На море в Турция - тема 80

• 71 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Имате ли представа дали български туроператор предлага почивка в района на Олудениз?

# 256
Потърсете почивки във Фетие.
Емералд имат такива програми. Не давам линк тъй като не зная от къде и с какъв транспорт желаете да пътувате.

# 257
  • София
Може ли да ми помогнете в избора на хотел в района на Анталия, моля....

Кои хотели са с хубав плаж и без камъни в морето? Ако може да не са от тези с най-най висока цена..

Последните два пъти уцелвам хубави хотели, но плажовете и дъното в морето са ужасни.

# 258
  • София
Може ли да ми помогнете в избора на хотел в района на Анталия, моля....

Кои хотели са с хубав плаж и без камъни в морето? Ако може да не са от тези с най-най висока цена..

Последните два пъти уцелвам хубави хотели, но плажовете и дъното в морето са ужасни.

Камелиите...не знам обаче какво разбираш под висока цена, за едни висока, за други не е.

# 259
Един бърз въпрос. На Легендите кърпи дават ли?

# 260
  • София
Един бърз въпрос. На Легендите кърпи дават ли?
Дават, но срещу заплащане и депозит. Влез в сайта им и ще видиш всички цени, които те интересуват

# 261
Някой има ли отзиви от тази или миналата година за Eftalia ocean resort and spa Antaliya? Запознах се с тези от 1ва стр. Имат оферта за 2024г. и обмислям да резервираме. Зосега сме били само в Justiniano club conti, Antaliya (2022г) и останахме много доволни.

# 262
Здравейте,  много съм ядосана, защо цените се покачват в хотелите на Кушадъсъ, хотелът, който избрах от края на август месец до началото на септември се е покачил  с 600 лв, това не е нормално предвид че летният сезон свършва, вярно че там не, но все пак....

# 263
  • Варна
Да не е бил на някаква промоция?
Аз така хванах юни промоция и резервирах на цена от декември.
И не всички пускат ласт минет и то само за хотелска резервация.

# 264
Да не е бил на някаква промоция?
Аз така хванах юни промоция и резервирах на цена от декември.
И не всички пускат ласт минет и то само за хотелска резервация.

Не, не влезте в турсклуб от снощи от 22 вечерта цените на всички хотели стремглаво скочиха нагоре  абсолютно всичките с по 200 300, моя 600, това не е нормално според мен

# 265
  • Варна
Ако доста хора са чакали ласт минет оферти и сега са се активирали да резервират вече... или подготвят шока за 2024 да не е толкова голям. Вероятно вече всички имат цени за 2024, но още не са ги пуснали за резервация.

# 266
Като цяло хубавите хотели никога или много рядко пускат Ласт минъти, защото си имат клиенти и обикновено капацитета им се запълва равномерно много по-рано. Ние никога не чакаме последния момент за евентуални намаления, опитът ми показва че рядко има добри оферти. По-добре да се резервира по т.нар. ранни записвания. Защото много често се получава и така че няма места в самолета или в хотела.

# 267
  • София
Привет от мегасарай белек. Хотелът е много добър, времето днес е малко особено, но тъкмо се поразхлади. Отсега вече мисля за догодина къде да почивам. Иначе на фона на Вон, мегасарай изкл плажа си струва супер много повече. Много съм доволна. Подробно ще пиша като приключи почивката

# 268
  • Някъде в Европа...
Белпрего за някои хотели са напускали цени за 2024..направи ми впечатление, че сравнено с цени за ранни през ноември 2022 за сезон 2023, са с около 30 процента нагоре, при равни други условия...

# 269
  • Sofia
Привет отново от Tui majic life Jacaranda!  Трети ден и вече имам угризения, като разглезена и привилегирована европейка. Огромно количество храна, вярно че хотелът е пълен, но изборът е много голям. Храната не е гурме, а хотелска, на нас ни е вкусна. Не сме по морската храна, но примерно миди, октоподи, големи скариди не виждам, ако очаквате подобни екстри. Но за останалото - в ресторанта има чудесен избор, като честно казано не виждам единствено свинско. Извън основния ресторант, има още 3 за хапване - take-away секция с павилиони, където има пържени картофи, пици, пълнени печени картофи, сандвичи тип Subway и павилион с уникални чурози ( препоръчвам малките, понеже са пълни с шоколад и отвътре), донъти и гофрети, както и павилион за сладолед. Второто място е отворения ресторант до  Вундербар, там има бургери с телешко, дюнери, печени пилета, картофи, пици, кюфтета, лучени кръгчета, 15 варианта манджи с разни зеленчуци, меса, ориз, както и доста салати. И накрая, в ресторанта на плажа, също има картофи, дюнери, гьозлемета и не знам още какво, че не сме стигнали да се храним там. В основния ресторант има и разни торти, честно казано някои не са особено вкусни, но попаднах и на хубави, особено харесах зеления кекс, който според мен е с шамфъстък.
Няма да посмея да се кача на кантар поне месец след почивката.
Иначе мястото е много чисто и работи като добре смазана, немска машина. Има много персонал, всичко е организирано, в точния час се отваря, затваря, подрежда, прибира.
Плажът е разкош, морето 29 градуса, имаше яки вълни днес. Вчера бяха повече, имаше червен флаг, който изглежда не притесни никого и хората се къпеха спокойно с дюшеците, а спасителите също спокойно си седяха и наблюдаваха. Ние сме наплашени от бг море и не посмяхме да влезем вчера.
Хотелът е фул с всякакви хора, немци главно, но има и поляци, англичани, българи. Засега негативите са запазването на шезлонги на басейна, макар че успяваме да си намерим все пак, както и гледката от фамилните стаи, която е към пътя ( който изненадващо не е шумен, спим добре). А да, и молитвите в 5ч сутринта, които чуваме, макар че това не е точно оплакване. Идваме в такава страна, уважаваме традициите и религиите, просто наистина не очаквах, че са толкова рано.

Общи условия

Активация на акаунт