КАУФЛАНД - тема 67

• 64 502
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
Олио като олио. Нямам забележки. Важно ми е да няма гаден послевкус, а то няма. Ок е за цената си.

# 421
В лидл са пуснали на 2,29лв за литър, тази вечер го мернах из фейса като реклама.

# 422
  • Русе
На Клас олио е производство.

# 423
На мен ми харесва Добруджанското. Ако ми остане време ще мина да си взема, че моето е на свършване.

# 424
Хубаво е олиото. За тази цена пък съвсем.

# 425
В лидл са пуснали на 2,29лв за литър, тази вечер го мернах из фейса като реклама.
Това от лидл май няма пръстен на гърлото и винаги наливам по много от него, поне последните ми спомени са такива. Мъжа ми купил една бутилка, но още не съм я отворила да проверя.

А дали някой има излишен купон за сухи шампоани, че изхарчих моя, а не се сетих да купя още няколко

# 426
Няма наистина ограничител, но аз си го пълня в стъклено шише и не ми пречи.

# 427
Момичета, има ли в Кауфланд полуготови шницели? Трябва ми да знам, че да спестя малко време. Благодаря!

# 428
Ако имаш предвид замразени панирани полуфабрикати - да.

# 429
Само охладени. Обикновено ги виждам в Била. Не съм сигурна, но ми се върти, че ги видях и в Кауфланд. Май ще рискувам и ще отида дотам, че ми е по-близо.

# 430
  • София
Да, има охладени свински шницели.
Има и пилешки, и хапки.

# 431
Това от лидл май няма пръстен на гърлото и винаги наливам по много от него, поне последните ми спомени са такива. Мъжа ми купил една бутилка, но още не съм я отворила да проверя.

А дали някой има излишен купон за сухи шампоани, че изхарчих моя, а не се сетих да купя още няколко
Трябва ли Ви още купон?

# 432
Кой от сухите шампоани препоръчвате?

# 433
Кой от сухите шампоани препоръчвате?
Батисте

# 434
  • Бургас
Здравейте, две седмици не бях в България и вчера при опит да си  ползвам картата  се оказа ,че съм отписана. Не успях да вляза в профила си   от телефон и от компютър. В магазина ми казаха да се регистрирам отново, но при опит ми дава, че имейла вече се използва от друг потребител, при забравена парола ми дава, че няма такъв имейл регистриран -изобщо пълна каша. Някой успял ли е да се оправи с това?

Общи условия

Активация на акаунт