На море в Турция - тема 80

• 71 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Ние си прекарваме чудесно в Сиде, ще напиша подробен отзив в края на почивката. Вече мислим за следващата и се ориентираме към хотел само за възрастни. Причината да се откажем за настоящата почивка от подобна благинка  са опасенията от денонощна силна музика и пияни крещящи  из резорта, слушащи силна музика от телефона. В Палма де Майорка ни се случи, но в Сиде не виждам подобно нещо, може би защото в Турция не е прието така да се пие, но контингентът са руснаци поначало.
Тук силната музика приключва максимум в полунощ дори когато имаха празник и заря. Хората са спокойни, премерени и интелигентни.

Съществува ли такъв спокоен и тих хотел в Анталия, който да е посещаван основно от по-възрастни и улегнали хора с концепция adult only? И без силна музика вечер и нощем.

# 241
Някой завърнал се от Вог Бодрум? Пътуваме в края на месеца и кофти отзивите продължават😐 рецензиите в Гугъл направо цепят мрака...миризма на канализация край басейните,коридорите и баните. Липса на свободни маси за всички хранения, достъп на външни хора в Аква парка-от там  липса на шезлонги. Някакви огромни опашки за резервации за ала-карт,всеки втори пише за недостиг на персонал-от там мръсотията и хаоса в ресторанта.....
Най-много се оплакват от комуникацията с рецепция настаняване/освобождаване..... Не смея да кажа нищо вкъщи да не развалям всеобщото очакване.
Да се чудиш на какво да вярваш вече.

# 242
Добро утро от Tui majic life Jacaranda!
Снощи пристигнахме много късно и засега мога само да кажа, че хотелът е много чист и закуската беше добре. Повече отзиви - после, но на питането горе да кажа, че е пълно с деца и сутринта в 8 бяхме събудени от ревящото бебе при съседите. Съчувствам им, доскоро и аз бях с малки деца, но се присъединявам към съвета да си потърсите Adults only за спокойствие.

ПП. Вон е очевидно хитът тази година, в автобуса бяхме 30-40 човека за Вон и по 6-7 за останалите хотели.
NBM, ще чакам подробен разказ от хотела, че ми е един от фаворитите за другото лято! 😀

# 243
  • Варна
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от Selectum family comfort или Selectum family resort в Сиде ? Двама възрастни и 4 годишен от средата на септември, със самолет. За бюджета 4000 , който сме си отделили, само те и Club Turan Prince world ми хванаха окото. Та молбата ми е, ако някой има впечатления от един или повече от изброените, да ми помогне в избора. Насочили сме се към Сиде, заради по-приемливото разстояние от летището.

# 244
  • Sofia
Всичко подробно ще опиша за вас, трупам и снимки Simple Smile
Засега, много добре, дано така и до края.
Моите приоритети - плаж, море, качествена храна,,топли басейни дотук са покрити, но е само първи ден Simple Smile
За зиморничави като мен е рай - морето е с тепература над 29С, басейните според мен също. За първи път не се налага да се аклиматизирам 5 мин 😅
Има и дребни недостатъци, ще пиша подробно после.

# 245
Ние се намираме в момента в Delphine be grand. След това отиваме в Риксос Премиум белек и завършваме почивката си в Макс Роял Белек. Тази година си отделихме почти 3 седмици за почивка и за да не омръзва ще сменяме хотел всяка седмица.  Ако имате въпроси за някой от тези хотели ще отговорям.

# 246
NBM, незабравима почивка и много емоции ти желая!
Desy_Stz,
Завидях... и хич не е благородно!😁
Страхотно да си изкарате!
Чакаме отзиви и снимки от трите хотела. Топ хотели, според мен🥰

# 247
NBM, незабравима почивка и много емоции ти желая!
Desy_Stz,
Завидях... и хич не е благородно!😁
Страхотно да си изкарате!
Чакаме отзиви и снимки от трите хотела. Топ хотели, според мен🥰
Благодаря! За момента мога да кажа мнение за Делфин би гранде: при настаняване имахме проблем със стаята, тъй като не беше почистена въобще добре. След мое оплакване, оправиха всичко и до тук приключва с негативните неща. Хотелът е хубав, храната е супер, има много места за хапване и постоянно има какво да си хапнем. Анимацията е добра и за децата и за възрастните. През деня има постоянно някакви активности и за децата и за възрастните. Аквапарка е много хубав, има доста пързалки, има и детски аквапарк и пръскала част за най-малките.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 17:45 от Desy_Stz

