Малък шанс и мъжки фактор - ще ги сгазим като трактор ! ~бебеправене 419~

• 31 025
  • 803
  •   1
Отговори
# 615
Честитоо! Да ви е жив и здрав! Simple Smile
Не се предавайте.
Снощи се появи нашият Матей- 50 см,3.660 кг.

Успех ви желая от все сърце Heart

# 616
Лисичке, да ти е жив и здрав Матей! 💙

Anigo Lady test са ми давали много ярки изпарителни черти. 7 дни преди Ц е много много рано за тест, най-вероятно е била изпарителна, просто защото е рано. Направи тест след поне 5 дни. Успех🍀

# 617
малка лисичке, честита радост! Да е здрав и щастлив! Бързо възстановяване.

Много положителни тестове да завалят - това пожелавам на всички.

# 618
Лисичке, честито бебче! Да расте здрав и весел. Blue Heart

Anigo, имаш ли снимка на теста? Напоследък с Лейди тест ми излизат съмнителни сенки, които се оказват отрицателни. Евентуално утре да пуснеш кръвен или да вземеш някой по-чувствителен тест? Аз лично нямаше да издържа да не правя повече тестове Grinning

Светослава, за 2 години, ако не знаеш какъв е проблемът, просто търси нови лекари, които да ти обърнат внимание. Явно и при теб и при твоя мъж е имало проблем, но май и ти не знаеш какъв е.

Аз да се оплача, че ми е 6 или 7 ден след ову и имам неприятен ПМС. Постоянно ми се спи, гладна съм и ми се ядат все вредни неща. Имам и болки все едно ще ми дойде всеки момент. Понякога искам просто да ми дойде по-бързо, за да изчезнат всички симптоми.

# 619
Лисичке, здрав и силен да расте Матей! На теб - бързо възстановяване!

# 620
Да е здрав и много щастлив Матей! Добре дошъл!

# 621
  • Замък сред облаците
Честит да е Матей и много обичан!

# 622
Лисичке, честито! Да расте здрав и безгрижен! Матей ми е любимото име!

# 623
Честито, малка лисичке! ☘️♥️
Пожелавам ЗДРАВЕ, нека малкия Матей ви носи много радости и мигове на щастие! ☘️

# 624
Честит да бъде Матей, да расте здрав, обичан и много да радва мама и тате Heart

# 625
Лисичке, да ти е здраво момченцето и да расте в много обич, щастие и късмет! Heart

Anigo, все още е много рано, няма какво да се направи освен да изчакаш няколко дни. Ако ти е прекалено зле, отиди до аптека да попиташ какво може да пиеш. Въпреки че според мен в толкова ранен етап от едно хапче аналгин не знам какво може да стане изобщо, та дори имплантация не е сигурно че има. Но ти не казваш и какво хапче мислиш да пиеш де.

Светослава, виждам, че чак от 2019 правите опити и ми се струва адски много време, ако сте били редовни. Същевременно обаче доста разпокъсани ми се виждат опитите ви. И предвид, че вероятно и при двама ви е имало някакъв проблем в даден период, моят съвет би бил да се следите постоянно и двамата, защото докато се оправя проблемът при единия от двойката, може да изникне друг/да се върне стар проблем при другия. Отделно виждам, че казваш че си изморена, писва ти. За такъв период е нормално да го има и това обаче ако сте категорични в желанието си за дете, това не трябва да е оправдание да спирате да търсите причината и да правите големи паузи в които не се знае дали не изниква нов проблем. Аз бих посъветвала за консултация с различни лекари, често всеки лекар вижда от различен аспект нещата и може да предложи нещо ново. А и помислите за смяна на подхода, че тези инсеминации, не знам дали са добра идея.

# 626
Честит да е Матей! Да расте здрав и силен!
Момичета, привет! Отдавна не съм се включвала, но ви чета почти всеки ден! Пусках хормони на 3ти ден от МЦ, как Ви се струват? Това ДХЕА-С и тестостерона ме притесниха.
Приемам Регулон за изчистване на киста.
TSH 0,841 (0,300-4,200)
Prolactin 480,00 (125,00-635,00)
LH 4,96 (2,4-12,6-във фоликулярна фаза)
FSH 5,49 (3,51-12,5-във фоликулярна фаза)
Estradiol 197 (45,4-854,0- във фоликулярна фаза)
Testosterone 0,24 (0,22-2,90)
DHEA-S 3,59 (3,20-10,00)

# 627
Честит Матей, малката лисичка! Да расте здрав и щастлив! Heart

# 628
  • София
Лисичке, честит Матей!

Светослава и не мен ми се струват страшно хаотични работите при вас.

# 629
Лисичке, честит Матей!

Светослава и не мен ми се струват страшно хаотични работите при вас.

Пак не разбирам защо я нападате? Момичето иска съвет не да й казваме дали хаотично прави нещата. Можеше да се спестят тези коментари според мен. Искаше да й дадем съвет какво да прави

Общи условия

Активация на акаунт