На море в Турция - тема 80

• 71 232
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
В Liberty fabay сме със собствен транспорт. Хотела е супер обаче се чувствам като на черноморието, 50% Българи. Руснаци в хомеопатично количество.

Това не го разбирам, честно. Не е проблем, че Вие сте там, проблем са останалите българи, така ли?

Че къде съм казал че е проблем? Нормални хора са си. Няма простотии. Ама е непривично, не съм го очаквал. Просто споделям.

# 601
В Liberty fabay сме със собствен транспорт. Хотела е супер обаче се чувствам като на черноморието, 50% Българи. Руснаци в хомеопатично количество.

Това не го разбирам, честно. Не е проблем, че Вие сте там, проблем са останалите българи, така ли?
Забелязала съм ,че колкото сме повече,толкова по-зле става картинката....не ми е приятно но е факт! Преди няколко дни наблюдавахме същият ,,ефект,, като пристигнахме в хотела ,на паркинга имаше доста български коли. Но все още не бяхме преобладаващата нация...е,като дойдоха групата и от полета и собствен транспорт...настана забава.
Изобщо не преувеличавам, започна блъсканица, струпания...
От хотела реагираха веднага де, изтеглиха вечерята 15мин. по-рано, отвориха за вечеря и другият ресторант (по-принцип е за късната вечеря) и насочваха хората и нататък.

# 602
  • sofia
Ей така се получава, за който не му е ясно-

# 603
  • София
Не съм попадала на такива компании. Единствените туристи, които ми направиха много лошо впечатление това лято бяха няколко двойки германци. И руснаци, и българи, и всякакви латвийци, естонци и какви ли не бяха абсолютно възпитани и нормални хора 🙂

Има едно мнение за IC green palace Лара на първа страница и не 100% положително. Някой да е посещавал скоро?

# 604
  • София
Нито един българин, никъде където съм била, не е имал поведение по-противно от англичаните на Слънчака.

# 605
  • Германия

Има едно мнение за IC green palace Лара на първа страница и не 100% положително. Някой да е посещавал скоро?
Не много скоро, но сме били там и останахме супер доволни. За мен е предимство,.че е близо до летището, хубав аквапарк, голяма територия, хубав плаж, храната също си беше супер. Пакетиран сладолед, фризери с безалкохолно и вода навсякъде. Бяхме в стая 2+2 с гледка към вилите. Само хубави спомени имам, но в момента(вече с 3 деца) ми излиза двойно, че и тройно. IC Santai също е страхотен.

# 606
  • София
Благодаря много, foley. А извън хотела има ли близо някъде, където да се разходиш? Не съм проучвала с гугъл мапс как е района 🙂

# 607
Ей така се получава, за който не му е ясно-

Ами то много хубаво се е получило даже. Какво по - хубаво от забавляващи се хора и евала, че толкова много хора има на хорото.
Аз като цяло също не съм любител на Фики, Азис и др., но това не означава че на други хора не им харесва. Всеки е свободен да се забавлява както намира за добре, важно е да не пречи на другите. Все някой ни пречи на нас, а дали и ние не пречим на някой?

# 608
  • sofia
Ако хорото се вие на мегдана, в някое село, нямам против. Ако е в хотела, където територията е ограничена, почиващите са от различни националности, всеки е отишъл да си почива, съобразяване с околните и средата трябва, елементарно възпитание трябва. После се чудите защо има хора, които внимателно подбират хотели, с минимум сънародници. Както казаха по-нагоре-  Е, няма такава простотия!

# 609
Аз отивам да се веселя. За мен почивката не е уединение и не разбирам хората, които търсят усамотение в All Inclusive хотели.

# 610
  • sofia
Моите права свършват там, където започват правата на другите.
Волтер

# 611
Моите права свършват там, където започват правата на другите.
Волтер

Аз не разбрах какво право са ти нарушили веселящите се? Вдигали са шум  между 14 и 16 часа или след 23? Наистина не те разбирам.

# 612
  • sofia
Който разбрал- разбрал, стига толкова по темата.

# 613
Има си място за всичко. Да виеш хорАта в чужбина в хотел, пълен с много други националности не е редно.

# 614
  • София
Не мога да повярвам, че за някои е окей да се тропат хорца в хотел, където има още много националности. По тая логика дайте и казачоци, полка, гюбеци и накрая една голяма хубава оргия да се спретне.
В нашия хотел дадоха талеранс от около 30 мин на селтаците, след което от персонала учтиво ги помолиха да си приберат озвучаването.
В крайна сметка да са си наели вила и да вият хора колкота им душа иска. Аз лично се възползвам от това, което хотелът ни предоставя като опции за забавления.

Общи условия

Активация на акаунт