Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 629
  • 837
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ритуала е 200лв
Любомир Алексиев прави молитва и ритуал за изчистване на негативна енергия всеки четвъртък в параклиса си в Мадара. Когато е в Мадара, разбира се. Не взема пари за това. Той наистина е силно вярващ, а и има теологично оброзование.

На мен септември месец поиска 500 лв. Каза, че ще са като дарение за новият параклис в София.
Ходила съм три пъти при него. Много съм писала за него. Първият път мина добре, познаваемост около 40%, следващите два пъти пълен провал.

# 586
Може да има различни цени за София ш Мадара ,аз също знам ,че строи храмове  и дават бележка за дарение ,може ли да напишете какво по точно ви разочарова ,не позна нищо за настояще или за бъдеще
Ритуала е 200лв
Любомир Алексиев прави молитва и ритуал за изчистване на негативна енергия всеки четвъртък в параклиса си в Мадара. Когато е в Мадара, разбира се. Не взема пари за това. Той наистина е силно вярващ, а и има теологично оброзование.

На мен септември месец поиска 500 лв. Каза, че ще са като дарение за новият параклис в София.
Ходила съм три пъти при него. Много съм писала за него. Първият път мина добре, познаваемост около 40%, следващите два пъти пълен провал.

# 587
Здравейте, Стефка от Генерал Тодоров дали работи още?

# 588
Обещах да пиша как е минало при Памела. Момичето е точно, спазва си часовете (не като Ася таро, дето беше забравила, че имаме час и си търси картите по саковете..) Много и мила, любезна, внимателна  Изслушва проблема и ти казва нещата подробно. Аз не мога да кажа дали това, което ми каза е вярно и е познала, защото става въпрос за време напред, но ще кажа, ако е по-натам. Позна ми неща от миналото със сигурност. Аз имах възможност за 30 мин. разговор, но реално питах само това, което ме притеснямаше. Тя ми е каза и допълнителни неща. Като цяло мисля, че си заслужава. Ще видим дали ми е познала по-натам Simple Smile

# 589
А тя гледа ли по телефона или само на лична среща? На карти ли гледа?

# 590
А тя гледа ли по телефона или само на лична среща? На карти ли гледа?
Таро, да. Ми гледа на видео чат в платформата, в която й пише човек. В случая при мен беше Фейсбук.

# 591
Здравейте! Аз съм нова тук, но реших да споделя моят опит по темата. Посещавала съм Таня от Тънково обл. Бургас и съм доста доволна от нея. Също така видях, че има хора, които са коментирали и всички гледачки в тик ток, има конкретно една, която наистина е добра в познаването, тя гледа в лайфове и на лично също, името и е Гинка. Ще се радвам ако някой от вас има опит, който да сподели.

# 592
Малко да се посмеете ама сигурно така изглеждаме повечето
🤣
Момиче отива при врачка. Врачката гледа в картите, гледа...
– В живота ти има две момчета.
– Да, Стоян и Митко.
– Виждам промяна.
– Оо, нее! Ще разберат и ще ме зарежат, нали?
– Не! Виждам празненство, годеж!
– Стоян ще ми предложи?
– Не точно! Митко ще предложи.
– Ами той не е лошо момче!
– Не ме прекъсвай! Митко ще предложи на Стоян.

# 593
Здравейте, някои ходил ли е при леля Минка от с. Осетеново и може ли повече информация, относно дните в които приема и дали е с записване? Че по Ничия Земя я гледах и се зачудих дали, да я посетя...

# 594
Здравейте, някои ходил ли е при леля Минка от с. Осетеново и може ли повече информация, относно дните в които приема и дали е с записване? Че по Ничия Земя я гледах и се зачудих дали, да я посетя...
В по-ранни коментари я обсъдиха въпросната жена. Върнете се назад и прочетете. Има и такива, които са я посещавали и/или живеят в района.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 17:19 от innasn

# 595
[quote author=Kremi.mari123 link=topic=1580183.msg47634761#msg47634761 date=1708352249]
А знаете ли за някой на място?
Много хора в интернет леят восък,да не кажа всеки втори.По принцип моето мнение е че тези чистки от разстояние не вършат работа и човек от къде да бъде сигурен ,че това е неговия отлят восък!Сумите варират от 50лв нагоре!Моя съвет е да отидете при човек ,който наистина разбира и лее на място!
За съжаление не,дори аз самата търся!Дано има някой,който да даде препоръка!
[/quote]
Здравейте, няколко пъти вече ми се лее восък от една жена и съм доволна. От разстояние ми ля няколко пъти и веднъж ходих и на място при нея. Ако имате интерес, пишете ми на лично.

# 596
elinor.k, може ли да си изпразните кутията?

# 597
elinor.k, може ли да си изпразните кутията?
Да и аз писах,но не успях да изпратя съобщението

# 598
Тази леля Минка от Ничия Земя не е права за магийте!!!
Такива хора неуки и прости да не се изказват по - добре.
Били,, измишльотини,,
Само искам да кажа че магии има, и могат да причинят много лоши неща, включително и най - лошите. Ако бъдат направени от човек който е обучен и наследил от някой тези неща,магиите действат, разрушават съдби, причиняват болка, страх, бездетие и много други пагубни неща. Така че нека въпросната наследничка, да не се изказва, за неща които не е видяла как действат и какво причиняват.

# 599
Здравейте, момичета. Някой бил ли е при Angelova Olga, така е във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт