На море в Турция - тема 80

• 71 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
От няколко дни чета кофти отзиви за "Атлантик холидей" в Кушадасъ

Никога  няма да намерите хотел , екскурзия или какво да е друго САМО с положителни отзиви , хеле пък в маммата , винаги има и отрицателни отзиви , важното е да се разгадае някоя кифла ли мрънка по навик и някак си да нацелите обективно мнение. ИК да - трябва много четене и много ползвам за инфирмация  руските турсайтове , милиони руснаци ходят и съответно пишат , а и да не знаете руски лесно им се разбира. Не че там няма черногледство и необективно отразяване , но все пак е по реално да намериш зрънце в плявата м-у 200 отзива , а не 2.
Атлантик е един от мнооого популярните и харесвани хотели Simple Smile

# 361
  • София
Видях, че сте писали, че вечерното шоу в The land of legends е безплатно. Може ли някой да сподели дали това действително е така и може ли отидем дотам само за вечерна разходка.

# 362
Видях, че сте писали, че вечерното шоу в The land of legends е безплатно. Може ли някой да сподели дали това действително е така и може ли отидем дотам само за вечерна разходка.
Така е.

# 363
  • София
От няколко дни чета кофти отзиви за "Атлантик холидей" в Кушадасъ - стаите миришели на тоалетна, почистването не било на ниво, храната по-скоро не струвала... За нас мачът е свирен - декември, когато избирахме почивката, всичко звучеше перфектно, агентът, с който пътуваме от години, също ни препоръча хотела и в резултат заминаваме на 22.09. Но все пак ми се ще някой с тазгодишни впечатления да сподели как е положението там Simple Smile Предварително благодаря!

Не вярвай на такива писания, сигурно една мирише, че някой се е усрал, само и единственото нещо което може да не ви хареса е, че стаите са малки, но в тях нямате работа освен да се изкъпете и да преспите. Дано времето не поднесе изненади, че имам лош късмет, бил съм до 02.10 и от 7 дни 3 бяха смотани, но година с година еднакви няма. Сега може и да ме нахранят много чистофайници, хич не ми дреме, ама почвам да се дразня, абсолютно всеки отзив започва с почистването, смяна кърпи...колко от вас чистят всеки божи ден? На 100 човека дали има 1-2? Колко си сменят чаршафите на 2-3 дни! На 100 човека има ли 1? Колко от вас си сменят хавлиите всеки ден? На 100 човека сигурно под 1 човек! Или ще видиш надрано шкафче, подкожушена мазилка, пукната плочка и ще ти развали почивката ли? Пренебрегвай ги тия неща, не си отишъл на 1000+ км за да търсиш маана. Забавлявай се!
Човече, стига си се самонадъхвал, това е един от най-добрите хотели в Кушадасъ. Ще ти дам един пример от миналата година с мене. Капарирал съм Корумар Ефесус, докато ми дойде датата, чета, гледам, баш като тебе. Видях точно два кофти отзива, във фейса даже пуснах тема да ми препоръчат с кой да го сменя, исках разпечатка от мненията за Корумар от агенцията, че при тях има отзиви след всяка почивка, пратиха ми я, всичко перфектно. Отидох и мога да ти кажа, че това е най-перфектната почивка която съм имал досега.
Така, че не се напрягай, след 10 дни ще ти случат много по-хубави неща отколкото тука се случват, катастрофи, убийства, наводнения, изнасилвания, насилие, Бойко, Курнелка, Карадайъ, Кирчо, Кокорчо, да изброявам ли още?

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 12:55 от valerko

# 364
  • Пловдив
Легендите е хубаво да се посетят единствено ако сте на почивка в Белек и да се ползват техните маршрутки които возят на цена около 1.50 -2 лв на човек.Иначе това което чета ,че агенции искали по 30-40 евро на човек от Сиде за мен си е живо обирджийство.Аз лично не бях много възхитена.Може би защото съм от Пловдив и тук имаме  пеещи фонтани и много културни мероприятия.За магазините да не говорим.Всичко е много скъпо и всеки подминава.Но  все пак може да се посети от любопитство и да се види на какво са способни турците и да снима човек за спомен.

# 365
  • София
Подписвам се под всяка дума в поста на valerko.

# 366
Здравейте.
Искам да попитам тези , които са празнували нова година в Турция за отзиви и , ако може да ми препоръчате място дали Истанбул или курортите като Анталия , Мармарис и тн

# 367
Здравейте.
Искам да попитам тези , които са празнували нова година в Турция за отзиви и , ако може да ми препоръчате място дали Истанбул или курортите като Анталия , Мармарис и тн
Момичета и аз със същото питане?

# 368
Peterky2002, valerko, напълно съм съгласна с вас. Просто се замислих дали нещо не се е случило този сезон, че отрицателните отзиви са зачестили. Иначе конкретно за "Атлантик холидей" съм попадала на ниска оценка, 'щот, видите ли, имало много деца (о, чудо, в хотел с аквапарк!) или 'щот морето било мътно (не мръсен плаж, а мътна вода Simple Smile )

# 369
  • У дома !
Здравейте! Пиша за да споделя личното ми мнение за Long beach resort в Алания.
Настанени бяхме в стая на 7 етаж без балкон, а в описанието на хотела пишеше, че всички стаи на хотела разполагат с такъв! Нямаше къде да си простираме банските за да изсъхнат.
Топла вода след плажа за да се изкъпем нямаше, беше хладка и без налягане. Спалното бельо за 7 нощувки не се смени нито веднъж!!! На четвъртия ден писах на хотела за това, но не получихме никакъв отговор. Кърпите се смениха два пъти за цялата ни почивка. Чака се дълго за асансьор. "Спасителите" на водните пързалки бяха тинейджъри и не си вършеха работата като хората!
Всяка вечер при поръчка на чаша розе ми казваха, че е свършило в 20 ч. като сядахме на маса за вечеря.
Представленията в амфитеатъра на нас ни бяха скучни и си тръгвахме още в началото.
Природа, море, плаж, пауни, водата по басейните, шезлонги, лунапарк , аквапарк и храна- страхотни!

# 370
Въпрос към ползвалите  Дестиния - хотелите, които са без предплащане, а с 5 % депозит - депозита връщат ли при анулиране на резервация в срок или не? 
Също предлагат и самолетни билети, но не видях има ли къде да се добави чекиран багаж.

Благодаря предварително.

# 371
Въпрос към ползвалите  Дестиния - хотелите, които са без предплащане, а с 5 % депозит - депозита връщат ли при анулиране на резервация в срок или не? 
Също предлагат и самолетни билети, но не видях има ли къде да се добави чекиран багаж.

Благодаря предварително.
Връщат депозит.

# 372
Мерси, mamaivy!

# 373
Относно  Rixos Premium Belek. Вероятно е обсъждана темата, но моля за съвет: Струва ли си, да прекараме един ден в Land of legends и да си изпуснем деня в Rixos?
Най мразим опашки и гъчканица Simple Smile От 10 години сме фенове на Анталия и ни веднъж не прежалихме ден, заради Land of Legends.

# 374
  • София
Изпуснала съм новата тема, но я прочетох. Скоро заминаваме на септемврийската ни почивка в Белек, но тези дни ще се постарая да пиша отзив за предишната.

Общи условия

Активация на акаунт