Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 765
  • 881
  •   1
Отговори
# 75
изрусена от ниво 6 до...кой да ти каже Grinning 9-10-11,там някъде...
Уникален цвят! Как го постигаш сама?

# 76
Може ли да помоля някой, който е ползвал слънчевата серия на Керастас за ми каже хидратираща или балансирана е? Ползвам шампоана, чудя се на маската. Косата ми е абсолютно нормална, не е боядисана, не е суха в момента. Искам само каквото ползвам да не отнема от обема и и да не утежнява.

И мен ме интересува този въпрос. Имам маската и не ми се съчетава с нито един шампоан, който имам. Със сигурност мога да кажа, че НЕ е хидратираща маска.

# 77
Здравейте, може ли да ми препоръчате шампоан и балсам/маска за нормална, тънка, права, небоядисвана коса? Дължината е малко под раменете.
Търся продукт, който няма да утежнява и да се налага да мия косата по-често от на 2-3 дни. Ако е подходящ и за твърда вода, ще е голям бонус. Или пък ако съществува продукт/шампоан, който премахва отлаганията от твърдата вода. Не държа да е възстановяваща грижа. Може би хидратираща Thinking

# 78
Аз имах шампоана и миналото лято го ползвах с маската Absolut Repair на Loreal, добре ми се съчетаваше. Маската Soleil обаче не съм ползвала и не мога да кажа.

Може ли да помоля някой, който е ползвал слънчевата серия на Керастас за ми каже хидратираща или балансирана е? Ползвам шампоана, чудя се на маската. Косата ми е абсолютно нормална, не е боядисана, не е суха в момента. Искам само каквото ползвам да не отнема от обема и и да не утежнява.

И мен ме интересува този въпрос. Имам маската и не ми се съчетава с нито един шампоан, който имам. Със сигурност мога да кажа, че НЕ е хидратираща маска.

# 79
Дами, бързам да се похваля след първата ми “среща” с Терапист 😍
Уникален резултат! Пребори варненската вода и ми превърна косата в коприна! Страшно съм доволна! (На Мелисанде - специално благодаря! )
Със здраве да си го ползваш Simple Smile
Довърших аз моя тази пролет! На вълната на форумски ентусиазъм се бях сдобила със голяма разфасовка на шампоана - 450 ML - и доста се озорих докато го свърша!

Или пък ако съществува продукт/шампоан, който премахва отлаганията от твърдата вода.
https://www.byrdie.com/best-shampoos-for-hard-water-4764141

# 80
  • До морето...
Здравейте,момичета 🙂Имам въпрос и ще се радвам,ако ми дадете отговор.За първи път днес си измих косата с рестарт шампоана на Neuma.Изключително съм доволна от резултата поне засега и ме интересува дали е за често ползване или е нещо като ДПШ,защото се води рестарт шампоан и е добре да се ползва по-рядко?Никъде в описанието му не пише нищо по въпроса.Благодаря предварително 😊

# 81
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате шампоан и балсам/маска за нормална, тънка, права, небоядисвана коса? Дължината е малко под раменете.
Търся продукт, който няма да утежнява и да се налага да мия косата по-често от на 2-3 дни. Ако е подходящ и за твърда вода, ще е голям бонус. Или пък ако съществува продукт/шампоан, който премахва отлаганията от твърдата вода. Не държа да е възстановяваща грижа. Може би хидратираща Thinking

Може би calinachi или joico hydrasplash.
Хубави са и tigi bed head зеленият.

# 82
Аз обожавам Macadamia weightless repair, но е без сулфати и определено косата се замърсява по-бързо. Трябва да я мия на 3, максимум 4 дни в краен случай.

# 83
Gery за корени преди ползвах 9.0+10.1+9% окислител Awesome Colors на Sexy Hair +син и/или зелен коректор .Дължините тонирах с 9,5-4 от тонерите Igora Vibrance на Schwarzkopf.
Пролетта реших да пробвам пак Велла.Преди пробвах с 9.0+10.1+9% окислител,ставаше оранжева и се налагаше да я поправям с тонери.Този път взех 10.0+12.81+9% оксидант + коректорите(син и зелен).Предварително препигментирам отпред корените заради белите коси.Пробвах с осмица,девятка и десятка...все едно и също,косата ми не я хваща тая Велла,все едно с тонери съм я мазала.
Също от пролетта започнах да смесвам 10.1+9,5-4 от тонерите.Ако реша че ми е много пепеливо,добавям капка 9,5-5
Цветът по дължините се получава хубав,може би защото всеки път застъпвам и старата боя,поне 2 пръста,а и тонирам с много светли тонери,като ги нанасям на суха коса обикновено.
Знам че не е хубаво да се застъпва вече боядисвана коса,но затова ползвам силни продукти и терапии.Олаплекс не съм слагала в боята много отдавна,може би почти 2 години.

# 84
Факир-алхимик си Smiley. Цветът ти е плътен, наситен, сякаш това ти е естествената коса. Много ми е сложно, няма да мога да се справя сама, имам силен червен пигмент, фризьорът ми се бори с него години, а е супер колорист. Все пак благодаря за инфото!

# 85
  • Някъде по Дунава
Дами, как се правеше обливка на косата с боя, за да се освежи цвета по дължините?

# 86
Здравейте!
Моля за експертните ви съвети за косата на моята 16 г. дъщеря, която преди малко се върна от фризьор с цвета от снимката.
 Аз употребявам само къна и евтини маски за коса, но русолявото си изисква грижа. Чета какво ползвате, то си е цяла наука. Нейната коса е тънка и чуплива, мазни корени и сухи краища. Какви продукти бихте препоръчали за поддръжка? Чета за лийвин, разбрах, но какво друго? Специален шампоан, маска, цитирате и термозащити...? Ако е възможно, да не изискват да продам и другия си бъбрек, щото първият отиде за колориста Stuck Out Tongue Winking Eye Предварително благодаря за труда да ме изчетете и отговорите. Heart

# 87
  • Някъде там
Супер!
Имаме нова тема.
Любимите ми  leave-in са тези.

След 20 дневен престой на морето и използването на горните  продукти, нямам никакви поражения върху косата.

# 88
Ох аз хич не се справям явно със слънцезащитните мазила 😕 каквото и да сложа, става една сплъстена слама. Вие на суха коса и ежедневно ли ги мажете?

# 89
Специални благодарности на Агент за препоръката за този серум

Наистина прекрасен аромат! Засега съм го използвала само като финиш, на суха коса и пестеливо. Ще трябва да го изпоробвам и на мокра, като лийв ин, но засега много ми харесва.

Взех си и малка травъл опаковака на този бонд рипеър:

Според вас с какви шamпоани е добре да се комбинира (освен тези от серията)? В момента имам налични Joico Hydrasplash, CHI Keratin, Maroccanoil Repair Shampoo.  Мисля си също да експериментирам и да използвам продукта само на горните кичури на косата, които са изтощени и се късат. Реално долните кичури са обсолютно здрави и не би трябвало да имат нужда от такъв продукт.Ще се радвам да чуя и вашето мнение:smile:

Общи условия

Активация на акаунт