# 248
  • sofia
Desy_Stz, ще бъде страхотно, ако напишеш три отделни отзива, когато се върнеш! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 22:06 от Tюркоаз

# 249
Добре де, аз явно нещо не съм добре, че не съм запознат е факт...всички се превъзнасят по тия легенди, оняден гледах клип около 27 мин, двама се правеха на рибари, кълчене, въртолене, мандахерцане, не съм засякъл колко, ама сигурно 15 мин. По едно време едни лодки може би към 10-15 и разни облечени като от 17-ти век махат от лодките, и така нам си колко време, по едно време едни пеещи и светещи фонтани, това вече беше страхотно, накрая някакъв светещ дворец и той не знам колко време....и за това нещо една капа пари ли се дава, не знам колко, организирано доколкото разбрах от Сиде е 60 евро на човек.
Това ли са т.нар.легенди вечерното шоу, което продължавало 20-30 мин и на всичкото отгоре било безплатно, какво друго има.

Валерко според мен шоуто е прехвалено, поне това което ние успяхме да видим! Някаква форма на балет е! Никъде не казват че шоуто започва от дъното на канала и свършва долу при конете и двореца. Програмата е слаба!Ние отидохме към 18.00 часа и направихме страхотни снимки и в светлото и след това в тъмното. Осветлението и озвучаването създава една приказност на мястото.
Първоначално бяхме седнали на фонтаните, като уж шоуто трябваше да започне в 21.00, но фонтаните се включиха в 21.15 и тяхното шоу беше около 7-8 минути. Много слабо в сравнение с пеещите фонтани на Мармарис! След като фонтаните спряха очаквахме програмата да започне но до 21.30 нищо нямаше и решихме, че може би нещата се случват, долу, при конете и замъка, затова и отидохме там. Огромна тълпа запълни стъпалата около сцената с конете и затръшна в очакване. Е.... Най накрая започнаха да идват лодките, всичко продължи 10 минути. Многооо разочароваща за всички. Качвам и малко снимки!

Що се отнася за тийм парка на Легендите, там си заслужава посещението, стига човек да обича екстремните изживявания!
На децата много им хареса, хем че не успяхме да се качим на много от атракционите, къде от страх, къде от липса на време. Шоуто с делфините е много хубаво.

# 250
  • sofia
Като за без пари- толкова! Освен, че е без пари, не е и задължително да се бие път до там, от Алания например. Но е чудесен начин да се разнообразиш една вечер, ако си в Белек, наблизо.

# 251
Като за без пари- толкова! Освен, че е без пари, не е и задължително да се бие път до там, от Алания например. Но е чудесен начин да се разнообразиш една вечер, ако си в Белек, наблизо.
Да, като за без пари е идеално!
Но много хора го превъзнасят и хората плащат едни безумни цени към различни агенции, за да ги откарат там и да видят нещо уаууу. Ние бяхме в Белек и таксито от хотела беше 10 евро за четирима ни в посока! А от посрещащатя агенция 50 евро на човек.... И накрая какво 200 евро и то за нищо!
Смятам че трябва да се дава обективна оценка, а не фукайки се да заблуждаваш околните!

# 252
  • sofia
Пълно е с информация в днешно време, в Ю туб има достатъчно много клипове, които човек да изгледа и да придобие представа. Който чака наготово, някой да му каже дали ще му хареса/ това се отнася и за хотелите също/ много вероятно да не види това, което си е представял. Има хора, които не са пътували много, и наистина им харесва и си споделят въодушевено, но има и преситени, които са отегчени, каквото и да измислят хотелите за забавлението ни.

# 253
Ние също не сме впечатлени от Легендите. И да - определно ако хотелът ви е в Алания или Сиде в никакъв случай не си заслужава. Някой може ли даде отзив за Side Alegrìa Hotel и MC Arancia?

# 254
Привет от Алания! Във вторник си тръгваме и сме си оставили време да разгледаме Ескишехир. Въпрос към тези, които са го посещавали: колко време ни трябва да разгледаме парк Сазова с зоологическата градина и аквариума и разбрах, че гондолите са в центъра-там къде може да се паркира?
Кое е по-добре първо да направим разходка с гондола и след това парка или обратното, ще имаме цял ден на разположение.

Общи условия

Активация на акаунт