Болят ме зърната

• 487
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да попитам дали на някоя дама е имала случай, в който при влизане в морето започват да я болят зърната? В последните 3 години започнаха моите проблеми . В началото не приемай никакви медикаменти и след втората година започнах противозачатъчни поради медицински проблеми. Ходих на ехограф миналата година и нямаше нищо... Пробвах с различни мазила да се мажа ,но няма ефект . Болката започва леко ,но ако стискам зъби и постоя повече във водата става нетърпима . Вечерно време като се изкъпя със сладка вода ,не мога да облека нищо и болката продължава да е силна . Някакви съвети ?

# 1
Surfer's nipple/runner's nipple виж в Гугъл. От търкането на плата на банския в комбинация със солената вода. Примерна статия:

https://www.google.com/amp/s/www.thesouthafrican.com/lifestyle/h … to-prevent-it/amp

# 2
Surfer's nipple/runner's nipple виж в Гугъл. От търкането на плата на банския в комбинация със солената вода. Примерна статия:

https://www.google.com/amp/s/www.thesouthafrican.com/lifestyle/h … to-prevent-it/amp
Благодаря ти !

# 3
Не разбрах - болката кожна ли е? Т.е. като разранена/раздразнена кожа?
Нали няма ранички или зачервяване?
Пише противозачатъчни, която означава, че имаш хормонален проблем - той също може да е причина. Наприемар един висок естроген лекарите не се хвърлят да го изследват, изписват противозачатъчни, а те не го лекуват и реално само замазват положението. А високия естроген може да е причина за болки в зърната.

# 4
Не разбрах - болката кожна ли е? Т.е. като разранена/раздразнена кожа?
Нали няма ранички или зачервяване?

Пише противозачатъчни, която означава, че имаш хормонален проблем - той също може да е причина. Наприемар един висок естроген лекарите не се хвърлят да го изследват, изписват противозачатъчни, а те не го лекуват и реално само замазват положението. А високия естроген може да е причина за болки в зърната.
Не е от противозачатъчните ,защото година преди това започна проблема ... Противозачатъчните са ми изписани поради кисти ,но и тях замених с други ... Най-вероятно е от протриването,защото първият ден нямам проблем. Проблемът идва следващите дни ,сега имам и ранички с корички .. Решението май е във водоустойчиви лепенки

Общи условия

Активация на акаунт