Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 829
  • 881
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, 36лв добра цена ли е за Lanza Moi Moi маската? Отдавна я заглеждам, но не съм следяла цената.

# 661
  • Бургас
Може и хубаво да е, но ми звучи супер странно описанието " стимулира естествения растеж на косата" и "Стимулира кръвообращението", в крайна сметка е продукт, който не се нанася по скалпа, за да има такъв ефект.

# 662
Casual За съжаление Сам нямат тестери Confused Кой балм поръча Хепито ли?Grinning.  Той кода на Ради си важи все още мисля  SAM10HH дава 10%
да Хепиендинга Wink

Никакъв проблем няма с доставките. За БГ не съм ги броила,но няколко момичеъа поръчаха цялата CPR серия,че и някакъв код допълнителен бяха хванали.
То и аз така, но от 11.10 направена и платена поръчка стои със статус "неизпълна" ...

# 663
Не е лошо, но нищо кой знае какво, мирише страхотно и за мен до там. Пурпурната роза на Орайт ми хидратира много по-добре.

# 664
  • Варна
[
То и аз така, но от 11.10 направена и платена поръчка стои със статус "неизпълна" ...

Комуникация някаква? Знам,че бързо сравнително дойдоха поръчките ама ще питам пак и ще кажа.

# 665
Без олиото на Лалга не оставам- перфектно е за изрусената ми къдрава коса!
С кода поръчах от рибката комплекта за суха коса от новата серия, шампоан, маска и нектар за 108 лева. Вчера си взех пък комплекта на Лалга/ шампоан, маска, хидр. спрей и гребен/, плюс олиото- запасена съм до Коледа поне, че и след това 😊
След използването на възст. ампула на Лалга , на следващото измиване косата ми беше перфектна.

# 666
Аз получих номер на пратка, не намерих пакета онлайн и попитах по имейл. Обаче според мен превозвачите не актуализират онлайн-портала и хората от сайта наистина не знаеха къде е пакетът. Сигурна съм, че ще дойде, дано обаче не ми го оставят пред вратата, че тази година се краде в нашия вход. Ще имам хоум офис чак в петък.

# 667
  • София
Кода в рибката работи ли все още
Рпи вас? Снощи заспах докато си пусна поръчката, а сега не става.

# 668
от 11.10 направена и платена поръчка стои със статус "неизпълна" ...
Аз получих номер на пратка, не намерих пакета онлайн и попитах по имейл. Обаче според мен превозвачите не актуализират онлайн-портала и хората от сайта наистина не знаеха къде е пакетът.
"Ще получите имейл, когато поръчката ви е готова." когато получих потвърждението на мейла и същият статус стои и в сайта.
Въобще не е пратена все още, а камо ли да имам номер за проследяване.
Не е проблема в превозвачите.
Такава сума ми е поръчката, че съм в стрес ...

# 669
Не помня да са обсъждани тук продукти на Balmain 🤔 ето това ми привлече вниманието - шампоан за руса коса -
https://www.xpertbeauty.bg/shampoan-balmain-illuminating-silver-pearl-300ml

# 670
  • София
Аз съм ползвала няколко неща, доволна съм. Сега съм си поръчала комплект с още два продукта, ще пиша по-нататък. Иначе това лято ползвах слънцезащитния спрей и останах доволна, но за такъв тип продукт ми е малко трудно да преценя, но косата ми оставаше мека и лъскава. Имам и солен спрей- също е добър и става и за обем просто, а не толкова за плажни къдрици. Не изсушава и не прави косата като мръсна, даже в корените дава супер обем с леко издухване със сешоар. Аксесоарите за коса  са топ, но не мога да преглътна цената и имам само от промоции, в които са били подарък.

# 671
Тъкмо влизам да попитам някой иска ли код за рибката - 20% на ненамалени продукти, а то явно бил за всички. Получих като подарък от игра. Егати подаръка 😁

# 672
Redken Extreme Bleach Recovery leave in протеин ли е? След измиване с какво е подходящо да се ползва? Имам го от месец и все го отлагам защото се чудя да не сбъркам 🥸🤪

[

# 673
  • Варна
Като цяло в състава не виждам нещо,което да се бие както с хиратиращи така и с протеинови предхождащи продукти. Кондициониране,запечатване на косъма,контрол на фриза-това би следвало да прави.

# 674
Може ли съвет - за хидратация PHILIP KINGSLEY
MOISTURE EXTREME ENRICHING CONDITIONER
Силно хидратиращ балсам 75 мл, или Хидратиращ спрей без изплакване 207 мл
BioSilk
HYDRATING THERAPY LEAVE-IN SPRAY, L'Alga
SEABOOST CONDITIONER
Балсам за хидратация и възстановяване с алгае 100 мл
да си взема ?
Имам мултифункционалния на Олиосета , но незнам достатъчен ли е ?
Маската на Марокан с кафявата капачка за която все говорите ми идва скъпа  на този етап.
Приемам и други предложения за по -бюджетна хидратация.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 09:39 от lidijag

Общи условия

Активация на акаунт