщат в ледени висулки и на всяка гънка се образува скреж.

целувки и до скоро!

Иле и аз имах такива неясни стомашни болки и видя ли какво се оказа;)Хайде хайде, няма страшно;)

# 187
Както винаги постингите на Бремелинката освежиха малко форума ни и сложиха много усмивки по лицата на всички ни. Петя -положително настроена, както винаги емоционално разказва с подробности Hug Joy  Винаги с интерес съм четяла постинга ти. Нати както виждам весели къщата, не те оставя да скучаеш. Чакаме снимки когато имаш възможност да ни покажеш. Сигурна съм че много е порастнала малката-бъдеща кака. Много целувки от нас с Марина, а при теб трудния период да отминава набързо  Heart Eyes.
Илиянче - ами вие да не сте работили по въпроса за братче или сестричка на Вава? Лошо няма - по-хубаво от това, какво да искаме.
Аз отивам да поспя малко, че умирам за сън. Приятен ден на всички и много целувки на дечицата.

# 188
  • София, център
Ооо, Бремелинска, радвам се да ви чуя (прочета)!

Покажете малко снимки, моля Ви!

Май всички дребоси са любители на гримовете. Аз моите почти не мога да ги опазя.

Луси има обаче и друга, скрита страст - да краде ягоди от пазарчето на Графа. Срам, срааам. Но продавачите й се радват, макар, че ги ощетява, че кило ягоди е 60 лв.

Отделно от това, имаме и задължителен маршрут по Славейков, включващ редовни посещения на аптеката със сензорни врати. Много й е забавно да си играе на "Сезам отвори се". Ей, повярвайте ми, козметика не съм й купувала поне от половин година. Там й подаряват тестери на Mustellа всеки ден, а техните тестери, както знаете са си половин опаковка от продукта за продаване. Много ми е умно детенцето, спестовницата на мама. Умно ли, нахитряло ли, един Господ знае!

# 189
  • някъде ... тук ...
Пете  Hug

Който си няма гримове - няма такива проблеми Mr. Green

У нас се опитваме да скрием всякакви отверки, клещи и чукове. Пластмасовите такива не помагат ooooh!
Малкият покрай големия ... големи фенове са  Crazy

# 190
Привет Hug
Ние се завърнахме, Роси спинка аз оправям багажите очаквах че ще има да четаааааааааа а вие нищо не сте изписали newsm78 ами като ме няма така е Wink Embarassed
После ще видя какво съм изпуснала, сега да ви кажа на бързо. Изкарахме си супер при мама и тати, починах си, Роси и тя се забавлява добре. Сутрин, следобяд все бяхме на вънка много хубаво временцето. Моята сестричка и тя идваше, племенника ми и той дойде едната вечер-много весело и хубавко беше. С нашия тати се чуваме всяка вечер, казва че е добре и че било много хубаво в Будапеща накупил ни е подаръци чакаме го с нетърпение в събота Hug
Сега отивам да оправя да пусна една пералня и после да сте се събрали за следобедно кафе  Wink Hug Peace

# 191
Хайде момичета каня ви на кафенце Wink давайте да изпишем тази темичка набързо Mr. Green
Ооооооооо Пете,   Hug и хубаво да си починеш сега, ама защо я оставихте куклата при баба толкова време?
Ние сме още с памперс, на да ли скоро ще го махнем newsm78 казва си ама някой път като е свършила всичко в пампа не смея още Naughty на пролет-лятото като е топличко.
За гримовете нямам думи, повтаря всичко което правя аз страшна е, купила съм и детско червило, детски парфюм и е голяма радостима си огледалце и като започна да се гримирвам и тя почва Joy и иска шенки,шенки - сенки искала Joy
 Хамелионче, какъв е този кучешки студ бе, лелееееееееее как издържате #Crazy
 Нансе, много хитра щерка имаш браво само така hahaha Wink Hug
 Вили браво на теб, сега успешно търсене на работа  Praynig. Оф то и аз трябва да се разтърся ама  newsm78. Сега съм се хванала да понауча по-добре инглиша, че без език май за никъде #Crazy Sick

# 192
Дзак тцтцтц няма никой  Rolling Eyes Thinking

# 193
Привет и от мен(нас)  Wink

Като гледам, тази темичка до към първа пролет ще ни стигне! Crazy

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 23:00 от Съкровищница

# 194
Сиси явно добре сте си починали и сте е разведрили. Как е Роси? Послушна ли беше?
Ние спинкаме в момента - мама дреми на РС-то докато малечка се събуди.
Нансе - лошо няма, нека да се забавлява детето - нищо лошо не прави Simple Smile - а пък и хората се радват Simple Smile Цунки на сладурката.
Сега отивам да позяпам какво ново из нет-а Simple Smile До после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт