Отговори
# 225
Добро утро и от нас.

Ей, никой не исках да засегна с това, че някои постинги са по-дълги  Rolling Eyes аз все пак ги чета от край до край  Peace

Просто искам и аз всичко да си е в тая тема, нашето меню за днес е:
8.30   попара
12.30 зеленчукова супа с 1/2 жълтък
16.30 кисел с ябълка
20.30 кисело мляко с банан и бисквити

Честито на месечинките

# 226
E Sad какво да казвам, все същата работа. Даже кашля повече и е пълна със сополи. През нощта горе-долу спа. Мляко никакво вече 4 дена не е приемала. Кърмата ми, въпреки че се цедя, намалява със страшна скорост. Яде като мравка, микроскопични количества - главно картофи Confused Това е. Не мога да се похваля с хубави новини и днес Sad

# 227
  • софия
E Sad какво да казвам, все същата работа. Даже кашля повече и е пълна със сополи. През нощта горе-долу спа. Мляко никакво вече 4 дена не е приемала. Кърмата ми, въпреки че се цедя, намалява със страшна скорост. Яде като мравка, микроскопични количества - главно картофи Confused Това е. Не мога да се похваля с хубави новини и днес Sad
Нуни, ние го изкарахме същото....по същия начин както го описваш...някакъв вирус е+зъбче при нас....ние сме на Оспамокс+Виброцил+физиол.р-р
Препоръчвам  ти да я преслуша лекар за да види дали са чисти гърдичките....нашата кашлица е по-скоро от давенето със сополите...2 дена не яде почти нищо...само вода...и нослето и течеше като кранче...ужас...устата пълна и тя със сополи...ама вече сме доста по-добре....дори имаме нов зъб Laughing

# 228
Данче, Т я меря под мишница. Като е болничка е много гушлива, така че меренето не е никакъв проблем. Mr. Green

Нуни, а защо не пробваш кърма в картофа!? Thinking

Жени, и аз подозирам, че и нас заби ни мъчат, освен всичко останало - отгоре прозират 3 бр. Twisted Evil

Днес Велина е обзаведена с нова екстра - разстройство. Tired
Знаете ли, на мен ми омръзна, все за болести, да ви пиша, а вие как ме траете, да ме четете - не знам...  Embarassed Много съжалявам!!! Embarassed

# 229
Честито на месечковците!   bouquet

Бързо оздравяване на Вили и малкото Янче- Писанче!   Hug

Честито зъбче на Ани!   bouquet

Менюто днес:
Закуска- пропусна закуската, пи само АМ
Обяд- средиземноморски зеленчуци с пиле и сладък картоф, малко крем за десерт
Вечеря- зеленчукова каша

Ние решихме да си купуваме къща и скоро ще се местим. Избрахме една и започнахме преговори, но няма да бързам да се хваля, че предните две сделки се провалиха.Дано този път се наредят нещата, че ми писна да обикалям вече. Confused

Приятен ден на всички  Hug

Днес Велина е обзаведена с нова екстра - разстройство. Tired
Знаете ли, на мен ми омръзна, все за болести, да ви пиша, а вие как ме траете, да ме четете - не знам...  Embarassed Много съжалявам!!! Embarassed

енви,  дано се оправи скоро Вили.  Hug
Няма нужда да се извиняваш, не сме се събрали тук за да си споделяме само хубавите неща и да се хвалим, а също така да си казваме и тревогите. Защото когато ти е писнало от много неща, било то болести, мрънкания и т.н. , няколко мили думи от съфорумка могат да те накарат да се чувстваш по- добре. Peace

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 11:59 от R i n a

# 230
Болните, я бързо да оздравявате, че идва време за игра  Naughty

Рина, стискам палци всичко да мине както трябва и скоро да се похвалиш с нов дом  Peace

Някой да знае нещо за чешалката, за която питах  Tired

# 231
  • София
Енвиии, на никой не досаждаш, само където ми се къса сърцето, като чета, че децата оздравяват бавно  Sad

Все да ви предложа, някак си да систематизираме методите за лечение и изпробваните лекарства, така, че в случай на нужда бързо да се откриват. Вярно, че е най-добре на лекар, ама понякога трябва да се вземат по-бързо мерки.

Ринка, за упешна сделка, трябва да предвидите стая за гости  Mr. Green

И аз не мога да чета по диагонал, то ако и почнеме да пишеме по диагонал к`во ще стане  Rolling Eyes

Наде, една паста за зъби беше с такава чешалка/четка, но непомня как се казваше. Ще потърся и ако намеря после ще пиша.

# 232
Енви, ще ядеш бой Naughty Нали затова сме заедно  bouquet Heart Eyes
Наде, мен тук ми предложиха един комплект - с 3 нещица - чесалка, четка за зъби и още нещо, но не помня марката, ще проверя и ще ти кажа Peace
Ринка, стискаме палци Hug
Данче, не сме пробвали да пишем по диагонал, душицо Crazy

# 233
Данче Hug, Смини Hug! Heart Eyes

Рина, стискам ти палци! Peace

Наистина е много много полезен форумътPeace Когато беше кризата при нас, в събота вечер - мъжът ми влезе в здравния форум и намери, че има тема за грипа. Най-малкото се поуспокоихме, като прочетохме, че подобни симптоми имат и др.деца, че минава бавно и пр. Rolling Eyes
В библиотеката на здравния форум има за бабините илачи или нещо подобно, но не съм ги ровила, т.к. им нямам много вяра, пък и свеки е цяла енциклопедия по темата... Mr. Green

В болногледаческия ми размекнат мозък, изплуваха въпросите, които ме интересуваха: Crazy
Учите ли децата, да ходят, т.е. без проходилка, да ги водите?  Thinking
Разбират ли децата ви значението на думата "не"? Thinking Ние вече определено започваме, да си мислим, че Вили схваща, за какво става въпрос... Shocked

# 234
Данче, тая паста е "Ненадент", но е за вече имащи зъби, а на мен ми трябва чешалка за такива, които още нямат  newsm78

Енви, аз го държа и го уча да ходи и много му харесва, ама на мен не съвсем  ooooh!, че горкия ми кръст  Crazy А за думата "НЕ" мисля, че я разбира, ама още си прави пас  Whistling

# 235
Нуни, с АМ пробва ли?
Иначе лекарката преслушвала ли я е? Защото може от зъбче да има слюноотделяне+малка хрема, оттам да е кашлицата, но стига да не е дълбока... лоша работа с това боледуване...
Още отказва да цока ли? Shocked
Ти докъде си стигнала със захранването?
Месо не си ли й давала?

# 236
  • София
Данче-Калпазанче, ето ти списък на всички ресторанти в С-я, дано да си избереш подходящ и да си изкарате страхотно!

Нуни, и Вальо от 2 дена е така - папкаме картофи и ориз, ама поне пие вода и сокчета. Пробвай да й даваш чайчета или подслаждай водичката, мъчи я с течности, че да не се обезводни Писанка.  Peace Hug
Ох, това болно време, направо ще ни изтормози!  ooooh!

Надето, виж тези четки за зъбки! Нещо такова ли имаше предвид?

Енви, малкия не разбира от НЕ или ДА, ама аз и нямам навика да НЕ-кам; опитвам се да му привлека вниманието  с друго нещо, но вече и това не действа. Не съм го държала да ходи, но от вчера се предадох и го слагам в проходилката. Редувам ги бънджито, люлката, проходилката, само и само да имам малко почивка от гушкането, че с тая настинка и тоя с рев направо ми се разказа играта на кръста от разнасяне.  #Crazy ooooh!

# 237
  • София
На шефчо като му кажа "Неееееее!" продължително, иначе се стряска и подскача и застива. Гледа баш така  Shocked + много очудено, гледа мене, гледа застиналата си ръка и все ми казва"Ама тая ръка моята ли е?"  Mr. Green Но, ако НЕ-то е закъсняло, т.е. вече е гепил напр. кабела - не се брои, ни чува, ни предава, пу първи и това си е  Mr. Green

# 238
Данче, много точно описание и това с интонацията - същите сме, ама съвсем!  hahaha Shocked А ти къде си се преселила междувременно /местожителството ти имам предвид/!? Naughty Я, да го напускаш това място!!! Crossing Arms

# 239
  • 2 етажа над тавана
А при Маги "Не"-то води до обръщане, поглеждане към мен и започва да плаче жално. Разбира ме мнооооого добре, спира да пипа, ама се жалва. Mr. Green
Ходи и с проходилката, но предпочита да я водя аз.

Честито зъбче на кака Рая!  bouquet

Енви, изобщо не досаждаш - нали сме тук да се подкрепяме и в добро, и в лошо!(малко като брачна клетва май се получава!  Mr. Green)

Ринка, айде да се похвалиш скоро с ново спретнато къще! Hug

Общи условия

Активация на акаунт