Априлчета 2024 - Бледа е втората чертичка, но априлско бебче има 🐣

• 44 942
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм 15+4 имам чувството , че няколко пъти усетих бебето, за кратко и вечер като си легна. Не мога да кажа на 100% , че е така, но беше странно и различно чувство. АГ ми каза, че е рано за какви ли не усещания и си въобразявам. 😀 Аз обаче си знам какво усетих и си познавам тялото.

# 646
  • София
Ти със задна плацента ли беше?
Принципно веднага схванах, че е бебето. Първият път усещанията си бяха точно такива и си беше бебешора (съвсем различно от всичко усещано - галене, гъделичкане и не знам как точно да го обясня). Сега просто ме изненада да е доста по-рано (5 седмици по-рано отколкото като бях с предна плацента). А и на всичкото отгоре е точно където се е разположило бебето и няма как да е друго - там сега е нейното пройстранство Grinning

# 647
Ех, че хубаво, че вече ги усещате бебоците 🤗
Напредваме ,дами, малките точки вече започват да се усещат !

# 648
Аз съм 15 +4 с предна плацента и нищо все още.... гледам да съм спокойна защото имам и труден момент дядо ми си отива от този свят и ми е супер трудно да го приема.... шанса да дочака малкото човече е 50/50..🥺

# 649
  • София
Минзухар, съжалявам ! Знам какво е. Последните месеци с ММ загубихме бабите си, преди 40 дни почина и кръстницата ми. Насъбраха ни се доста негативни неща, но и аз гледам да съм спокойна. Виждам как ми влияят емоциите и се опитвам максимално да търся и положителното в ежедневието.

Вече не са толкова малки точици, направо са си бебета (нямам търпение след 2 седмици на ехографа да видя колко е пораснало). Но да си седят на топло до края! Heart Eyes

# 650
Днес направих пренаталния тест. Момичето дойде от Пловдив. Пуснах пълния пакет. Следващата сряда ще бъде готов. Вие как се справихте с нетърпението и притеснението, докато чакате?

# 651
И аз се включвам с ъпдейт Blush Резултатите от феталната и БХС са добри,  макар, че ние вече бяхме пуснали и пренатален тест преди това. Всичко е наред, отдъхнах си. Чакаме момченце. Беше интересно, защото почти всички предположения бяха за момиче, та изненадахме всички Heart Eyes Както каза баба ми, няма значение какво, важно е ръцете да са ви пълни!
Много вълнуващо, че вече има мами, които са усетили бебоците! И аз се услушнам когато легна, амаа още е много рано! Grinning

# 652
Чудесни новини, момичета!
Аз вече съм 14+3 дни. Коремчето вече започва да се подува, но все още е отпуснатото желе 😂
Вие какво мислите за снимките на растежа на коремчето по време на бременност? Гледала съм много подобни клипчета, отразяващи всяка седмица, месец и финала със снимка на бебо в ръцете. Аз честно казано имам две снимки- една от днес, а първата е от 13 седмица. Но коремчето е видимо пораснало, но отпуснатото 😂ще продължа с идеята до края 💙

# 653
Чудесни новини, момичета!
Аз вече съм 14+3 дни. Коремчето вече започва да се подува, но все още е отпуснатото желе 😂
Вие какво мислите за снимките на растежа на коремчето по време на бременност? Гледала съм много подобни клипчета, отразяващи всяка седмица, месец и финала със снимка на бебо в ръцете. Аз честно казано имам две снимки- една от днес, а първата е от 13 седмица. Но коремчето е видимо пораснало, но отпуснатото 😂ще продължа с идеята до края 💙

И аз си правя такива снимки. Харесва ми идеята, ще остане мил спомен! Heart
И моето коремче е пораснало малко (12+5), но по скоро приличам на преяла покрай празници! Joy Рано е за дрехи за бременни, а дънките вече ме стягат... Grinning

# 654
Със задна плацента съм, докторката и вика нормална, би трябвало това да значи 😀. На мен с някои дрехи вече доста ми личи, не мога да скрия, но това е неизбежно. В събота влизам в 16та седмица, даже мисля, че бавно ми се минава времето честно казано 😀. Работата ми доста ме изморява, дано изкарам до празниците да ходя.
Бях болна, болки в гърлото 2 дни не минаваха от нищо, малко температура, кашлица, запушен нос, абе пълен комплект. Гледам тая седмица да излизам всеки ден на разходки, че нещо дават времето да се развали. Вие как се чувствате, аз тая прословута енергия , която трябваше да изпитам в 4ти месец, нещо не я усещам 😂

# 655
  • Варна
И аз тъкмо днес правих снимка, първата беше на 18.09 /средата на 8ма/.
На мен много ми личи, моите дрехи още миналия месец ги прибрах под леглото. Купила съм вече дрехи за бременни и само с тях ходя.
Последните дни нямам особено голяма енергия, а се беше позавърнала :/ ще я чакам пак 😁
Почнахме вече с ремонта на дневната, толкова дълго отлаган, вече няма на къде. Харесах количка и кошара, естествено е рано още за покупки. Наслаждавам се вече Simple Smile

# 656
Аз се чувствам ок, само гадене и то от време на време.🤪

# 657
Отрано извадих панталоните за бременни, които имах от предишната бременност. Коремът ми все е подут и не се чувствам комфортно в обикновени панталони.

Искричка, каква количка хареса?

# 658
  • Варна
Отрано извадих панталоните за бременни, които имах от предишната бременност. Коремът ми все е подут и не се чувствам комфортно в обикновени панталони.

Искричка, каква количка хареса?
За сега на Chipolino, модел Elite Simple Smile

# 659
Аз ще взема Cybex Balios S Lux, даже сега е на промоция, ама нямам още къде да я държа и ще изчикам малко, то и без това има достатъчно време. Искам да ви попитам относно столчетата за кола, isofix и разните му там джаджи. Ако взема isofix за всяко столче ли пасва? Препоръчайте ми какво да взема, че и те са 1 торба пари..

Общи условия

Активация на акаунт