Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 406
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
Нямам време да ви изчета, не остава и да пиша. Сутринта бях на фитнес, после скочих до СФ и се прибрах късно. Едва вечеря успях да направя. ooooh! Нещо напоследък не мога да се организирам, и мъжа ми го забеляза чак Tired
Петяяяя, здравей. Дано мине бързо месеца и скоро да си гушкаш Нати. Пускай снимки да гледаме Heart Eyes
Сиси, добре си се завърнала. Хубаво си е при мама и тати. И на мен ми се иска, ама скоро май няма да е. Sad
Дари упорито иска да ми докопа гримовете и червилата, но аз не ги давам да ги пипне. Слагам ги високо и съм категорична, че тези неща не се пипат. То остава и за нея да почна да купувам вече. Мисля си, че й е ранко малко.
Айде до утре мацки. Лека вечер. Hug

# 196
Добро утро приятелки хайде на кайвето Hug
Хамелионче, чудно защо когато сме при моите родители Росинка слушка много , не е така дива заиграва се, а тук в къщи няма да ти разправям какво е чудо когато си дойдат всички от работа #Crazy Когато сме двете пак слушка много , разглежда си книжките, играе си с всички играчки.
Хайде отивам да оправя малко и после пак Wink

# 197
  • някъде ... тук ...
Добро утро Hug
Сиси, така е, защото при твоите родители стои по-кратко време и усеща, че е на гости. Друго си е като е у дома. А иначе поне при нас е нещо нормално - като се съберат повече хора накуп, или имаме гости, децата да си покажат всички магарии, а като са с един човек (независимо кой), да са послушни. Деца, такива са си Heart Eyes

# 198
  • София, център
Мацкиииии, ще полудея от работа, еййййййййййййй

# 199
  • София, център
Бренин, най сетне!

# 200
Здравейта на всички мамитааааааа,
намирам Ви благоразположени, позитивни и много работни....
Ние сме добре, Мартин расте, дивее, опитва се да говори и е много любопитен.
Засега, слава Богу успяваме да го опазим от разни грипове и настинки. Само дето вадим последните 4 кътника и от време на време е неспокоен и нервен. Но общо взето е доста весел, не се налага, храни се добре, но не качва килограми. Може би защото е хиперактивен.
Аз я закъсах нещо с ушите, вследствие акустична травма. На Нова година, в ресторанта прекалиха със децибелите и оттогава съм с шум в ушите и разни странни усещания върху тъпанчето. Пия илачи - общо 60 лв. дано да ми помогнат, иначе си чувам добре.
Но вече съм дърт  Cry, кво да се прави, доктора ми каза, че е от възрастта - колкото по дърт ставам, толкова организма ми не може да компенсира разни работи....

А ето Ви и една снимка - най новата, снимана от Maggie

# 201
  • Варна
Ха здарвейте!
Гледам активността се е покачила, браво барво!

Пете,  думата е бремеНлинка, и не е моя измишльотина, тука от форума съм я прочела!
За стомашните болки, уххх не е това, наистина ме боли стомах, там където ме боли неможе да има бебе, плюс това нямам смущения и закъснение....но иначе бих предпочела това вместо някоя кофти даигноза. На теб дано бързо ти минава, ама казват че всяка бременност е различна, пък и нали братче сте правили newsm78
Но на кака си случила, тамън докато родиш ще я научиш да прави кюфтета и пълнени чушки.! Joy Joy Сигурно ти е много мъчно сега без Нати...направо немога да си представя какво е да знаеш че няма да си виждаш "чудото" един месец!!
Сега е време да си обръщате внимание с Джон! Mr. Green

Нансе браво на Луси, как не съм се сетила да "дресирам" и мойта да ходи и да си краде hahaha hahaha и то ягоди браво браво, знае детето от малко!!!

Бренин уелкъм бек!
Марти е голям красив мъж вече!!!! А ти дано бързо се оправиш. Предполагам че е доста неприятно да ти шумят ушите...дано не почнеш да чуваш и гласове Joy Joy

Сиси Будапеща е удивиталено красив град. Имала съм щастието да го посетя няколко пъти и наистина съм влюбна....но виж унгарците са ужасни!! (да ме извини някой ако има роднини)

Да ви се похваля днес пуснах молба за ясла...номер 227 съм, а ще приемат 60 деца Joy Joy Joy
Ще играят май и пари и връзки.
А директорката ме пита защо не съм отишла по-рано да пусна, те още на 1 -ви Януари имали 115 молби вече....е попитах я дали ще съм 120-та или 220-та какво значение има..какъв е критерия, щом си назад е ясно или става по втория начин или не става!! Ужас направо! #Cussing out

Хайде целувки и със здраве!

Heart Eyes

# 202
Оооооооо Бренин добре си се завърнал. Дано бързо да се оправиш Peace А доктора може да му кажеш че такава диагноза ЕГН-то НЯМА!!! Joy Марки е много пораснал, и голям хубавец Hug
Илиянка, дано стомашното неразположение ти мине бързо или поне да е за хубаво Peace
Ооооооооо за ясли, детска градина в Пловдив е същото положение #2gunfire ако искам да я вземат трябва да е по втория начин ама няма да е тарикати ще си я пусна тук на село или има една детска градина в която съм подала много рано документите и мисля че ще ни огрее така че, в тази която исках няма да е Naughty. И другите са супер Peace

# 203
Добре дошъл на таткото в отбора - Бренин бързо да отшумяват тези шумове и да няма проблеми. Марти много порастнал, голям красавец е. Поздрави на половинката ти.
Илиянче бързо да минава всичко лошо и при теб - ами защо не идеш на лекар за да си по-спокойна?
Аз като се върнем трябва да тръгвам на зъболекар - мразя да ходя там, но се налага.
За яслата - и тук е така - поне в тази в която искаме да даваме малката. Баща й я записа октомври, а ще тръгва чак около май-юни Sad
Бягам че имам малко работа. До после сладурки.

