Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 446
  • 881
  •   1
Отговори
# 315
mamaLina моят  косопад успях да овладея с LAKME
TEKNIA SCALP CARE VITAL SHAMPOO няколко измивания , резултата е  явен. Само шампоана имам от серията.

# 316
  • виртуално
Мисля, че цените са добри ... в нотино с код и  БД през приложението

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 17:03 от Рапунцел.

# 317
Днес изненада - в Златна рибка има 25% на Moroccon oil, не само онлайн. Взех си техен комплект с лосион за тяло и олиото за коса, то ми действа много добре на моите супер сухи краища. Подариха ми мини на light версията, него не съм го пробвала.

# 318
Напомнете ми, олиото на Олаплекс на сухи краища ли го слагате или как. Нещо не съм впечатлена хич, а уж опитвах няколко различни подхода.

# 319
Agent аз олиото№7 го слагам на суха коса ( веднага след оформянето със сешоар )

# 320
  • София
Може и на влажна, защото се води термозащитно.

# 321
Момичета в кои сайтове мога да намеря интенз серията на GG с доставка до България? Миналия път поръчвах от look fantastic до Норвегия и все още имам наличности,но доставката до Норвегия е солена , а страшно много ми харесва какво косище ми прави

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 03:29 от ekaterina II

# 322
Здравейте, някой ползвал ли е Wella COLOR FRESH Възстановяваща цветна маска ?
Боядисвам се кестенява с безамонячна боя (както някои вече знаят), но едно че ен мога да си уцеля правилния цвят и все съм с някви ръждиви нюанси, второ, че боята се измива много бързо и става много неприятен цвят, и трето, че косата ми расте сууупер бавно и ми трябва някакъв вариант между боядисванията. Та дали този балсам може да придава цвят, изтощава ли косата и 1-2 седмици след като съм го ползвала дали мога да се боядисам? Ще окаже ли някакво значение при боядисването ако съм го ползвала?

# 323
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо за "сплескване" на бухнала коса? Твърд косъм, чуплива, стърчаща, много зле й се отразява преса или сешоар? Някакъв крем, маска или серия, която да я укроти? 😊

# 324
Този шампоан с балсама към него
https://www.notino.bg/kerastase/elixir-ultime-shampoan-za-bezzhi … rena-kosa-s-olio/
Или серията Наши Арган също сплесква и омекотява. Simple Smile

# 325
Лимана, аз съм я използвала тази маска само че съм руса.
Няма да я повторя, не изтощава косата, но по цвета никакъв ефект не видях.
Дано някой се изкаже за тъмните нюанси.

# 326
  • Някъде там
Лореал имат нова серия за коса, която е налична в ЗР и в Арлен.
Звучи доста обещаващо Simple Smile https://www.lorealprofessionnel.com/int/absolut-repair-molecular-for-hair-lovers

# 327
И аз я загледах, но съм се заринала. Ще изчакам някой да сподели отзиви първо и тогава ще се "мятам" Blush

# 328
Здравейте, след измиване слагам 10в1 на Олиосета и някакво олио на Алфапарф. Добре ми се получава, но след два дни пак са сухи краищата. Има ли продукт, който да ги хидратира отново? Някакъв спрей за суха коса?

# 329
Agent аз олиото№7 го слагам на суха коса ( веднага след оформянето със сешоар )
Може и на влажна, защото се води термозащитно.
И на влажна и на суха слагах, но нещо като нищо... ще го смеся няколко пъти с кремообразни, да видя и така как ще се държи!

Общи условия

Активация на акаунт