та посещавала съм в града ни баба Данче от кв. Възраждане-гледа само на кафе , няма такса, успеваемост 60-70% от нещата които казва, малко бърка времената, казва имена.
В игнатиево при Добринка съм ходила- не е много обстоятелствена, но вижда нещото за което питаш, казва ти какво ще стане и край без подробности, случвали са се нещата както ми ги казва, в годините съм ходила няколко пъти, доволна съм като цяло.
Пак във Възраждане съм ходила да ми гледат на кафе при жена на име Дора, единствено тя ми каза различни неща от всички останали, та чакам да видя тя ли ще познае или другите които са единодушни...
На бул Сливница съм ходила при Мария над феличето в блока, там не съм ужасно доволна, но ми е ляла куршум и добре се е справяла с това.без такса е и тя.
Над халите има една бабка Красимира, гледа на таро и говори с ходжа по телефон, самата тя вижда нещата в подробности на картите, обаче са малко разпиляни и като звънне на ходжата уж за повече точност изведнъж виждат магия, почват едни суми, да те заболи главата - малко е, нейната такса е 65лв
Ходила съм при Роза от страшимирово- гледа на кафе и говори само със зодии, та там нищо не разбрах, като цяло.
ако някой се интересува, мога да дам на лични телефони на изброените по горе хора
не намерих информация за Жана от Алфатар/силистренско/, а съм чувала неща от чаканки тук и там, защото не всички работят с часове, някой нещо за тази жена знае ли, била ясновидка