Отговори
# 210
Иви, честита ти рожба! Да е жива и здрава!!!

Ренката, случвало се е, да!  Tired

# 211
 newsm51Иви,честито ти бебче!Да ти е жива и здрава малката Лора!Само хубави моменти да ви чакат от сега нататък!   bouquet  bouquet  bouquet
Ей,че хубава новина Grinning...

# 212
Иви, честита ти втора дъщеричка!  bouquet
Да ви е жива и здрава Лора! Hug

# 213
  • Mediterraneo
Иви, честито! Да сти живи и здрави!

И аз качих снимки. Много спича сайтът днес  #Cussing out

# 214
ivi2000 честита ти рожба! Да расте здрава и щастлива! Името и е стархотно!

renkata81  сънува според мен. В такива ситуации будя, святкам лампа, разсейвам го, ако трябва вадя от кошарата (крайна мярка щото връщането обратно е трудно).

# 215
  • Варна
Иви, честито мила. Да ти е жива и здрава малката кукла Лора.  bouquet
Дано на Теа да и мине ревността и да се радва на сестричката си. Hug

# 216
Честито Иви!!! Да ти е жива и здрава малката Лора, както и цялото семейство! Чудесна новина!

# 217
Ренката, какъв ужас си преживяла ooooh! Слава Богу, че всичко се е оправило! Аман от некадърници!

Сиска, пиеш ли лецитин?

Теа също се буди понякога плачеща, убедена съм, че в такива случаи сънува, гледам да се опитам да я събудя... една нощ направо мяучеше жално като котенце.
Осъзнавам, че определено странното й поведение напоследък е свързано с раздялата ни през деня. Явно й липсвам и ми "отмъщава" като се прибера - тръшка се, налага се, захлупва се по очи да реве от нищо. А вечер като стане време за лягане ме прегръща през врата и не може да ме нагушка и нацелува, докато "четем" приказка. Много ми е жал така, но това е.... Чакам с нетърпение да си отидем вкъщи, защото престоят при баба й не се отразява добре на възпитанието - свеки нищо не й отказва, за всичко й угажда и лесно се предава под командите на Теа... но какво да правя, поне още един месец, ща не ща, ще стоим там. Много ме е яд, че се върнах на работа, но нямаше как.... ех...

Феъри, Теа дълго време беше така, но сега вече е другата крайност. Както вече писах в момента е доста привързана към свеки....

Тази седмица ще съм отпуска, ще се гледаме с Теа. Може би няма да се включвам, понеже в Младост няма нет, а за един месец не ми се занимава да прокарваме.
До скоро и като се върна всички да са здрави!

# 218
Здравейте момичета!Доста време не съм се включвала че компютърът нещо се беше прецакал.Най-напред поздрави от сърце на Иви за новородената й рожба!Дано расте здрава и красива за радост на цялото семейство!  bouquet
Сиска поздравления и на теб за новата тема!В нашия случай тя е много актуална.

Катка не знам защо така са ти казали по отношение на раждането.На мен и двете ми деца са родени със секцио и моят гинеколог ми е казвал че имам шанс за още едно /последно/ раждане.

# 219
Честит бебче Иви2000!Да е жива и здрава.
И Ники понякога се буди с плач.

# 220
Снимките са много хубави,много са порастнали децата. Hug

# 221
Иви ЧЕСТИТО!!! Да ти е жива и здрава малката Лори (страхотно име)  bouquet!!!

Дидка, мила, стискам палци бременността ти да протече без произшествия newsm17!!!
renkata81, тръпки ме побиха, докато четох премеждията ти....бррррр #Shocked....
Катка, стига да искаш и 4 деца можеш да родиш със секцио само, че една подробност-не с малка разлика-особено след второто...

Отивам да гледам снимчици....

# 222
Иви, да ти е жива и здрава рожбата! Да ви носи само щастие!!!

renkata81, лошо е че понякога се случват и такива неща, но май е трябвало да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire...... Марти също се буди с плач, но аз все си мисля, че е от зъбите. За сънища не съм се сещала, въпреки че много често се смее с глас докато спи.

Дидка, дано нямаш проблеми през следващите 30 седмици и да се наслаждаваш пълноценно на растящото коремче.

Сиска, как си? Бучките разсейват ли се?

Феъри и Марти е така. Но се разминаваме без плач, че си го пазим сутрин за яслата.

Искам да се похваля, след думата "мама" имаме нова и това е "НЕ". Малко ме ядосва като я чуя но се радвам нали все пак казва нещо, но под команда е абсурд да каже нещо с думичка.

# 223
Ками Честит Рожден Ден! Да си здрава, обичана и щастлима мама и съпруга!

Kremenchen честито ви "не".

Пфу застудя най-накрая. Да се уморят тия вируси гадни  Tired .

# 224
Честит Рожден ден , Ками! Желая ти всичко най-хубаво  bouquet

Хубаво, е че секциото не ограничава броя на бременностите. За сега сме говорили за две, но никога не се знае Simple Smile
Станислава, също се буди с плач. Всъщност не точно се буди ами плаче на сън и много жално вика "нье, ньеее, ньее". Предполагам, че сънува нещо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт