Отговори
# 210
  • София
Аги, 40 пъти са достатъчни! Wink

# 211
честито зъбче на Анито!!!  bouquet да не хапе мама много че аз вече се обзаведох с дупки Mr. Green
честита колечка на Дея, чакам да я видя наживо Mr. Green
Нуни, цункай писанчето от нас и дано скоро си стане пак милото дете - кротушче
аз публикувам че какъвто вятър вее навън не знам дали ще има нет още дълго

# 212
Ха добрютро и за днес!Слагам кафенцето  food010 kaffeetrmker_2 Coffee.
Честито озъбване на Ани, всичките така незабелязано да изненадват мама и тати! Peace
Браво на Тонката за новите умения.
И Юлката вече е доста по-внимателен.Научил се е да слиза от спалята с краката надолу/а не като анимационен герой, както казва Ренката Joy/.
Баба му упорито се опитва да го научи да пляска за браво, ама нашия неще да си разтваря ръцете, държи ги като крилца на малко пиле и се хили като репичка.Ако случааааайно посегне да плесне си хваща ръцете и не ги пуска, а майка ми много я е яд и си мисли че нарочно не пляскал :hahaha

Дългите постинги : четете по диагонал бре  Wink . За по-лесно четене пишете въпросите с червено, отговорите в зелено, а основните думи в темата  подчертавайте с болд
  202uu
А относно това, да си пишем менюто в друга тема, и на мен ми се струва отнемащо много време и не виждам проблем да го правим тук с дневното си разписване Peace.Нашето днес е:
10.30-кус-кус със сиренце и масло
14.00-тиквичка+броколи+карфиол/домпром/
16.00-3-4суп.лъжици кис.мляко с настъргана ябълка
17.30-овесени ядки+плод
И съм щастлива да докладвам, че моето дете пропи от биберон/как звучи само, хората се опитват да отучват а аз да науча Embarassed/ и вече преди всяко твърдо хранене изпива по 30-ина грама АМ. newsm44
Бюти, добре завърнала се и на теб Hug.
Янчето и тя бяга по тъч линията напоследък-сигурно е много заета/поне се надявам това да е извинението/.

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 08:56 от ~ВАНЯ~

# 213
  • София
Добрутро и от нас  Hug

Тая Ваня ме разсмя рано, рано, по-точно Юлката  Mr. Green Hug Това им е май най-сладката възраст на децата, а?

Айде, Ванюшка сипвай една конско огромна чаша кафе, за да се сетя какво щях да пиша от вчера  Mr. Green

Чакам с нетърпение да прочета, че Велина и Янка-Калпазанка днес са здравички, усмихнати и ящни.  Praynig

# 214
  • София
Данче, готина снимка!

Ванче, как го научи? И аз искам поне от накрайник да пропие, но не би!

Ние днес хапнахме кус-кус със извара, а по-нататък - зависи от кухнята!

Вие мислите ли да се възползвате от това удобство?

# 215
Вени, ами как го научих....костваше ми 5-6 месеца.Дори и кърма не искаше от шише.Ама му предлагам от 2 месеца постоянно и взе че се научи.Нооооо Naughty само на гладно-иначе провала е сигурен. Peace
За удобството на детската кухня ли говориш?

# 216
  • 2 етажа над тавана
Ха добро утро и от мен! Hug

Ексче, честито зъбче, всичките така да се появяват! Hug

Честито на месечинката ни Екатеринка!  bouquet

Нашите опити с гърнето стават все по-успешни, вчера на всяко слагане гърнето беше пълно и с двете екстри, не знам дали е случайност или просто на Маги така й действа гърнето.

Днес още не съм измислила менюто, но имам още малко време. Вчера просто не ми се мислеше, след кат осе прибрах вир вода мокра след ходенето ми на лекар(без майтап - чак бельото ми беше мокро), направо ми се искаше да легна, да си метна юргана на главата и да спя зимен сън. Е, поне си проверих очите - малко съм качила диоптрите, но иначе нищо тревожно.

За детската кухня преди време си мислех, но пък се чудя дали докато почне Маги да похапва твърда храна и няма да й е време за ясла. newsm78 А и лятото ще сме сигурно пак на отглеждане на майка ми във Велинград, а тя така или иначе всеки ден готви, все ще има и за Маги Mr. Green

Дано вече всички болнички и недоволнички са добре! Hug

# 217
  • София
Сетих се!
1. За изварата - няма абсолютно никакъв чалъм - плоква се киселото мляко в тенджета, палиш котлона и щом се пресече изцеждаш (целта е да хвърлиш водата, надали някой ще иска да я пие, и да се събере вече готовата извара). Нищо сложно!

