Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ГО, която важи и за чужбина? Как мога да разбера дали моята ГО е валидна? Въпреки че това може да изглежда като глупав въпрос, тъй като никога не съм карал колата си извън България, имам зелена карта, която ми беше дадена в SDI. Трябва ли да нося тази зелена карта със себе си?
Активни ли са фаровете в Гърция през деня?
Разрешено ли е пушенето в колата в Гърция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ГО, която важи и за чужбина? Как мога да разбера дали моята ГО е валидна? Въпреки че това може да изглежда като глупав въпрос, тъй като никога не съм карал колата си извън България, имам зелена карта, която ми беше дадена в SDI. Трябва ли да нося тази зелена карта със себе си?
-
Активни ли са фаровете в Гърция през деня?
-
Разрешено ли е пушенето в колата в Гърция?
-
Има ли някакви особености, свързани с кучетата там?
-
В Неа Врасна и околностите, широко разпространено ли е използването на карти за плащане в магазини и ресторанти или е по-добре да обменяте пари в брой?

благодаря за новата тема.