Тясно е вече в корема на мама, че месец МАРТ наближава!

• 29 009
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Абе,мами какви са тез бебчета по 3 кила?!Моето момченце е 2 кила и малко newsm78...Днес го мериха.Иначе вече се е обърнал и всичко си му е наред.
Пчеличке,мила и аз не знам как става това с ходенето само два пъти.Но много се радвам,че и без това не мога да се наспя-все гледам да дремя.

# 121
понеже прочетох за тантум верде-то малко по-горе, днес отидох в аптеката и си поисках, но не ми го дадоха заради бременността newsm78 На кого да вярваш..?

# 122
Момичета ей сега преглеждах пак списъците за бебчо.Не съм много наясно ,но какво е това носов аспиратор?Ако знаете моля ви кажете ми. Praynig
Face off,страхотна снимка.Бебето ти е много красиво.
м даа и каква косаима малеееееееееее Heart Eyes

# 123
Милички, благодаря ви за хубавите пожелания  Hug
Не знам как да сложа снимка на торта във форума  Embarassed но вие се чувствайте виртуални почерпени  Wink
Целувам ви всичките!

# 124
понеже прочетох за тантум верде-то малко по-горе, днес отидох в аптеката и си поисках, но не ми го дадоха заради бременността newsm78 На кого да вярваш..?

Мале, шашкаш ме - аз го смуча от вчера  newsm78

# 125
Чета, че на някой мами бебчовците са се обърнали, та аз да попитам понеже ние сме се разположили надлъжно, ако бебо се обърне с главата надолу, кога и как може да съм сигурна, че това е било последното му "позициониране" така да се каже, защото чета , че някой бебета са се намествали до два дни преди раждането  Shocked newsm78

# 126
Deina, наистина Мила се обърна точно 2 дни преди да се роди, тъй че нямам идея как да разберем дали трайно са се настанили  newsm78

# 127
Deina   моята гинеколожка ми каза че при второ раждане бебчето може да се обърне часове преди да се роди така че спокойно  Peace

# 128
Цитат
[Абе,мами какви са тез бебчета по 3 кила?!Моето момченце е 2 кила и малко ...Днес го мериха.Иначе вече се е обърнал и всичко си му е наред.
/quote]
Миранда и моята бебка минала седмица (34 г.с.) беше 2.050 кг. Явно нашите бебета ще са по-мънички Grinning Не се притеснявай - тези килограми отговарят на средното тегло от таблицата, която някой беше публикувал тук. А и бързо ще настигнат другите feeding
Честит Рожден ден на патерица на Winnie hbdtu А подаръка го чакай през март sling

# 129
Здравейте Peace
я да си кажа сега ,първо-вчера ходих за ПОСЛЕДНИ изследвания с които резултати ще ходя а раждам Rolling Eyes,че аз за 1 месец мога поне 10 пъти да хвна гъби най-малкото Twisted Evil,само чревния не можах да мина и без тва ми звучи гадно ,никога не съм ходила в подобен кабинет Embarassed,а и вече ме викат всяка седмица
иначе си имам нова болежка от скоро-като стана от седнало положение и ме срязва в костите на малкия таз мнооого ниско  и първите 5крачки съм згъната на 2,а бебо си е горе още ,дори не рита толкова ниско newsm78
и съм много доволна вчера си капарирах кошарата,е изкарах нервите на продавачките докато реша кой цвят да бъде  Mr. Green
хубав ден на всички  Hug

# 130
  • plovdiv
здравейте момичета,малко ми е неудобно да споделя това което ми е в момента.дори незнам точно как да го опиша.Слабините са ми много напрегнати,уголемени и набъбнали.Незнам на какво се дължи това.Имам болки ниско долу,но те са когато стоя повече време седнала.На някой друг случвало ли му се е подобно нещо.

# 131
здравейте момичета,малко ми е неудобно да споделя това което ми е в момента.дори незнам точно как да го опиша.Слабините са ми много напрегнати,уголемени и набъбнали.Незнам на какво се дължи това.Имам болки ниско долу,но те са когато стоя повече време седнала.На някой друг случвало ли му се е подобно нещо.

Не се притеснявай - нормално е. И аз имах такива усещания по едно време и доки каза, че се разширява цервикалната кост, защото се подготвя за предстоящото раждане. Мисля, че и други мами бяха споделяли подобни болежки.  Mr. Green

# 132
Цитат
Слабините са ми много напрегнати,уголемени и набъбнали.
И аз бях така. Особено когато ходих на работа и стоя по 8 часа на стола пред компютъра. Дори имах и сцепвания на кожата и малки капки кръв. Плюс разширени вени на слабините Sad
Много се бях уплашила, но докторът каза, че след раждането всичко ще си дойсе на мястото

# 133

нормалния през бременността приток на кръв в тези области  Wink не се шашкай

# 134
Фрея моите слабини също са набъбнали, а болка ниско долу получавам когато съм права доста време и като седна ми минава.Мисля че се дължи на натиска а пък и моя корем е доста голям.

Общи условия

Активация на акаунт