КАУФЛАНД - тема 67

• 63 217
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
  • София
имате ли мнение за кофата с парцала на брио? по скоро ме интерусува дали парцала оставя бели топчета след почистване, защото с други ми се е случвало, благодаря

# 616
  • Варна
Моля ,тези от вас ,които на предното пускане на безкабелната прахосмукачка си закупиха
Да споделят доволни ли са !
Справя ли се с килим или пък батерията й дали след няколко месеца употреба се държи прилично .

# 617
Подарявам купон за памперси - 10%.

# 618
Тъй като сега научавам, че ваучерите ще бъдат електронни, се зачетох тук там. Разбрах, че България последна ги въвежда, навсякъде в останалите страни това е въведено. Въпросът ми е, ако са на карта, не на телефон с приложение, как се проверява наличността по тази карта. Ако някой има опит от чужбина моля да сподели. Благодаря!

# 619
  • София
Купих мултикукъра. Сложен беше под табела с цена за фритюрник с горещ въздух, а фритюрниците под цената за мултикукъра.
Управителят не знае продуктите по брошура. Каза ми, че меда бил миналата седмица....
Тази сутрин всички служители много бързах, чистеха и подреждаха, май чакаха проверка.
Масло по брошура нямаше заредено.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 18:15 от Amiamo

# 620
Здравейте! Предупреждавам, че Киндер буено е на 1.29 лв. по етикет, но на каса поне тук в Русе излезе на редовна цена.
Голяма лудница  беше в магазина сутринта.

# 621
  • Пловдив
Пише ли че има налягане Амиамо?

# 622
здравейте от колелото подарявам купони и за череши и за вишни както и останалите седмични

# 623
През ден оставям по около 40 лв сметка. Нито веднъж не съм имала колело...

# 624
  • Mostly in my mind
Здравейте! Предупреждавам, че Киндер буено е на 1.29 лв. по етикет, но на каса поне тук в Русе излезе на редовна цена.
Голяма лудница  беше в магазина сутринта.
Може да ви върнат разликата на информация. Но знаете сигурно. Blush

# 625
Тъй като сега научавам, че ваучерите ще бъдат електронни, се зачетох тук там. Разбрах, че България последна ги въвежда, навсякъде в останалите страни това е въведено. Въпросът ми е, ако са на карта, не на телефон с приложение, как се проверява наличността по тази карта. Ако някой има опит от чужбина моля да сподели. Благодаря!

Ползвам карта, която спечелих от една игра на Кауфланд, и оставащата сума се отразява на касовата бележка. Вероятно и с ваучерите ще процедират така.

# 626
Подарявам-купонът за лютеницата е даден
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 17:40 от Betty23

# 627
Миналата вечер пазарувахме във кауфланд Овча купел.
Малкия си избира 3 кренвирши на леки вакумирани от 6лв на 4.49 лв.
Отиваме на касата маркират всичко платих ме.
След като започнахме да прибираме продуктите забелязах, че на касовата бележка кренвиршите маркирани на 6лв.
Помолих моя мъж са отиде и да провери.
На изтина бяха намалени.
Сумати време чаках да ме обслужат.
Кои знае колко клиенти са минали така кои разбрал разбрал които не си е тръгнал така.
За това гледайте си касовите бележки.
Че са започнали да лъжат.

# 628
И да ги гледаме, какво? Ще загубиш половин час докато се разправяш.
Персонала непрекъснато се сменя, докато се научат и напускат.

# 629
През ден оставям по около 40 лв сметка. Нито веднъж не съм имала колело...

Не си следиш приложението.
Влизаш и ако го няма в момента цъкаш някъде, където си харесаш, после пак се връщаш на Начало и се появява.

Общи условия

Активация на акаунт