Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 499
  • 837
  •   2
Отговори
# 675
Това звучи като филм на ужасите направо. Те ако наистина такива извращения мислят за човечеството, аз доброволно бих напуснала тази земя…

Е за България не се говори да се случи нещо подобно. В крайна сметка неведоми са пътищата Господни и това, което се случва на тях.

# 676
То ние ако говорим за биологично оръжие би трябвало да приемем, че пак сме във война. За мен Ковид-а е точно това. Аз съм го изкарала поне 3 пъти и всичките пъти за по 3 седмици не мога да се оправя и имам съответните последствия след него. Много близки и познати съм загубила след като са го изкарали.
Те също говорят да се подготвяме за още по-смъртоносен вирус да дойде в близките години..

Първо ще дойде отново подобен вирус преди войната, но биологичното оръжие (това, което ще бъде използвано) ще бъде истински ужасно, говори се за жълто, зелено, после черно и окапване/отделяне на месото от костите.
Къде се говори? То ако стане няма как ние да сме подминати.

# 677
То ние ако говорим за биологично оръжие би трябвало да приемем, че пак сме във война. За мен Ковид-а е точно това. Аз съм го изкарала поне 3 пъти и всичките пъти за по 3 седмици не мога да се оправя и имам съответните последствия след него. Много близки и познати съм загубила след като са го изкарали.
Те също говорят да се подготвяме за още по-смъртоносен вирус да дойде в близките години..

Първо ще дойде отново подобен вирус преди войната, но биологичното оръжие (това, което ще бъде използвано) ще бъде истински ужасно, говори се за жълто, зелено, после черно и окапване/отделяне на месото от костите.
Къде се говори? То ако стане няма как ние да сме подминати.

Спекулациите започват от думите (на Слава), че българите трябва да се приберат до 2025 година в България. След това и да искат не могат, а и няма да могат да ги приемат. Та, спекулациите са, че границите ще бъдат затворени, а единствената причина за такава драстична мярка би била да се спре разпространение на вирус. Допълнително след Короната, никой не очаква, че ще бъде само еднократно. Просто ще мутира/ще бъде мутиран за по-голямо въздействие.

# 678
Че те границите си бяха затворени още по време на Корона вируса. Трудно беше да се пътува. Ако сега се очаква по-смъртоносен вирус предполагам пак ще ги затворят, но след време би трябвало да ги отворят. Иначе за цитата на Слава тя допълва и, че “ оцелелите ще са на високо”. Тук според мен са намесени катаклизми и то сериозни. Ама като нищо може и двете да ни стоварят наведнъж, защо не

# 679
Разбира се, но аз се сещам за 2 причини "на високо" :
- наводнение - евентуално едно драстично стопяване на поларните шапки, което честно казано освен с някаква извънземна намеса няма как да се случи. Това са огромни количества лед, които не знам колко ядрени бомби трябва да се взривят за да се стопят с такава скорост. Имаше едно пророчество, че части от Англия ще бъдат залети, но по-скоро от подводен взрив, който да предизвика вълна цунами, другият вариант е такъв земестръс, който предизвика потъване на част от острова. Теоретично ако се измести оста на планетата, е възможно също да се получи такова затопляне, но с такава скорост е съмнително, дори на северния и южния полюс да стане 40 градуса.
- вирус/зараза - който се разпространява в градовете и селата - "по ниското" и тези, които са горе в планините, ще са на чист въздух.

Всички останали катаклизми - дъжд, огън, изригване на вулкан, земетресения, причиняват щети навсякъде.

# 680
  • гр. София
Мили хора, не че имам нещо против да си общувате, като си споделяте какво сте прочели за това как ще се затрие половината свят, но някак дали не се заместваме от идеята на темата?!

# 681
Мили хора, не че имам нещо против да си общувате, като си споделяте какво сте прочели за това как ще се затрие половината свят, но някак дали не се заместваме от идеята на темата?!

Разбира се, няма проблем. Моето предложение беше просто да се използва като тест. В крайна сметка, никой ясновидец не очаква да отидеш при него и изведнъж да го попиташ - кога ще започне войната? Особено ако не си споделял, че имаш такъв "проблем".

Имам предвид, ако питаш кога ще умра, никой няма да ти каже, но ако питаш, кога ще започне войната, няма причина да не ти кажат. Ако започнат да се измъкват с "ама не мога да кажа", ама не се вижда хубаво", "не е ясно" човек трябва да има едно на ум. След като е ясновидец, трябва да може да види и каже.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 13:17 от БореПерника

# 682
2017 година бях вън Франция и тогава прочетох пророчеството на Слава С. и датата беше 2019 или 2020. 2019 бях в друга държава, и като затвориха границите, бях се шашнала много, че пророчеството е вярно и даже обмислях да се връщам "докато все още е възможно". Сега са изместили датата на 2025? Явно е някакво мобилно пророчество това, изменя се всяка година

# 683
2017 година бях вън Франция и тогава прочетох пророчеството на Слава С. и датата беше 2019 или 2020. 2019 бях в друга държава, и като затвориха границите, бях се шашнала много, че пророчеството е вярно и даже обмислях да се връщам "докато все още е възможно". Сега са изместили датата на 2025? Явно е някакво мобилно пророчество това, изменя се всяка година

аз съм чел за него преди 10тина години и по спомен винаги е било 2025. Мисля, че само миналата година някъде в интернет имаше дискусия дали е 2025 или 2028, но вече нямам спомен къде е било.

# 684
2017 пишеше до 2020, това е 100%

# 685
Относно предсказанията на Чичо Вальо. Следя ги от поне три години.
За съжаление до момента всичко написано се случи.
Много се надявам да не познае никой за земетресение София-Перник, защото не само от него прочитам за това……

Все пак май надежда има за някакъв живот…….

# 686
2017 пишеше до 2020, това е 100%

Следният цитат е от статия от 2011 година:

"Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това, и да искат,  ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем… Те (големите световни катаклизми и сътресения) ще са на етапи през известни интервали. Към третото десетилетие от второто хилядолетие ще е началото на злокобните събития. Част от тях ще са между 2025-2032 г.

Виждам, ще настъпи онази дивна хубава хармония между людете. Но трябва да минем сега този период, който като че ли е препънка, забавяне на времето. Ясно ли е? Защото то е като камък на препънка. Дадени неща ще се преживеят и тогава вече ще настъпи духовното при човека. Това ще стане от 2025 до 2030 година.

Водата ще се разраства. А на места, където е океан, ще изплува суша.

Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя… Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България – преобладаващо планинска страна, по-слабо ще пострада при бедствията. Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното. Ще оцелеят хората по високото.

Ще оцелеят живеещите по високите места."

Значи моя грешка, пишело е 2028. Ако искате ще пусна и линк към статията.

# 687
Значи имам още около 3-4 години Максим да се прибера. Че нещо и мен ме хвана страха да стоя в чужбина…

# 688
Аз лично съм чел немски пророчества и там се казва, че ще има среща на САЩ и Русия в Будапеща, за спиране на конфликтите, и при тази среща ще бъде убит представителя на едната страна. След което избухва войната. Пророчеството казва: виждам две 3ки и 2 осмици, и в същото време, танковете/войниците се появяват рано сутринта по немските улици. Затова аз го смятам в 3 часа на 3.08.2028. Затова аз се ориентирам дали няма да има среща на високо ниво. Чел съм текста на немски.

# 689
Много лошо. Другото е, че на вече ясновидци, които не са сред нас, се приписват думи, които не са изричани никога от тях и не знае човек на кое да вярва по-напред.

Все пак много се надявам да има някога нормалност….

Общи условия

Активация на акаунт