Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 455
  • 837
  •   3
Отговори
# 555
В Несебър има една жена,която лее восък, но си има и дарба. Когато се запознах с нея веднага каза конкретно какво ми се е случило и защо идвам при нея. Наистина ме шокира. Говори за бъдещето само ако питаш иначе не.

# 556
В Несебър има една жена,която лее восък, но си има и дарба. Когато се запознах с нея веднага каза конкретно какво ми се е случило и защо идвам при нея. Наистина ме шокира. Говори за бъдещето само ако питаш иначе не.
Може ли някакъв телефон или име:)

# 557
Фатме се казва жената в новата част на Несебър е, ето и тел. 089 8535435

# 558
Фатме се казва жената в новата част на Несебър е, ето и тел. 089 8535435
Благодаря ви!

# 559
Днес си записах час при Памела, за която всички питате. Така или иначе имам въпрос в момента, който ме вълнува и да пробвам. Гледа на лайв връзка..това ме притеснява, защото последната дето ми гледата така - Ася тарот, ми наговори глупости и си дадох парите..нямаше време да задам въпросите, които ме вълнуваха от нейните истории..Дано при Памела не е така. Часът ми е в сряда в 19 и 40, след това ще пиша ОВ тук да ви кажа как е било и дали ми е познала. Малко ме стресира това живо гледане..Но пък момичето изглежда готино. Ще се види.

# 560
Относно леене на куршум.Бях ходила при дядо Панчо(Панайот)във Варна близо до образцов дом.Ля няколко пъти,разваля магии “уж” идва у нас,да търси къде има магия-посочи определени места у дома където имало направено,на колата също,после дава някакви неща за защита,но аз ефект не видях.За болежки препоръчваше билки.Доста пари му дадохме,доста обещания имаше,но уви.Някой ходил ли е при него и може ли да сподели своето впечатление

# 561
Аз не знам при тарото до колко е достоверно това, което казват картите.
Едно е човек да има дарба и да вижда живота и съдбата на хората и друго е когато разчиташ едни карти да ти предскажат  бъдещето. В този ред на мисли на някой от потребителите познавали ли са му таро?

# 562
  • гр. София
Майка ми е ходила при Минка няколко пъти. Доволна е.
Бихте ли казала какво значи доволна? Казала ли й е неща за бъдещето, които в последствие са се случили?

# 563
Скрит текст:
Аз не знам при тарото до колко е достоверно това, което казват картите.
Едно е човек да има дарба и да вижда живота и съдбата на хората и друго е когато разчиташ едни карти да ти предскажат  бъдещето.
В този ред на мисли на някой от потребителите познавали ли са му таро?
На мен са ми познавали. Плащала съм на Оливера да ми гледа лично на мен. За мен консултацията беше излишно дълга за живо обаждане (60 минути). Жената обаче ми позна. Слушала съм гледане на Ники Йохансон на друг човек и обратната връзка беше, че е познала.

Аз се занимавам любителски и с приятелки си гледаме една на друга, кога познаваме повече, кога не съвсем. С времето и опита човек се учи къде е бил прав и къде не е прочел правилно и заради това обратната връзка е важна. Таро е преди всичко интуиция, а тя се тренира като мускул. Познаването на самите карти като самостоятелни единици е съвсем малка и даже нищожна част от умението да се чете таро. Аз и заради това не мога да си изградя впечатление за въпросната Памела - от това, което видях тя обръща една по една карти и ги чете в традиционните им значения, които всеки може да си прочете в мрежата. Това категорично не е четене на таро. Но пък в лични гледания може да чете по друг начин. Четенията в общата енергия са нещэ съвсем отделно и по тях не може да се съди.

Съвсем друг въпрос е как се формулират и задават въпроси на картите. Питащият може да зададе един въпрос, но картите да дадат индиректен отговор, който да не задоволи питащия или пък да кажат нещо съвсем различно от въпроса, но пък в контекста му и не непременно невярно. Картите могат и да не дадат отговор, особено ако въпросът е свързан с други хора, а не с питащия. Други неща не ни е дадено да ги знаем. Ако човек иска да му се гледа на таро, трябва да е готов да чуе какво ще му кажат картите, а не да чака отговор да/не или ще стане 1,2,3. Аз и заради това с едно на ум възприемам информацията кой, какво, на кого познал, защото хората понякога дори подсъзнателно търсим да чуем конкретен отговор и ако не го чуем, автоматично ставаме недоволни. Таро не е врачуване и е важно да се даде контекст около въпроса, за да може тарологът за разчете правилно картите.

# 564
Днес си записах час при Памела, за която всички питате. Така или иначе имам въпрос в момента, който ме вълнува и да пробвам. Гледа на лайв връзка..това ме притеснява, защото последната дето ми гледата така - Ася тарот, ми наговори глупости и си дадох парите..нямаше време да задам въпросите, които ме вълнуваха от нейните истории..Дано при Памела не е така. Часът ми е в сряда в 19 и 40, след това ще пиша ОВ тук да ви кажа как е било и дали ми е познала. Малко ме стресира това живо гледане..Но пък момичето изглежда готино. Ще се види.

А колко взима , може ли да напише?

# 565
Разкажи после и коя е тази ПАМЕЛА, не съм чувала това име и за тази жена.
Успех!
[/quote]

# 566
Пенева, нагоре бяха питали за нея. В тик-ток е по-популярна. На мен също ми е излизала, но просто аз имам други, на които се доверявам и не исках нови и нови..нооо, понеже ме гложди един въпрос и реших да я пробвам. Ще щажа как е минало, дано е добре. Че 30 лв. са си пари..
Успех!
[/quote]

# 567
Аз винаги ходя до Св.Петка в София. Само там съм намирала помощ! Дори семейството ми, беше изненадано, и се зарадваха, че в много тежък период от живота ми, получих предложение за работа, на 40м от самата черква, и аз имах възможността да ходя почти всеки ден! Когато имам проблем, се стягам и тичам натам! Всяка черква носеща името на нашата светица помага!

# 568
Пенева, нагоре бяха питали за нея. В тик-ток е по-популярна. На мен също ми е излизала, но просто аз имам други, на които се доверявам и не исках нови и нови..нооо, понеже ме гложди един въпрос и реших да я пробвам. Ще щажа как е минало, дано е добре. Че 30 лв. са си пари..
Успех!
[/quote]

Mnegrevska би ли споделила от кои други тароложки си доволна ?

# 569
За хората,които ме питаха за жената от Цонево.За жалост нямам номера й,името не го помня беше турско,живее в района на училището в една от уличките.Ако решите можете да видите телефон на кметството в интернет,да звъннете и да питате за нея,сигурно я знаят.Жената няма такса,на мен дори ми върна парите,въпреки че аз много настоявах

Общи условия

Активация на акаунт