На море в Турция - тема 80

• 71 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой да е попадал на някакви супер last minute оферти напоследък 🤔 за сега-9ти-10ти септември ? Simple Smile

# 301
  • София
Резервирах за Turan Prince с полет на 10.09.

Хубав, лош, това е положението. Няма да чета повече коментари, че само се ядосвам като срещна негативен отзив, че пак не съм направила правилен избор на хотел. Simple Smile

Някой може ли да сподели какво интересно може да се види наоколо, на прилично разстояние с местните маршрутки.

Има ли местен пазар или Аутлет за разни покупки на дрехи?

Дайте някакви препоръки за търговски зони наблизо...

# 302
Здравейте за първи път отивам в Турция и мисля да направя един пазар на дрехи  и каквото си харесам, но нямам идея колко бг лева да обърна в турски лири нямам идея е кяк вървят там цените

# 303
Здравейте за първи път отивам в Турция и мисля да направя един пазар на дрехи  и каквото си харесам, но нямам идея колко бг лева да обърна в турски лири нямам идея е кяк вървят там цените
Зависи,какво ще купувате..дрехи,обувки,злато
От значение и от къде ще ги купувате ,Анталия,Бодрум,Истанбул (базар,пазар...Истиние парк)😀 Скоро гледах някъде из групите маратонки  Адидас за почти 2000 лири и това беше на някакво намаление,вече колко е оригинален продукта си е в сферата на гаданията.

# 304
  • София

Няма нужда да обръщаш нищо ако пазариш от молове, оутлети, аптеки, с карта всичко става и е най на далавера. Както казаха от значение е къде ще пазаруваш, например в Кушадасъ са едни цените, в Анталия са други. Виж ако искаш да си купиш кило домате или дондурма мисля, че не става с карта. Преценяваш колко неща може горе-да пазарувате от сергия сменяш толкова съвсееееем ориентировъчно, ако хартисат на лични ще ти дам банкова сметка да ми ги прехвърлиш.

# 305
Здравейте, не знам дали тук да питам, но все пак:
Някой ходил ли е на Екскурзията "Егейска Турция"- Троя - Айвалък - Пергамон - Мармарис - о. Родос – Денизли - Памуккале - Ефес – Дом на Дева Мария - Айвалък
Моля за мнения и впечатления.

# 306
За Кушадъсъ става въпрос

# 307
  • Sofia

Хубав, лош, това е положението. Няма да чета повече коментари, че само се ядосвам като срещна негативен отзив, че пак не съм направила правилен избор на хотел. Simple Smile

Някой може ли да сподели какво интересно може да се види наоколо, на прилично разстояние с местните маршрутки.

Ако става дума за Туран Принс в Сиде - точно до него е пазара, продават главно ментета всякакви, някои с много добро качество изглеждат, както и различни турски стоки с хубаво качество. Доста магазини са. Пазарете се яко, от 35 евро стока смъкват на 10 евро Simple Smile

# 308
  • София
За Кушадъсъ става въпрос
Цените в аптеките са 1:1 с държавния сайт, в Кушадасъ читави неща можеш да намериш във Флора оутлет, ако искаш на лични да ми кажеш в кой хотел си да те упътя ако го знам, да не пълниме с излишни неща. Има и друг мол в Сьоке, на 30-40 км от Кушадасъ, там даже е по-добре. Иначе боклучета тип битак, маркови на които марката пада още на изхода има в сряда, но си е баш битак, въпреки, че и от там имам някои неща дето си ги нося, даже маратонки не 100% а 1000% ментак си ги нося вече втора година

# 309
  • София

Ако става дума за Туран Принс в Сиде - точно до него е пазара, продават главно ментета всякакви, някои с много добро качество изглеждат, както и различни турски стоки с хубаво качество. Доста магазини са. Пазарете се яко, от 35 евро стока смъкват на 10 евро Simple Smile

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD е хотела. Или беше, не е ясно, тъй като сега са ми писали от агенцията, че няма места в хотела и ще ни върнат парите. Станала някаква грешка.

Моля ви, помагайте... Взели сме си отпуска, направили сме планове и трябва да сме в полета на 10.09. за Анталия. Дайте идея кой ласт минит хотел да резервирам през Тез Тур от техните оферти в акция.

Изискванията са хубав хотел, пясъчен плаж без камъни в морето и сравнително близък като разстояние до летището.

# 310
  • София
Във Vogue Supreme Бодрум съм. Първи ден. Без забележки! Прекрасен е! Като се върна, ще пиша подробно!

# 311
Моля за помощ искам да резервирам за един от хотелите на Камелия сиде за 26.04.2024 и има следния въпрос. 1 Ако твоята Камелия не отворена имат ли политика да те местат в другата и 2 който е пътувам с автобус  да ми каже колко часа е пътя. Благодаря

# 312
  • София
Моля за помощ искам да резервирам за един от хотелите на Камелия сиде за 26.04.2024 и има следния въпрос. 1 Ако твоята Камелия не отворена имат ли политика да те местат в другата и 2 който е пътувам с автобус  да ми каже колко часа е пътя. Благодаря
Да, местят, преди месец моя позната беше платила за Фулия и са я преместили в Селин и беше много щастлива. Какво ти пука, тая стая ти е за нощем да спиш. Защо мислиш, е някоя няма да е отворила, все си мисля, че и трите едновременно отварят и едновременно затварят. Пътя грубо 20 часа от София.

# 313
Незнам каква е политиката на  Камелия спиш  в един хотел  а можеше да ползваш и други ли Камелия.

# 314
  • София
Незнам каква е политиката на  Камелия спиш  в един хотел  а можеше да ползваш и други ли Камелия.
Само и единствено ядеш в ресторанта на хотела в който си настанен. Абсолютно всичко друго ползваш където ти е кеф. Не можеш да си настанен в Айшен и да обядваш в Селин или Фулия

Общи условия

Активация на акаунт