2. Дайте идеята за стилен, леко романтичен р-т в София или близо до нея. В представите ми е - преобладаващ цвят червено, килим, приглушена топлина, тиха музика...

Мерси Вени Embarassed

# 218
Добро утро и от нас! Момичета, черпя ви за десетия месец на Катето. Simple Smile

# 219
добро да е и от мен  Hug
аз от два дена му слагам вечер от бисквитите на Плазмон и спинка цяла вечер без да ни събужда, сутрин в 6 или 7 мляко и пак до 9  Hug
Данче с хотелче или без

# 220
Честит 10ти месец, сладко Кате!  bouquet

Честито зъбче на сладката синеочка!

Май както го дават времето ще поотложим идването до София, н еми се рискува и в тоя грип Naughty

Пете, и ние хапваме вечер бисквитки Плазмон, но се буди поне 2 пъти....Али намали значително спането през деня, до преди 20ина дни спеше три пъти, а вчера е спал само 1 път - от 2 до 4.30 следобяд, но пък почна по-рано да заспива вечер - към 9.30-10.30 - от което съм мноооого доволна Hug
От 2 седмици се каня да му купя гърне, за бой съм ooooh! но в тази връзка да питам
какви памперси-гащички ползвате? то ясно, че пак ще си е индивидуално, вчера питах - похвалиха ми тези на памперс и либеро, вие какво ще кажете?
за менюто също смятам, че не е необходима друга тема, за днес то е:
закуска - за 1ви път малко попара - 5 лъжички и после изплю 6тата
обяд - домашно зеленчуково пюре - картоф, морков и броколи
следобяд - овесени ядки с пюре от слива

ванче, утре заминаваме за седмица в Търговище, ако си прескочите - да знаеш Wink

детска кухня - ами не мисля да го записвам Peace за мен по-скоро е неудобство, защото трябва да се съобразявам с часовете на обяд, а и предпочитам аз да му приготвям Hug

Енви, как е днес Вили  bouquet

Нунич, децата до 1 годинка трябва да имат поне 2 млечни хранения - първото и последното, казвай как сте днес  bouquet

# 221
  • София
Да, Ванче! За кухнята питам!
Значи постоянство викаш, ще пробвам!

# 222
  • София
Здравейте и от нас!

Честито зъбче на малкото Ани  newsm47 Пожелаваме и все така леко и безпроблемно да и излизат зъбчетата!

Честито порастване на Катенцето!

След като заспа снощи в 20:30 часа Емо се стъбуди със страшен писък към 22:00ч. Изкара ни акъла. Близо 20 минути се дра неутешимо. След това явно болката му премина и взе да се хили. Какво беше това страшно чудо  newsm78 След това изкарахме спокойно само с едно похапване към 3:30часа. Сега пълзи и се изправя на всяко препятствие по пътя и като не може да го премине крещи АЙДЕЕЕ.

# 223
ЧЕСТИТ 10-ТИ МЕСЕЦ НА КАТИ! Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА АНА-МАРИА!  bouquet

Бюти, добре че даде инфо за Филипа! Хайде включвай се и ти по-често, де! Praynig

Нуни, казвай за Янчето! Thinking

Да, днес Велина е доста по-добре /макар, че ме е страх, да я хваля!/! Снощи до последно беше с 38 Т, но днес няма - весела и игрива е. Яденето - няколко лъжички само от закуската, но кърма не отказва. Tired
Менюто засега няма смисъл, да го пиша, т.к. сякаш започваме отначало - няколко лъжички от това, няколко от онова; не въвеждам нови храни /нали като са болни не бива/... Rolling Eyes
Подкрепям идеята, да продължим, да пишем менютата в Априлската тема. Ако някой няма време, да чете, а го интересуват само менютата - те добре се открояват в написаното. Peace

# 224
  • София
Енви, как мериш температурата на Велина?

Пете, разфантазирах се за хотел, ама нъц, няма да стане. Повода е ЧРДто ми да не помисли някой, че си правиме романтични вечери, а е през седмицата и няма кой да гледа дечко  Confused Пък с него на хотел... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт