Отговори
# 255
  • София
Хехе, ми днес два пъти ме изхвърля след като съм написала поне 5-6 реда, а като направя копи-пейст, разбира се, всичко минава добре!

# 256
Бютич, спешъл за теб  bouquet И за всички мамички сладки - изпращели или не  Hug

# 257
Аз пък искам гадно време - студ, сняг и лед да е!!!  Mr. Green /Да не ме биете сега! Crazy/ Да измрат всички гадни вируси!!!  #2gunfire Каква полза от хубавото време, като 6-ти ден сме си в къщи с Т!? #Cussing out

Аз от нещо още по твърдо имам нужда, ако ще и кърмачка да съм още... Tired

# 258
  • 2 етажа над тавана
Така, така, и аз като енви - ако ще е зима, да е зима, какви са тия лиготии Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Смини, айде нещо по-алкохолно, бе, душа, то с тия диетични коктейлчета съвсем ще изтрещим Mr. Green Mr. Green Mr. Green Присещат ме като ги гледам за енергийните коктейли по фитнесите, а точно сега ми е разплуто и издивяло! Whistling

# 259
  • София
Енви, така е! Аз също искам да е студено и да вали сняг - все пак е януари! Не ми се ще през май да вали сняг, например!

Забравих да ви се похваля, че в момента отглеждам 3 / три/  #Crazy деца, така че се смилете над мен! Stuck Out Tongue Winking Eye ppp smile3537 smile3538

Какво правят в момента : двете каки обикалят, а Мати в проходилката ги гони!

# 260
Леле Вени, ти пък 3 деца!?!?  Shocked Моите момчета са на подстрижки, а Вили ми скача в скута, и пак ми е едно... Tired Обаче съм забелязала, че като са двамата напр. - повече се заиграва Вили и е по-спокойно, не знам при вас как е!? Thinking

Смини, ние така ти изкритикувахме почерпката...  Sick Да не се обидиш сега!  Hug Ама сме пияндета и ний... Crazy Mr. Green Embarassed

# 261
Joy Joy сложих аз първо ей това

ама си викам - чекай Марийке, по-спокойно с алкохолите, а то  ко стана
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 262
  • 2 етажа над тавана
Пияндета, я! Особено аз като кърмя и само по малко винце сръбвам от дъжд на вятър, нещо напоследък така ми се пие, направо не е истина! Embarassed
Отявлена пияница съм аз Mr. Green

Ау, чудно мезенце, мерси, Смини Hug

# 263
Ааа, Марийке, друг път да си държиш на първоначалното мнение!

# 264
  • София
Хехехехехеех!!!

Ша взема да пийна и аз!

# 265
Ааа, Марийке, друг път да си държиш на първоначалното мнение!

шЪ си взема забележка Laughing

тъй я сега малко да ви разпитам...моят въпрос си виси явно - всички ли които слагате на гърне ползвате обикновени памперси, а не гащички, не са ли по-удобни? newsm78

# 266
  • 2 етажа над тавана
Смини, аз мисля да купя гащички, но не знам какви, с памперсите не ми е много удобно сега.
Дали има гащички за такива кльощави като нас newsm78

# 267
hahaha вие тотално полудяхте Hug

И на мен ми се пие, направо ми иде да седна и да се напия безпаметно от мъка Crazy

За времето - и аз искам люта зима, сняг до коленете и вятър в косите. Но и Бюти е права, че сме късметлийки -аз лично щях да се побъркам ако от септ/окт. беше застудяло много и се бяхме затворили по домовете.

# 268
http://vid.data.bg/y4878s0k?ct=
Вижте го Тони как се е изправил!

Виждам, че тук пиянска компания го раздава! Crazy Laughing Joy
Чакайте ме да си взема чашката!

# 269
Сминка, ха наздраве!  newsm24 И на останалите от компанията! Drunk

Ползвам памперси - по 1-2 ми са нужни през деня. Защо да не са удобни - защото многократно ги отлепвате и залепвате ли!?  Thinking Памперс-гащи веднъж съм слагала на Пепи, но ми беше толкова неудобно, да го набутам дедето в тях, че повече не мисля, да опитвам. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт