Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 395
  • 837
  •   1
Отговори
# 690
https://youtu.be/KB2lBx4HHu0?si=pss4VzvMAQi9PE8C От клипа се разбира, че промените ще започнат от 2025г. И още       https://youtu.be/4oK8LyyIqSc?si=PuLCZoH3QyFOb1m6

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 18:42 от vabi27

# 691
https://youtu.be/KB2lBx4HHu0?si=pss4VzvMAQi9PE8C От клипа се разбира, че промените ще започнат от 2025г. И още       https://youtu.be/4oK8LyyIqSc?si=PuLCZoH3QyFOb1m6

това с пътешествениците във времето ще го пропусна. Това са някакви измислици. Що се отнася до списъка, имам малко домашно:

Бенджамин Солари Паравичини
Монах Авел/Абел
Волф Месинг - тук трябва да погледна в дълбочина
Кшищоф Яцковски

На всеки бих препоръчал, ако може да четете в оригинал нещата. Но както изглежда се оформя следният вариант.
Русия+Китай срещу САЩ+Европа, Китай навлиза през Турция и Аляска към САЩ, Русия от север към Европа.
По спомен се говореше някъде, че Китай ще отнеме Сибир на Русия, а там са лабораториите, където държат част от оригиналите на бубонната чума и всякакви подобни. Ако Китай получи достъп до тях, значи ще имам наистина по-голям уж от проказата (това беше казано). За чудовищата по спомен също четох някъде.
А сега в цялата тази картинка трябва да вмъкнем Антихриста и заробването на човечеството.

# 692
Звучи зловещо.
И все пак- някаква картинка надежда не се ли прокрадва? Наистина питам.
Доста се интересувам и не вярвам на всякакви източници, но от толкова прочетена информация, настъпва хаос в главата ми вече …

# 693
Звучи зловещо.
И все пак- някаква картинка надежда не се ли прокрадва? Наистина питам.
Доста се интересувам и не вярвам на всякакви източници, но от толкова прочетена информация, настъпва хаос в главата ми вече …

Повече от зловещо, ако е вярно, това което съм чел. Например, че река Рейн ще те тече пълна от кръв, за чудовищата, как ще се разпадат човешките тела и т.н. Аз лично имам съвсем малко очаквания за "надежда", имам предвид да седим и чакаме на надеждата, си е обречено начинание. Аз смятам да се запиша на курс по оцеляване, по бойни изкуства, да следя събията и евентуално да реагирам навреме. Допълнително да водя по пестелив начин на живот, дори може би "по-постен" и да се "пречистя". В крайна сметка ако ти се е паднала късата клечка няма какво да се направи. Аз не казвам, йок, сега да го ударим на живот, защото така или иначе идва края на света, не казвам и "хайде, да се приклюва по-бързо", но каквото мога или каквото зависи от мен ще се опитам да го направя. Другото е в Божиите ръце. В този ред на мисли, не казвам и йок да хукне човек към черквите и да ходи всяка неделя на служба. Не знам как ще ви прозвучи, но не случайно е казано, човешкото тяло е храм Божи, и че Бог е навсякъде. Но това е друга тема.

# 694
Момичета, забелязали ли сте някакви странни събития след Януари с вас и вашите близки. От Януари при мен всичко тръгна надолу, а и мои познати се оплакват от това. Дали е свързано с нещо?

# 695
Момичета, забелязали ли сте някакви странни събития след Януари с вас и вашите близки. От Януари при мен всичко тръгна надолу, а и мои познати се оплакват от това. Дали е свързано с нещо?

На мен още от последните дни на декември всичко ми тръгна наопаки - ковид, усложнения при близки, после си изкълчих крака, в общи линии сме само в болницата и при личния..Да не говорим, че и момчето, за което всички ми казваха, че ще се съберем, ми каза, че не желае повече да общувас мен. Буквално всичко е надолу и при мен, като при Вас..

# 696
Да не е само при вас всичко върви наобратно и са само нерви и проблеми не знам какво се случва но е постоянно напрежение

# 697
Момичетата. Моля, който знае за ясновидка, която не е шарлатанка и познава моля да каже с данни телефон.
Благодаря ❤️

[/quote]
Да не е само при вас всичко върви наобратно и са само нерви и проблеми не знам какво се случва но е постоянно напрежение
[/quote]

# 698

Забелязах ги и аз, ама не знам на какво се дължи. Останах без работа точно на 1-ви януари, после имах и имам проблеми/неясноти в личния си живот...изобщо не ми върви.

# 699
Присъединявам се и аз. Още от ноември се започнаха здравословни проблеми, но последните 2 месеца, пълен срив, всичко надолу и мой близък почина... Доста колеги на работа и те така споделят, къде здравословни проблеми ги натиснаха, къде други неприятности. Не знам какво става, но лоша работа.

# 700
Момичета, някой знае ли нещо за тази жена?

# 701
Хора, не се доверявайте лекомислено на фейсбук звезди.

# 702
Добре, на кого да се доверим...седях, мислих, ами че и на мен от Нова година насам, особено днес ми е много тежко....къде да отида, и какво да направя? Вече не ми се ходи и на черква...

# 703
И на кого да се доверим? И защо лекомислено?  На другите без фейсбук страници като се доверяваме … Да не би да са ни познали или по някакъв начин да са ни помогнали?
Това, че има страница във фейсбук не я прави по-голяма измамничка от тези с телефон.

# 704
Хора от Нова Година насам са ми едни от най-тежките моменти в живота, отчаяна съм дали ще намеря лек за здравословния си проблем, какво се случва, всичко беше наред и изведнъж се срути...

Общи условия

Активация на акаунт