П.С. - Къде ми се губят Сети и Лорката? Да не би да съм пропуснала нещо?

# 204
Добро утро мацки, хайде на кафето. Аз съм се развихрила във кухнята  chef готвя една пилешка кавърма, ще правя баница,картофено пюре изобщооооооооооо и до 10.30ч. трябва да съм готова и да излизаме с Роси че времето е  Peace супер яко тук, няма как да изпуснем Grinning
Ставайте поспаланки

# 205
ЕЕЕ, Сиси страхотна си. Ние още спим, а ти вече дори си сготвила.  Embarassed

# 206
Добро утро и от нас  Hug Активността се засили нещо и таткото в отбора се е включил  Grinning
Бренин, защо не ни уважаваш по-често? Марти голям мъж вече, много сладък. На теб бързо отшумяване  Wink
Сиси, завърна се ти и ето, че тук настана раздвижване. Завиждам ти колко си организирана. Всичко това, което ти готвиш тази сутрин, аз го готвя за цялата седмица, толкове ме примързява напоследък, все си намирам оправдания. Днес например е Задушница и реших, че няма да чистя, а и малкото торнадо вкъщи не ме оставя да се оправя като хората, винаги има разхвърляни играчки, натрошени бисквити и солети, вече изпадам в истерия.
Пете, чакаме снимки от ските, а и на Нати бива да пуснеш някоя да видим каква чудна кака е!
Иле, успех с яслите, дано имате късмет  да ви вземат. А ти отивай на доктор да видиш какви са тези болки  Naughty
Аз в четвъртък бях да разгледам яслата до нас, да видя какви са условията и лелите ми предложиха да го оставя за половин час, да видим как ще е. Разрева се, не толкова, че си тръгвам, колкото че му взехме един ключ. После бързо се е успокоил и като отидох го заварих да гони топки и да чете книжки на децата. Никакво внимание не ми обърна, а аз толкова се притеснявах, оставяйки го плачещ. След като му хареса март месец ще започва да ходи на ясла.
Мимес, завиждам ти благородно, че си поспивате до късно, ние още в 7 часа сме пощуряли  Crazy
Приятни почивни дни на всички и най-вече на Нансето!

# 207
Вили, ако нямам организация то значи цял ден да се моткам и шушкам из къщи а нещо не ми се ще Thinking затова рано-рано гледам да ошътам и да наготвя на ротата  Laughing та да сме свободни после. Ооооооо у нас  също е с разхвърляни играчки, но ползваме сглобяемата кошара за тази цел всичко е вътре и ми е лесно за събирането - обратно в нея Peace А за солетите и бисквитите сме се научили ядем ги само на дивана и като падне някоя взима я и ходи в коша да я хвърля, на мама "Умницата" Wink
Мимес, завиждам ви най-искренно че спинкате до късно, ние 8-8.30ч сме се излюпили вече Rolling Eyes
Оф нещо почва да не ме свърта, чакаме надвечер тати да си дойде и ми е едно такова....... абе немога да намеря думичката ама ми е готино Party
Сега отивам да полегна до Росинка чао до после и да сте на линия за следобедното кафе към 16ч.

# 208
Здравейте! Simple Smile

Сиси, Роси е много, много сладка кокетка! Heart Eyes
Сети, пробиха ли кучешките на Лорката?
Вили, поздравления и успех в търсенето на работа!
Хот Ели, как сте?
Някой да знае какво става с Али? Thinking

Да подтвърдя Laughing, че Марти на Бренин наистина е едно много лъчезарно дете със страхотни трапчинки!  Simple Smile

На Васил започнах да му подготвям документите за ясличка и най-вероятно след десетина дни ще бъде "ученик".
Решетката не сме му я махнали ... мисля да го направя, когато започне да заспива по едно и също време със сестра си. Спи с пижамки, но това е защото имаме огромен брой налични. Общо-взето не протестира, когато го слагам да си ляга и си заспива сам в кошарката на светната лампа и пуснат музикален канал, за да не чува бърборенето на София. Зъбките ги мием вечер със съвсем малко паста, а сутрин само с четка и вода - много му е приятно и забавно.

Приятни почивни дни! Hug

# 209
  • Варна
Леле Сиси направо ме засрами....а аз готвя все в последната минута.
Сутрин не съм особено активна.
За доктора обещавам да отида...но не обещавам кога Mr. Green
И ние мием зъби, но само вечер и без паста че не я обичаме:)

А днес така падна малката, прехапа горна устна и сега изглежда все едно силикон си е сложила Cry Поду и се устата ччк лед слагахме. Тези кучепки зъби и нас ни мъчат, май едния вече ще пробие...чакаме ги 3-4 месеца вече.

Приятен уикенд на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт