На море в Турция - тема 80

• 72 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз търся подходяща оферта за трима възрастни в средата на септември. Дайте някаква идея за Анталия със самолет...

Ако може с прекрасен плаж без камъни и бюджет до 1500 лв. на човек.

# 196
  • на Мелмак
Купуваме от молове в Истанбул Найкове, по-добри цени. Производство, като при нас или от Амазон. NBM, разбирам те за тези пусти маратонки, и ние сме на същия хал Grinning Само от сергии, базари не взимаме по разбираеми причини.
Миналата година взехме на малкия маратонки, не знам какъв модел за 180 лв, в България - 350-400,в зависимост от цвета. Вансове, Докерс, Саломон, са на същите цени като при нас. Хубави Харли Дейвидсън взехме.
От дамските Мошино, Гес, Карл пак са на същите цени. Просто има повече избор.

# 197
  • Sofia
Колко време е полетът от София до Анталия? Само за полета питам, без да включвам опашки и летища.

# 198
  • Варна

Колко рано е в ранни зори? Ние октомври ще ходим, та да се настроя. Някакви други неща по-специфични ако се сещаш може да напишеш.

Ами в 7 часа вече започват да се запазват, ние също сме принудени да го правим, никога досега не ни се е налагало в друг хотел. За мен да стана в 7 на почивката си е рано, пък за друг може да е ок. Отдавам го до някъде на   това, че тук е аквапарка. Октомври месец може и да не е така вече. Тук са и най-големите басейни, на Фулия и Селин са малки. Снощи имаше чудесно шоу на амфитеатъра, някакъв кубински цирк, днес е празник в Турция, има доста неща като програма, приложението е доста удобно, изпращат нотификации за предстоящите шоу програми. Първоначалното ми впечатление постепенно се променя в положителна посока, може би най-големият недостатък е в това "запазване". Вчера отидохме с дъщеря ми до плажа, понеже много обича да си събира камъчета, тук няма такива, обаче Grinning Плажната ивица е много широка, ситен пясък, шезлонги, колкото искаш, но морето е бурно. На нас плажът не ни е приоритет, във Варна си имаме, но, ако се държи на него, няма да разочарова.
etty775, в кой мол ходихте, в Манавгат ли? Ние по-миналата година ходихме в Nova mall и в Novada outlet, мисля така се казваше и се чудим дали сега да си губим времето да ходим или направо в Afium на връщане.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:02 от smile29

# 199
  • на Мелмак
Smile29, не сме ходили до Манавгат.
Сиде мол и аутлета. Доволни сме били от пазаруване по магазини в Аланя. Но вчера спешно се оказа, че имаме нужда от нови бански, чехли. Купихме де, единия бански е на Диор Grinning
Да, различни са ни приоритетите, ние в София море си нямаме Simple Smile
Не можеш да ме сложиш на басейн.

# 200
  • Варна
Всъщност, редактирам се, Neva outlet се казва този аутлет, същия, който valerko е пуснал в поста си. До него е Nova mall. А този Mall of Side, по-скоро ми прилича на базар някакъв, така ли е?

# 201
  • на Мелмак
Да, мола на Сиде е базар, другите за мен не си струват. Аутлета по-точно. В другия не сме били.

# 202
  • София
Всъщност, редактирам се, Neva outlet се казва този аутлет, същия, който valerko е пуснал в поста си. До него е Nova mall. А този Mall of Side, по-скоро ми прилича на базар някакъв, така ли е?
Този Новада не е ли в Сьоке, Кушадасъ или и там има?

# 203
Включвам се с глупав въпрос, в сайта пише
During the stay you can use one of the a la cart restaurants free of charge
Това означава по един път във всеки от 4те ресторанта по време на престоя или веднъж от един по избор...
Едва им разбирам английския и затова досаждам пак на вас.

# 204
  • на Мелмак
Един от ресторантите.

# 205
  • Русе
Този Новада не е ли в Сьоке, Кушадасъ или и там има?
В Сиде, или по-точно в Манавгат се намира Neva outlet.

# 206
  • Sofia
Колко време е полетът от София до Анталия? Само за полета питам, без да включвам опашки и летища.
Час и 20 минути на отиване и 1,30 мин. на връщане.

# 207
И аз търся подходяща оферта за трима възрастни в средата на септември. Дайте някаква идея за Анталия със самолет...

Последно ходихме в Eftalia Marin и бяхме много доволни. Мисля че горе долу ще се вместите в тази сума. От години ползваме Диел Турс като агенция за почивки - преди повече за Турция, в последно време за Тунис. Винаги са ни избирали хубави хотели, според бюджета.

# 208
  • Германия

Последно ходихме в Eftalia Marin и бяхме много доволни. Мисля че горе долу ще се вместите в тази сума. От години ползваме Диел Турс като агенция за почивки - преди повече за Турция, в последно време за Тунис. Винаги са ни избирали хубави хотели, според бюджета.
Може ли малко отзиви за Марин? Предстои ни почивка там през октомври 🙂

# 209
Вижте първата страница,там има и мои отзив от миналата година. Ние сме били 4 пъти там в различни години и се смятам за надежден източник😀

Общи условия

Активация на акаунт