КАУФЛАНД - тема 67

• 63 209
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Понеже обърнахте внимание, че с дигитална бележка не може да се връща. Сега пигледнах, че за Киндер буено, като са ми върнали разликата, в приложението ми се е появила точно дигитална бележка за сторното. Физическа не съм вземала.
Та версията "не може" издиша. По баркода на бележката им излиза и в тяхната система дали има такава покупка и т.н. детайли.
Щом може с принтирано копие работата е ние ви лъжем, вчие ни вярвате.

# 646
Някой спечели ли ваучер за 50лв от тази игра?

# 647
  • In transit
Брадли, ако не си взела маслото без мишката, купи си Гранароло следващата седмица. Много е хубаво.

Харесах си и пуешкото филе на Амадори, и в Лидл е Амадори, ама оригиналното е по-хубаво и кантучини на Сапори.

Мики, може ли снимка на кантучините? Не ги намирам нещо.
Отзиви за скарата от брошурата?

В самите магазини стоят на странно място, винаги обикалям доста, докато ги намеря. Дано сега да са ги изкарали на по-видно място.

# 648
В канточините има ли палмова мазнина?

# 649
  • In transit
В канточините има ли палмова мазнина?
Не, правят се с краве масло. Тази марка Sapori са с високо качество.
Ето състава:
Скрит текст:
CANTUCCINI TOSCANI ALLE MANDORLE IGP
farina di frumento, zucchero, mandorle 20%, tuorlo d’uova fresche da galline allevate a terra 4,8%, uova fresche da galline allevate a terra 4,8%, latte fresco pastorizzato intero 4,8%, burro, miele 0,5%, agenti lievitanti: difosfato disodico – carbonato acido di sodio, sale, aromi.
Брашно, захар, 20% бадеми, 4.8% жълтък от свободно отглеждани кокошки, 4.8% яйца от свободно отглеждани кокошки, 4.8% прясно пълномаслено мляко, масло, 0.5% мед, набухвател, сол и аромати.

# 650
Много благодаря! Обожавам канточини и ще си взема.

# 651
Родопското чудо и на буците от витрината стана вече гадно, а преди беше отлично на вкус и консистенция.

2 рулетки въртя и двата пъти все локум от 30 стотинки на 1ст. намалено....това ли са им наградите? Grinning В Лидл развързват кесията повече.

# 652
На мен ми се падна сладко от зелени орехчета на Брей, за 2.49.
После някаква лютеница за 1 лв. Не съм я взела още.

# 653
  • shumen
Това сирене го развалиха.
Аз 2 пъти пък вземам хляб в срок на годност и като го отворя има мухъл.

# 654
И на мен ми се падна сладкото от смокини, това колело все го забравям.

# 655
Много ми хареса сладкото от орехчета, не  е толкова сладко. Цели са.

# 656
Издирвам ето това огледало за баня. Ако някой го мерне в София, моля да сподели.

# 657
Подарявам купон за отстъпка

# 658
Италианско масло взех, със срок един месец е, не е лошо.
Гауда исках насипна, 2 парченца имаше опаковани , чудя се дали това ще е дажбата на филиала. Joy иначе ми хареса.

В новия филиал в Люлин дали ще има специални оферти за откриването, не намирам брошура?

# 659
  • София
Утре е откриването и аз съм в очакване на специални предложения.

Общи условия

Активация на акаунт