На море в Турция - тема 80

• 71 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Има маршрутка от Мега Сарай до Легендите.Спира точно пред хотела.Билета излизаше миналата година около 1.50 лв на човек в едната посока.

# 226
  • Берлин
Insane,
Питай хотела дали предоставят услугата посещение на Легендите, обикновено влиза и трансфер. Само идея давам

# 227
  • София
Добре де, аз явно нещо не съм добре, че не съм запознат е факт...всички се превъзнасят по тия легенди, оняден гледах клип около 27 мин, двама се правеха на рибари, кълчене, въртолене, мандахерцане, не съм засякъл колко, ама сигурно 15 мин. По едно време едни лодки може би към 10-15 и разни облечени като от 17-ти век махат от лодките, и така нам си колко време, по едно време едни пеещи и светещи фонтани, това вече беше страхотно, накрая някакъв светещ дворец и той не знам колко време....и за това нещо една капа пари ли се дава, не знам колко, организирано доколкото разбрах от Сиде е 60 евро на човек.
Това ли са т.нар.легенди вечерното шоу, което продължавало 20-30 мин и на всичкото отгоре било безплатно, какво друго има.

# 228
Със сигурност имаше автобус, вече не помня кой номер, защото отдавна бяхме там, но да има с какво да стигнете.

# 229
  • София
Благодаря, значи и в хотела ще питам за тези маршрутки.
Valerko, това е парк с аквапарк от рода на Дисни, Европа парк и прочие. Детето много иска да иде, иначе аз съм страхлива и не се возя особено. За вечерното шоу не знам дори дали ще останем

# 230
Добре де, аз явно нещо не съм добре, че не съм запознат е факт...всички се превъзнасят по тия легенди, оняден гледах клип около 27 мин, двама се правеха на рибари, кълчене, въртолене, мандахерцане, не съм засякъл колко, ама сигурно 15 мин. По едно време едни лодки може би към 10-15 и разни облечени като от 17-ти век махат от лодките, и така нам си колко време, по едно време едни пеещи и светещи фонтани, това вече беше страхотно, накрая някакъв светещ дворец и той не знам колко време....и за това нещо една капа пари ли се дава, не знам колко, организирано доколкото разбрах от Сиде е 60 евро на човек.
Това ли са т.нар.легенди вечерното шоу, което продължавало 20-30 мин и на всичкото отгоре било безплатно, какво друго има.

Това, което описваш е извън тематичния парк и доколкото знам е безплатно. Ние ходихме през деня в платената част, която е с различни екстремни и не толкова атракциони, безплатно шоу с делфини. Отделно има срещу допълнително заплащане плуване с и хранене на делфини и акули.

# 231
Организирано до Легендите от Сиде е 25 евр.на човек.

# 232
  • Beyond the Frontiers
Svetla G, България Еър изпълнява и чартъри. В случая сте били на чартър. Там няма такова нещо като ребукване.
Ребукването не е възможно и при доста икономични тарифи на редовните авиокомпании.
Абсолютно съм сигурна, че Тез тур могат да направят смяна на полета. Стига да си го платите и да сте наясно, че губите всичко платено, ако напуснете по ваше желание.
Могат и да ви преместят.
Не сте били съгласни с нещо....

# 233
Моля за препоръки на хотели в област Анталия, подходящи за двама възрастни без деца, търсещи спокойствие и релакс. Почивката ще бъде в началото на октомври. Приблизително определен бюджет около 4000 лв., със самолетен транспорт.
Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile

# 234
  • Варна
ами то в крилете на сезона сме почти само папардаци  Simple Smile Simple Smile Simple Smile , децата са на училище , младите на работа .......

# 235
Valerko, това е парк с аквапарк от рода на Дисни, Европа парк и прочие. Детето много иска да иде, иначе аз съм страхлива и не се возя особено. За вечерното шоу не знам дори дали ще останем
Бих ви посъветвала да си вземете fast track към билета. Общо с основния билет става към 99$. В сряда се чакаше по 30-40 Мин на опашка за по-атрактивните съоръжения.
25$ е вечерното шоу.

