Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 620
  • 837
  •   1
Отговори
# 600
Оставам отзив за леля Тезгюл от с.Искра Силистренско.Тя чете на някакъв език и наистина ми позна това което я попитах.Нз за напред дали ще се случат нещата,но от това което ми каза е вярно.

# 601
Момичета ще се самоцитирам, моля някой да се включи с информация, гледа ли още Стефка? Как мога да я намеря?
Здравейте, Стефка от Генерал Тодоров дали работи още?

# 602
Здравейте, момичета. Някой бил ли е при Angelova Olga, така е във фейсбук.
Аз също търся мнение за нея.Направи ми безплатна диагностика на кармата,но за изчистване не съм се съгласила .Каза ми,че се правят три ритуала,три поредни месеца,цената е 63лв на ритуал.

# 603
Здравейте, момичета. Някой бил ли е при Angelova Olga, така е във фейсбук.
Аз също търся мнение за нея.Направи ми безплатна диагностика на кармата,но за изчистване не съм се съгласила .Каза ми,че се правят три ритуала,три поредни месеца,цената е 63лв на ритуал.
На моя приятелка същото и е казала. Преди  година в нейна група попитала за връзката си с нов мъж. Олга и казала, че няма шанс тази връзка. Връзката наистина не просъществува.

# 604
  • бургас
Тази леля Минка от Ничия Земя не е права за магийте!!!
Такива хора неуки и прости да не се изказват по - добре.
Били,, измишльотини,,
Само искам да кажа че магии има, и могат да причинят много лоши неща, включително и най - лошите. Ако бъдат направени от човек който е обучен и наследил от някой тези неща,магиите действат, разрушават съдби, причиняват болка, страх, бездетие и много други пагубни неща. Така че нека въпросната наследничка, да не се изказва, за неща които не е видяла как действат и какво причиняват.

Абсолютно съм съгласна,на който не му се случвало няма как да го разберат.Аз в този ад живея вече 25 години,и през тези години обиколих къде ли не,ходжи,гледачки,църкви,манастири,молитви какво ли не,уви никой не можа да развали,хвърлени хиляди левове на вятъра...

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 13:56 от simona-75

# 605
Момичета аз отдавна искам да питам за Жеко Жеков,който е админ на групата във фейсбук,Ясновидци.Не мога да се реша да му потърся услугите,като че ли не ми вдъхва доверие,самото му държание е меко казано объркващо,но четейки отзиви от хора го описват като добър.Ако някой има мнение за него и е ползвал услугите му,ще съм благодарна да ги сподели!

# 606
  • Пловдив
Здравейте,
Как формулирате въпросите си когато ходите по гледачки, астролози и т.н. Че, трябва да са конкретни и еднозначни е ясно. По скоро ме интересуват конкретно цитирани въпроси, нещо като въпросник.
Аз лично, като отида на гадателка и като ми каже нещо и си забравям репликите, уж имам списък, но все нещо пропускам. После като се замисля, ме е яд, че не не съм доразнищила казаното. Ето, и сега си направих някакъв списък, но дали и Вашият изглежда така? Моля дайте конкретни въпроси, уточняващи към нещо казано, които Вие задавате 🙏
Ето, моя:
В какъв срок?
По чия инициатива? Аз или отсрещната страна да действа? Ако, аз - какво и кога да направя?
Ако, направя това какъв ще е резултатът?
Струват ли си усилията? Ще бъде ли в моя полза, ще доведе ли това до щастие и мое благополучие?

И втората част на питането ми:
Някой ходил ли е скоро при астролог Анелия Лечева и може ли да сподели мнения? Препоръчаха ми я, като човек, който казва как и кога да се действа в дадена ситуация за да има положителен резултат. В дилема съм и ме в страх да не сгреша. (Последното ми решение, продиктувано от обида и инат и его, доведе до катастрофални последици.)

# 607
Момичета аз отдавна искам да питам за Жеко Жеков,който е админ на групата във фейсбук,Ясновидци.Не мога да се реша да му потърся услугите,като че ли не ми вдъхва доверие,самото му държание е меко казано объркващо,но четейки отзиви от хора го описват като добър.Ако някой има мнение за него и е ползвал услугите му,ще съм благодарна да ги сподели!

Мисля, че е от Бургас. Ако има момичета, които са ходили би било чудесно да споделят. Самата група така ли се казва ,,Ясновидци”?

# 608

Мисля, че е от Бургас. Ако има момичета, които са ходили би било чудесно да споделят. Самата група така ли се казва ,,Ясновидци”?
По скоро Ясновидство,има над 5000 членове в групата Simple Smile

# 609
Здравейте, дали някой може да сподели телефон на баба Данче от Възраждане

Здравейте, от Варна съм,
 та посещавала съм в града ни баба Данче от кв. Възраждане-гледа само на кафе , няма такса, успеваемост 60-70% от нещата които казва, малко бърка времената, казва имена.
В игнатиево при Добринка съм ходила- не е много обстоятелствена, но вижда нещото за което питаш, казва ти какво ще стане  и край без подробности, случвали са се нещата както ми ги казва, в годините съм ходила няколко пъти, доволна съм като цяло.
Пак във Възраждане съм ходила да ми гледат на кафе при жена на име Дора, единствено тя ми каза различни неща от всички останали, та чакам да видя тя ли ще познае или другите които са единодушни...
На бул Сливница съм ходила при Мария над феличето в блока, там не съм ужасно доволна, но ми е ляла  куршум и добре се е справяла  с това.без такса е и тя.
Над халите има една бабка Красимира, гледа на таро и говори с ходжа по телефон, самата тя вижда нещата в подробности на картите, обаче са малко разпиляни и като звънне на ходжата уж за повече точност изведнъж виждат магия, почват едни суми, да те заболи главата - малко е, нейната такса е 65лв
Ходила съм при Роза от страшимирово- гледа на кафе и говори само със зодии, та там нищо не разбрах, като цяло.

ако някой се интересува, мога да дам на лични телефони на изброените по горе хора

не намерих информация за Жана от Алфатар/силистренско/, а съм чувала неща от чаканки тук и там, защото не всички работят с часове, някой нещо за тази жена знае ли, била ясновидка

# 610
Щом не ви вдъхва доверие, по-добре не се занимавайте, ако ще и 100 положителни коментара да има

# 611
А тя гледа ли по телефона или само на лична среща? На карти ли гледа?
Таро, да. Ми гледа на видео чат в платформата, в която й пише човек. В случая при мен беше Фейсбук.
може ли линк към страницата

# 612
Абсолютно е така,както казвате.За жалост ги има и е много трудно да се бориш,когато имаш направена магия и всичко върви назад,случват се лоши и неща за които никой няма обясниние.Лошото е че освен това може би минимален процент са хората,които могат да развалят магии,а и зависи каква е самата магия.Има хора,които само виждат,че има магия-но не могат да развалят.Много са и тези,които лъжат само за пари.Моля,ако на някой са му разваляли магия нека сподели.
Били,, измишльотини,,
Само искам да кажа че магии има, и могат да причинят много лоши неща, включително и най - лошите. Ако бъдат направени от човек който е обучен и наследил от някой тези неща,магиите действат, разрушават съдби, причиняват болка, страх, бездетие и много други пагубни неща. Така че нека въпросната наследничка, да не се изказва, за неща които не е видяла как действат и какво причиняват.

# 613
Момичета, аз мисля да ида на поклонение на гроба на Слава Севрюкова. В една от книгите и пише, че тя приживе е казала, който има проблем да дойде и да се помоли на гроба и. Така, че много се замислям да ида до гробищата в Бакърена фабрика в София. Дано жената ми помогне. Предполагам се носи каквото се носи на гроб. Вода, червено вино, питка и жито, ако имаш и си сварил. Та вече силно се замислям.

Абсолютно е така,както казвате.За жалост ги има и е много трудно да се бориш,когато имаш направена магия и всичко върви назад,случват се лоши и неща за които никой няма обясниние.Лошото е че освен това може би минимален процент са хората,които могат да развалят магии,а и зависи каква е самата магия.Има хора,които само виждат,че има магия-но не могат да развалят.Много са и тези,които лъжат само за пари.Моля,ако на някой са му разваляли магия нека сподели.
Били,, измишльотини,,
[/quote]

# 614
Здравейте, намерих мнение по темата но е от 2020г. и е заключена. Та въпроса ми е за гледачка/врачка от град Попово. Тук срещнах мнение за Зюмбила от Попово, но също е доста старо. Преди доста години ходих при гледачка в Попово, но не помня името й. Лееше куршум и по него гадаеше също и по снимки на човека. Приемаше в къщата си. Дали може някой да ми помогне?

Общи условия

Активация на акаунт