Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 423
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Аз поръчка от 17 я очаквам от днес натам, но няма да е днес. Не знам…много бааавна доставка. Другото кофти е, че са ми обединили две поръчки, едната от които искам да откажа и е за не малко пари. И сега трябва да се занимавам с връщане и чакане на пари, а като ви чета нещата не са оптимистични откъм срокове.

# 661
  • Пловдив
За обувки гаранцията е 2 години.

# 662
Обадете им се по телефона за рекламация. Кажат ли, че приемат, няма.проблем.
Така върнах панталон, който се сцепи на второ обличане / по съвет оттук, благодаря!/.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 09:48 от Spensa Nightshade

# 663
  • София
а до какви дни са ви връщали парите, знам че при всички е 14 дни, но някои са много бързи
Да не ви отчайвам, но имам връщане от 14.10, по което още нямам никакви върнати пари. Законовият им срок от 14 дни изтича тази събота. Първо не можаха да намерят продукта и ме караха да пиша протокол за липса, после регистрираха връщането на 21.10 и оттогава - тишина. По телефона ме карат да чакам, на мейла ми връщат автоматични отговори, че са много натоварени.
Имам и второ връщане от 19.10, което потвърдиха във вторник, но пари също нямам още.
Досега не съм имала никакви проблеми с тях в това отношение, но този случай вече съвсем ще ме откаже да пазарувам от тях.

Поръчките ми от 16 и 17.10 дойдоха, но няма да ги взема, докато не си видя парите от връщанията по сметката. Ей-така, за принципа. 

# 664
  • Пловдив
Поръчка от 16.10. доставена днес - в срока, който беше обявен още при подаването на поръчката.
Не съм отворила още плика, защото е за Димитровден и ще си го "ънбоксне" Wink  сама тийнката. Спортно бюстие и шорти с клинче.

https://www.aboutyou.bg/p/nike/sporten-sutien-12296414
за 45,43 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-performance/sporten-pantalon-ae … wo-in-one-8446238
за 37,33 лв.
През уикенда бяхме по физически магазини с подобни артикули - отвсякъде си заслужава AY като цени!
Сега остана и да й станат и да се хареса Stuck Out Tongue Winking Eye
след проба сутринта и като ви чета за бавното връщане на парите, смятам да предложа на вашето внимание Joy
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-performance/sporten-pantalon-ae … wo-in-one-8446238
избрали  сме размер М-L от вариантите, но по-скоро отговаря на М като размер. Става й на дъщеря ми, но не осигурява такава свобода на движението, каквато се очаква от подобни спортни шорти.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 13:32 от bubanka

# 665
  • Пловдив
На мен пък скорострелно ми върнаха парите по 2 от 3 поръчки. Върнах в събота и в понеделник и днес виждам сумите. Остана само третата поръчка, която съм върнала във вторник, така че мисля, че там мога да изчакам Simple Smile
Не знам как го направиха това толкова бързо, но явно може. Сумите са големи - по 400лв.

# 666
На мен също ми върнаха бързо, сумата е малка.

# 667
  • Пловдив
Може и да върна шортите.
Засега ги качих в ОЛХ. Досега не съм връщала на AY

# 668
  • Melmak
Може и да върна шортите.

Извинявам се за непоисканото мнение, но връщане към абаут ю звучи по-лесно от продажба в олх. Няма пазарлъци, несериозни, върнати и тн. Просто пращаш там и си получаваш парите от аю. В олх и по групите има толкова несериозни хора, че вече не ми се занимава. Аз с аю не съм имала драми винаги връщат парите на време.

# 669
Върнах в петък 20.10 и  днес получих парите...130 лв...
Във вчерашната поръчка ми направи впечатление, че има само един лист документ за доставка и връщане  и товарителницата е отделна лепенка, а не върху лист както досега...

# 670
  • Варна
Може и да върна шортите.
Връщай ги и не се занимавай с ОЛХ.
Мошеници - клиенти има всякакви.

# 671
  • Пловдив
Аз пък засега имам добър опит с ОЛХ.
Може би не съм попаднала на...недобронамерени хора.
Но шорти Адидас на 37,33 лв с "вградено" клинче си е "бинго" отвсякъде. Защо да не направя някого щастлив....
Sunglasses

# 672
Споделям 2 ваучера, ако някой има нужда:

ONLY 15% - b5c9c4b4
Рокли 15% - 9e0ea885

# 673
Това е несериозно. Имам поръчка на две тениски от 15.10, чаках над 10 дни, а днес на всичкото отгоре получавам мейл от тях, че и двете не са налични и пратката е невъзможна поради голям интерес към конкретните артикули. Не съм сигурен как е възможно това. Не се ли изваждат бройки когато някой поръча нещо от системата? За пръв път ми се случва подобно нещо след десетки поръчки онлайн.

# 674
Според мен миналата седмица имаше някакво объркване с цените покрай бъга. Гледах една дълга жилетка с вълна на Татуум беше на редовна цена ок. 65 лв., намалена на нещо като 49 лв., вчера я гледам - редовната ѝ цена коригирана и вече е почти 300 лв. Зачудих се дали нямаше да я откажат, ако я бях поръчала - най-вероятно да.

Общи условия

Активация на акаунт