На море в Турция - тема 80

• 71 151
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за отговора за първи път ще  ходя в Турция и съм се спряла на Камелия с тинейджър   добър избор ли е за първи път. И но началота на сезона 26.04 .2024

# 316
  • Пловдив
С тинейджър ще ви е скучно в началото на сезона още повече в Камелиите.Младежа ще иска повече забавления и екстремни пързалки.Там е по скоро за семейства с по малки деца заради хубавият плаж и море.

# 317
Отворена съм за други предложения моля

# 318
  • София
Благодаря за отговора за първи път ще  ходя в Турция и съм се спряла на Камелия с тинейджър   добър избор ли е за първи път. И но началота на сезона 26.04 .2024
търсете хотели с подгряващи басейни, защото в края на април водата и в морето, и в басейните е студена.
Времето е нестабилно и е въпрос на късмет. Можете да имате и слънчеви дни, но се пригответе и за дъждовни.
Ако имате възможност изтеглете поне с месец назад почивката.

# 319
Във Vogue Supreme Бодрум съм. Първи ден. Без забележки! Прекрасен е! Като се върна, ще пиша подробно!
Ей това чаках😃 ще чакам с нетърпение..какво,къде ,как...

# 320
Tax free - връщане на турското ддс на Капитан Андреево дали може? Някой правил ли го е?

# 321
Наближава и нашето пътуване до Кушадасъ. Искаме да посетим Ефес, но май самостоятелно, че нещо 500лв. за четирима, ми се вижда висока цена, за забележителност на 20км. .Та бихте ли ме ориентирали колко би ми излязло такси до там и обратно? Ако вземем техните бусчета, на какво разстояние ще ни спрат от входа на Ефес?
Който е влизал в музея на Ефес, заслужава ли си?

# 322
  • София
Вчера бяхме в Ефес с наша кола. Входът е 700 лири на човек. В музея не сме били, но древният град си заслужава. Но адски горещо. Носете си вода, шапки, очила.

# 323
  • София
Наближава и нашето пътуване до Кушадасъ. Искаме да посетим Ефес, но май самостоятелно, че нещо 500лв. за четирима, ми се вижда висока цена, за забележителност на 20км. .Та бихте ли ме ориентирали колко би ми излязло такси до там и обратно? Ако вземем техните бусчета, на какво разстояние ще ни спрат от входа на Ефес?

В кой хотел сте?

# 324
  • София
Някой може ли да препоръча търговска зона в района на BELCONTI RESORT HOTEL 5* в Белек.

Има ли наоколо интересни места за пазаруване и впечатляващи за пешеходна или маршрутна разходка? Simple Smile

# 325

В кой хотел сте?
Аква фентъзи е хотела. Ако може и някой посещавал го да каже, кърпи за плажа предлагат ли се? Ала карт ресторанти включени в цената на олинклузива има ли ? И въобще тънкостите на този хотел. Тази година няма никакви отзиви за този хотел тук и във фейсбук групата също

# 326
  • Варна
Преди 2 дни бяхме в Ефес, пътувахме с наша кола.
Входа е 700лири,деца под 7 безплатно .
Паркинг 50лири.
Таксито от Ричмънд за 6 човека беше 10 евро.

# 327
Преди 2 дни бяхме в Ефес, пътувахме с наша кола.
Входа е 700лири,деца под 7 безплатно .
Паркинг 50лири.
Таксито от Ричмънд за 6 човека беше 10 евро.
Явно всичко е по 700 лири. Аз тази година установих, че това са такси за чужденци, за техните граждани си имат музейна карта и с нея, която се вади с код от паспорта им.Има я на приложение, доколкото видях. Опитахме с моя, ама не стана. Пример, ние платихме по 700 лири на човек за Памуккале. Турско семейство платиха 135 лири (2 възрастни, 2 деца и нашето едно, казаха че е тяхно на 10 г, та 3 общо). Обясниха ми, че за децата не плащат нищо от тези 135 лири, 60 са издаване на картата.Та похвално за управлението. При нас в зоопарка Аз 10 лв, чужденец пак 10 лв.

# 328
  • Sofia
Някой може ли да препоръча търговска зона в района на BELCONTI RESORT HOTEL 5* в Белек.

Има ли наоколо интересни места за пазаруване и впечатляващи за пешеходна или маршрутна разходка? Simple Smile
Белконти е на пешеходно разстояние от центъра на Белек. Но самия хотел не го препоръчвам, там беше най-ужасната ни почивка. Наши познати ходиха тази година, хотелът е бил след ремонт, не бяха очаровани. Но плажът е много добър.

# 329
Точно от Белек забравете пазаруване. Всичко е фалшиво с безбожни цени. Само в Мигроса биваха.

Общи условия

Активация на акаунт