# 236
Приключи и последното море 2023 за тази година в Турция. Бяхме в Megasaray resort side. 20.08 - 28.08. Пътуването, този път се наложи да минем през Маказа оттам в Гърция и след това през Ипсала. Общо 4 часа висене по 2 те граници. Нощувка в Измир и сутринта рано тръгнахме към Сиде. Пристигнахме в хотела, към 12:30.Следва настаняване - всичко наред. Получихме стая на 1 ви етаж точно над рецепция, стаята не много голяма, но достатъчна. Коментирани но климатик по рано в форума, на същия ден към 19 ч се развали, казах на рецепция и след 20 мин ми се обадиха да отидем с пиколото да си изберем друга стая - предложиха 4 стай, като ни ги показаха. Избрахме на ет 2 с гледка към парка, слънце не огряваше   терасата в нито един момент, което исках  ме. Шум нямаше, беше много спокойна почивка.
Персонала - изключително трудещите се и се страха да обгрижват гостите. На тръгване освен, че ни докара колата момчето, но и зареди с 5 води за изпът, мокри кърпички и т.н.-до сега не ми се беше случвало.
Ресторант и храна - ресторанта е малък по размер вътре, няма много свободни места за сядане, но пък много персонал, който като види, че искаш да си вътре ти намира вариант. Храната нищо уал за мен,но винаги имаше  и нещо по така.
Десертите бяха много хубави. Основно хапвам салата и десерт 😊
Коктейли те много хубави с богат асортимент. Много съм доволна от тях.
Море - на нас ни хареса, в началото става дълбоко, но не е драма. Имаше камъчета, но от облите, като не боцкаха по дъното - не сме носили аква обувките. Със хубав ресторант на море - предлагащ пици, бургери, сладолед насипен, плодове, паста все глезотии за деца-работи до 6ч.
Басейните-тук не съм доволна 3 на брой.Имат работа тук. Голям басейн, който става плавно дълбоко с различна дълбочина 1.20 до 1.80, около него всичко беше плочки и големи чадъри, за сянка - основно предпичахме него с бар до него. Другите 2 по долу са до пързалки те, 3-4,след като се пуснеш от въпросните пързалки падаш в басейн 1.20и супер къс.Около тези 2 басейна шезлонги те са на градина с трева, и декинг, всичко става вода и кал. И с  мръсни крачета в басейна.
Анимацията имаше я, но не беше впечатляваща. Вечерната много скучна, през деня, само 1,2 занимания сме се включили. Като цяло съм доволна от почивката за парите си, беше много спокойна и найстина почивахме, персонала много се грижеше за гостите.Виждаше, че са опитни.
Като интериор ми хареса - стая и основна сграда. Терасата ми нямаше слънце, голяма, кърпи и всичко си се зареждаше. Никакъв проблем в тази част.
На прибиране минахме през Памуккале, 1 нощувка, беше супер, около 4 часа отделихме за него. Билета е 700 лири деца под 6г  не плащат, другите да. Ако желаете къпане в антик Памуккале още 100 лири. Музея работи само сутрин до 12:30ч.

# 237
  • София
Бих ви посъветвала да си вземете fast track към билета. Общо с основния билет става към 99$. В сряда се чакаше по 30-40 Мин на опашка за по-атрактивните съоръжения.
25$ е вечерното шоу.
И аз това се чудя да вземам ли, поне за детето, че аз не се пускам. Но пък тогава ще е септември и повечето чужбински деца са на училище, може да няма много

# 238
  • на село
Моля за препоръки на хотели в област Анталия, подходящи за двама възрастни без деца, търсещи спокойствие и релакс. Почивката ще бъде в началото на октомври. Приблизително определен бюджет около 4000 лв., със самолетен транспорт.
Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile
Моят съвет е да проверите за хотел за възрастни. Миналата година и аз си виках - септември няма деца, обаче забравих бебетата! И да, в общ хотел могат да те пратят в зона за възрастни, но в ресторанта е грамофон свири, майка плаче. Едно като ревне, още 3 се включват. Да ме прощават майките с бебета, знам че и те са хора. Още там букнахме тазгодишния хотел 16+ 😂 Както се мръщеше мъжа ми на цените… гък не каза. В Турция може да е различно, де, защото на нас това ни се случи в гръцки петзвезден хотел и дори не ни сложиха в тиха част - имахме swim out стая и буквално бяхме заобградени от семейства с деца(освободени от училище), които по цял ден крещяха в басейна.

Днес тръгваме за TUI Blue Barut Andiz - хотелът е с доста висок рейтинг, ще дам и моя отзив.

# 239
  • Sofia
Добро утро от Tui majic life Jacaranda!
Снощи пристигнахме много късно и засега мога само да кажа, че хотелът е много чист и закуската беше добре. Повече отзиви - после, но на питането горе да кажа, че е пълно с деца и сутринта в 8 бяхме събудени от ревящото бебе при съседите. Съчувствам им, доскоро и аз бях с малки деца, но се присъединявам към съвета да си потърсите Adults only за спокойствие.

ПП. Вон е очевидно хитът тази година, в автобуса бяхме 30-40 човека за Вон и по 6-7 за останалите хотели.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 12:21 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт