На море в Турция - тема 80

• 71 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добре струват ли си тези отлети които коментирате? Има ли примерно маратонки, читави около 100лв.? Защото тук, като дебна намаленията и разни кодове и отстъпки за толкова си намирам. Там лак е? Или просто тръпката,че сме си купили нещо от почивката

Общо взето е на кантар работата, най-най-много на 10% да ги намериш по-тънко. Единствено лекарствата като че ли останаха по-евтини. Миналата година жената панталон си купи за около 30 лв, аз дънки от Уайкикито за към 40, тука май са подобни цените. Относно маратонките, не знам в момента как е ситуацията, но преди 2-3 г. бяха с около 20-30% по-евтини. В момента стоножки в официалния им сайт, тяхната фирма Кинетикс са около 40-45 лв, но не мисля, че Адидас може да се намери за под 100 и то не нови модели, а на 2-3 г. За Кушадасъ говоря по Анталийско със сигурност ще е по-скъпо. Само и единствено лекарства мисля, че си заслужават.

# 181
Привет, Сладури Simple Smile
Решихме да си направим още 1 почивка в Турция тази година, че на лапетиите много им хареса.
Не съм мислила, че ще го напиша по този начин, но .... Имате ли идея за хотел за 2+2 (деца на 1 и 5 години) със самолет, около 15 септември и бюджет 3000-3500Е.
Каката винаги си харесва място по аквапарка, но реално повече от 10 пъти не се пуска и то на по-бебешките пързалки. Иска ни се и ние да се поглезим и отпочинем, но и за децата да има нещо (площадка, аквапарк за малки, лунапарк, добър детски кът - не всичко едновременно, разбира се).
За ориентир сме почивали в Нирвана Космополита, където аквапарка дойде прекалено голям за каката, в IC Green Palace се забавляваше, но имаше минуси откъм обслужване, т.е търсим еднорог
Гледахме следните хотели:
- Titanic Deluxe Lara
- Titanic Deluxe Belek
- Papillon Belvil
- Sueno Deluxe
- Voyage Sorgun
- Gural Belek,
но нещо не може да се решим ... Селектум и Роал като вериги не желаем да посещаваме (не е от снобарщина, наши познати са ходили и са със смесени чувства, заради персонал и организация). Гледахме и Селектум Лукшури, но имаше съобщение на страницата им, че аквапарка е редуциран, а лунапарка го няма, заради ново строителство.
Изгледахме клипчета, ревюта и какво ли не, но помощ от приятел е най-доброто.

Ако някой може да наклони везните или има предложения и за други хотели ще съм благодарна на информация Heart

# 182
  • Варна
За коя Камелия са ви отзивите? Че нали има няколко.
Настанени сме в Камелия Айшен, обаче те всички гости ползват цялата територия, т.е. не е проблем настаняването, то не ми е чак толкова от първостепенно значение, там общо -взето, само спим. Най-много ме дразни запазването на шезлонги от ранни зори, много е неприятно.

# 183
Привет, Сладури Simple Smile
Решихме да си направим още 1 почивка в Турция тази година, че на лапетиите много им хареса.
Не съм мислила, че ще го напиша по този начин, но .... Имате ли идея за хотел за 2+2 (деца на 1 и 5 години) със самолет, около 15 септември и бюджет 3000-3500Е.
Каката винаги си харесва място по аквапарка, но реално повече от 10 пъти не се пуска и то на по-бебешките пързалки. Иска ни се и ние да се поглезим и отпочинем, но и за децата да има нещо (площадка, аквапарк за малки, лунапарк, добър детски кът - не всичко едновременно, разбира се).
За ориентир сме почивали в Нирвана Космополита, където аквапарка дойде прекалено голям за каката, в IC Green Palace се забавляваше, но имаше минуси откъм обслужване, т.е търсим еднорог
Гледахме следните хотели:
- Titanic Deluxe Lara
- Titanic Deluxe Belek
- Papillon Belvil
- Sueno Deluxe
- Voyage Sorgun
- Gural Belek,
но нещо не може да се решим ... Селектум и Роал като вериги не желаем да посещаваме (не е от снобарщина, наши познати са ходили и са със смесени чувства, заради персонал и организация). Гледахме и Селектум Лукшури, но имаше съобщение на страницата им, че аквапарка е редуциран, а лунапарка го няма, заради ново строителство.
Изгледахме клипчета, ревюта и какво ли не, но помощ от приятел е най-доброто.

Ако някой може да наклони везните или има предложения и за други хотели ще съм благодарна на информация Heart
Здравейте, с две ръце препоръчвам Лонг бийч, Алания. Има 5 аквапарка за различни възрасти. Лунапарка също има много атракции за по- малките.  Ако някой не ми препоръча нещо по- добре, другата година да е живот и здраве пак сме там. Ако имате въпроси, оставам на разположение!

