На море в Турция - тема 80

• 71 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
Aaa не, Роже, не си прав! Няма такава тема- За или против ол инклузив почивката в Турция! Винаги сме ЗА! Laughing  Ходил си, видял си, можеш да сравняваш, можеш и да оцениш, ако не си ходил никъде и в Кушадасъ ще ти е супер. Трябва да се правят промени от време на време, дето има една приказка- Цял живот агнешко да ядеш, все ще ти омръзне!

# 571
  • София
Темата не е ли за Турция? Няма ли ръководството да разчисти, затова ли плащам 200 лв/месец.

# 572
Темата не е ли за Турция? Няма ли ръководството да разчисти, затова ли плащам 200 лв/месец.
Темата е за Турция, и последните няколко поста за мен бяха изключително полезни. Имах подозрения,които ми се затвърдиха.  Не е казано, че тук трябва да пишем и възхваляваме нон стоп Турция.И аз съм ходила тук таме по света и съм видяла плюсове и минуси на други почивки. Благодаря на Роже и Галактик за резюмето, опита си казва думата. Но когато човек не разполага с една торба пари той гледа как най-разумно да вкара парите си и да извлече максимум почивка.
А на който не му е интересно .........не е задължен да чете и да подминава или си изключва абонамента за месец Wink

# 573
  • Варна
Няма такава тема- За или против ол инклузив почивката в Турция! Винаги сме ЗА!

Не е точно така - примерно на Гьокчеада ходят хиляди сърфисти и кейтъри , а също и на любители на по екзотичното летуване. Който се е разхождал примерно през Лонг Бийч е минавал през  стотици пансиони , комплекси от вили и отделни вили и мънички хотелчета където всеки сам може да си избере къде да отседне и да консумира каквото си избере от хилядите възможности или сам си приготви съвсем както се почива в Гърция. Ние така сме отсядали на Гьокчеада и по селцата м- у ДаРДАНЕЛИТЕ и АЙВАЛЪК , друг е въпроса , че наличието на много и най-разнообразен АЛЛ насочва повечето натам.

# 574
  • София
За търсещите нови дестинации с висок клас хотели и олинклузив- в Европа мисля че няма много опции. В Гърция има добри няколко варианта, които са ми препоръчвани, но там цените, които винаги намирам са около 5к евро за семейство с едно дете. В Гърция почиваме често, но не на all и е прекрасно за мен.
Oman, UAE, Dubai- там може да потърсите еквиваленти на турските луксозни хотели, но за нас сме решили да потърсим поне след 2 години, защото на този етап ни е важен макс. кратък полет до 2ч. В чуждите сайтове има доста инфо за новите хотели там, плажовете и тн. Доколко са комфортни температурите на въздуха е друга тема и индивидуално трябва да се проучат периодите.

и аз мисля да запазя тази седмица на ранни записвания. Този път се колебаем между Gloria Golf, Gloria Verde, Titanic Belek, Barut Hemera Side. Тази Hemera в Сиде е най-изгодна от всички, но мъжа ми нещо не беше въодушевен от клиповете. На мен ми се ходи и в Лара, но там вече съвсем се обърквам с голямото предлагане. Ще го мислим 🙂

# 575
  • Пловдив
Благодаря на Роже за подробния коментар!
И аз мисля ,че трябва да продължим' 24 г с резервация отново за Турция.
Сега ще търсим хотел и дано скоро го намерим ,защото искаме до края на този месец да резервираме на добра цена.
Този път гледаме Белек ,там не сме били ,но и Лара не е лошо.

# 576
  • София
Отново се присъединявам към темата, защото октомври е месецът, когато правим резервация за Турция. Нашата компания е избрала Maxeria Blue Didyma 5* в Дидим. Първоначално не ме изкефи хотелът, но след като прочетох два коментара на съфорумки, които са били в него тази година, се поуспокоих. За мен обаче си остава голям минус, че хотелът няма добро озеленяване, на което аз държа, но се съобразявам с желанието на мнозинството, тъй като ще сме 5-6 семейства. По традиция ще сме там в началото на юни, пътуваме с коли и междинна нощувка - в Чанаккале на отиване и в Айвалък на връщане.

Първоначално обмисляхме Тунис или Египет, но нещо не ме влече натам.

# 577
  • на Мелмак
Резервирах едно ранно море в Лонг бийч. Sunglasses
Но продължавам да ви следя и хотелите също, може да добавя.

# 578
  • София
Аз също резервирах за четвърта година Вон резорт Голдън коуст през юли, със самолет. Като че ли най- добро съотношение като цена качество за сега има от този хотел, говоря за цените , които гледах и резервирах. Продължавам да се оглеждам за началото на септември, но за белек. Иначе по традиция си ходим и в Гърция, там на мен си ми харесва, но е друг тип почивка просто. Миналата година бях гледала програми за Сардиния и бях се решила, но в един момент се отказах. Иначе от снимки и видео морето там изглежда страхотно.

# 579
.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 21:27 от Tsugumi_

# 580
Моля за вашето мнение за вон щом сте ходили толкова път.Аз съм се спряла на него но досега не съм ходила.Ще се радвам и на мнение за Long

# 581
Отново се присъединявам към темата, защото октомври е месецът, когато правим резервация за Турция. Нашата компания е избрала Maxeria Blue Didyma 5* в Дидим. Първоначално не ме изкефи хотелът, но след като прочетох два коментара на съфорумки, които са били в него тази година, се поуспокоих. За мен обаче си остава голям минус, че хотелът няма добро озеленяване, на което аз държа, но се съобразявам с желанието на мнозинството, тъй като ще сме 5-6 семейства. По традиция ще сме там в началото на юни, пътуваме с коли и междинна нощувка - в Чанаккале на отиване и в Айвалък на връщане.

Първоначално обмисляхме Тунис или Египет, но нещо не ме влече натам.
Тонка, през коя агенция ще резервирате хотела?

# 582
  • София
iliyana_iv, агенцията ни е световно неизвестна - ММ ВИП ТУР. Няма сайт, няма ни-що! Наш приятел се познава със собственичката и по тази връзка ползваме услугите на агенцията, която обслужва клиенти само със собствен транспорт. За сметка на това цените, които ни се дават са най-ниски, а в сравнение с по-крупните агенции са уау.

# 583
  • София
Аз също резервирах за четвърта година Вон резорт Голдън коуст през юли, със самолет. Като че ли най- добро съотношение като цена качество за сега има от този хотел, говоря за цените , които гледах и резервирах. Продължавам да се оглеждам за началото на септември, но за белек. Иначе по традиция си ходим и в Гърция, там на мен си ми харесва, но е друг тип почивка просто. Миналата година бях гледала програми за Сардиния и бях се решила, но в един момент се отказах. Иначе от снимки и видео морето там изглежда страхотно.

Възможно ли е линк на тур оператора , или име ?

# 584
След Long beach resort & spa 5* (alanya)  тази година за следващата съм се спряла на Palm wings ephesus beach resort & spa и EFTALIA OCEAN RESORT 5* . Наясно съм, че нивото на последните два хотела е по- ниско от това на първя, но не искам да повтаряме, макар че сме много доволни. Приоритет са ни забавленията за децата. Ще съм благодарна на тазгодишни отзиви за Палм уингс и Ефталия. По- скоро се интересувам какви са им недостатъците и от какво едвентуално може да сме разочаровани. Ще съм благодрна на отзовалите се с информация или съвет.

Общи условия

Активация на акаунт