# 184
За коя Камелия са ви отзивите? Че нали има няколко.
Настанени сме в Камелия Айшен, обаче те всички гости ползват цялата територия, т.е. не е проблем настаняването, то не ми е чак толкова от първостепенно значение, там общо -взето, само спим. Най-много ме дразни запазването на шезлонги от ранни зори, много е неприятно.

Колко рано е в ранни зори? Ние октомври ще ходим, та да се настроя. Някакви други неща по-специфични ако се сещаш може да напишеш.

# 185
Добре струват ли си тези отлети които коментирате? Има ли примерно маратонки, читави около 100лв.? Защото тук, като дебна намаленията и разни кодове и отстъпки за толкова си намирам. Там лак е? Или просто тръпката,че сме си купили нещо от почивката

Общо взето е на кантар работата, най-най-много на 10% да ги намериш по-тънко. Единствено лекарствата като че ли останаха по-евтини. Миналата година жената панталон си купи за около 30 лв, аз дънки от Уайкикито за към 40, тука май са подобни цените. Относно маратонките, не знам в момента как е ситуацията, но преди 2-3 г. бяха с около 20-30% по-евтини. В момента стоножки в официалния им сайт, тяхната фирма Кинетикс са около 40-45 лв, но не мисля, че Адидас може да се намери за под 100 и то не нови модели, а на 2-3 г. За Кушадасъ говоря по Анталийско със сигурност ще е по-скъпо. Само и единствено лекарства мисля, че си заслужават.
Тъй като и ние си имаме фен Nike, края на 06 м от Кушадасъ купихме за 850 лири Air max, разбира се реплика - отпред са тръгнали вече, ще играе капчица. Сега от  Сиде и то на пазарчето пред хотела Nike, пак Air се водят, вече кожени за 550 лири ги спазарих.😂 Ако търсиш оригинални от 2000 лири нагоре съм ги гледала в официалните магазини в Моловете.

# 186
Миналата година, началото на октомври, когато отивахме на закуска, а ние ходим от първите  и да е имало запазени шезлонги по  басейните в Камелия се брояха на пръстите на ръцете. За плажа не знам, но едва ли са били много.

# 187
Благодаря много за предложението, но малката мрънка на по-дълъг път, затова се насочихме към Лара или Белек, а и хотела вече навсякъде е stop sale

[/quote]
Здравейте, с две ръце препоръчвам Лонг бийч, Алания. Има 5 аквапарка за различни възрасти. Лунапарка също има много атракции за по- малките.  Ако някой не ми препоръча нещо по- добре, другата година да е живот и здраве пак сме там. Ако имате въпроси, оставам на разположение!
[/quote]

# 188
Здравейте, бакшиши всеки път ли се дават в ресторантите и баровете? Не съм свикнала на ултра ол инклузив.

# 189
  • София
Повечето хора нищо не дават. Може да дадете някой път, може и всеки път, както си решите.

# 190
  • Sofia
2000 лири са към 135лв ли? Ако смятам вярно, ще се зарадвам много на оригинални на тази цена Simple Smile Моят такива модели харесва, че 240лв едва намирам с отстъпките.
Ще се ходи дотам, пък да видим.

# 191
  • на Мелмак
Днес бяхме в този аутлет, не си струва.
Пазаруваме от Истанбул.
Мола в Сиде, също не, той е покрит базар.
В Камелия Фулия сме, не ползваме басейни, но при нашия не съм забелязала към 10 да има много запазени места.
Мога да похваля нета, много е добър, тийновете са доволни, имаме си забавления, никой не мрънка. Ресторанта е ок, засега, сервитьорите са чудесни, любезни и бързи.
Стаите са нормални, без петна по мокета. Изненадах се, че нямаме паста за зъби, но купихме. Зелено, има цветя, палми. За мен е абсолютно неангажиращо, ненатоварващо, непретциозно, чудесна ми е почивката засега.
Няма опашки за храна, има достатъчно маси.
Друго не се сещам, ако искате, питайте.
Пакетите на Виваком са дневни. На нас са ни ок. Ползвали сме и на А1, само на Йетел не.
Ако искате попитайте вашият оператор.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 19:20 от etty775

# 192
  • на село
Дъщеря ми беше в Сиде през август и я накарах да провери тоя мол, каза че няма смисъл да се ходи. Изобщо май пазарът по курортите не е оферта.

# 193
  • Германия
Някой в Ефталиите тази година? Актуални отзиви?

# 194
  • Варна
2000 лири са към 135лв ли? Ако смятам вярно, ще се зарадвам много на оригинални на тази цена Simple Smile

как така оригинали - нали се сещате , че там истински оригинали от САЩ няма - оригиналите са с още една нула Simple Smile Simple Smile Simple Smile и няма да ги намерите по аутлети , да не говорим как в много магазини продавачите рекламират как нещо си били техни оригинално турски , а не китайски Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Нямам идея как търсите конкретно нещо в огромна за нашите мащаби държава. Моловете САМО В 20  млн. Истанбул са над 200 и във всеки има различни промоции които се сменят да кажем всяка седмица .

Общи условия

Активация на акаунт