Професионални серии за коса - Тема 161

• 83 985
  • 881
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте ! Изчетох темите назад , за да се ориентирам за шампоан и балсам за мазен скалп и корени при тийнейджърка. Харесала съм продукти на Милкшейк, прочетох, че някой са предложили иBioclenz на Медисютикъл, но той не е ли много хард ? Няма обратна връзка , за съжаление . При подобен проблем се търси хидратиращ продукт, нали? Благодаря предварително!

# 781
Последно ш и м на Андреа за боядисана коса и както каза Принцесата един термик на Керастаз /вместо балсам/,малко олио Макадамия-ето това протоколче ми е идеално.Косата е подхранена и лъскава.
А аз май съм единствената,която не оценява четките за разресване на Оливия Гардън-имам кръглата с глигански косъм и падъл от бамбуковата серия са двете,от Нотино,но ми в трудно разресването и с двете...има скубене,жалко.Косата ми е гъста,до раменете.
И аз така. Откакто взех другата, се родих!

Може ли съвет,  кой от двата сешоар е по-добър избор?
https://www.arlen.bg/product/25107/profesionalen-seshoar-s-difuz … r-tech-2250w.html
или
https://www.arlen.bg/product/23959/profesionalen-yonizirasht-ses … onizer-2400w.html
който + дифузера, ще излезе с почти 100 лв.отгоре.
Струва ли си?
Аз имам втория и съм много доволна. Дифузер обаче не ползвам и не купих.

# 782
  • На брега на реката
Cristi, благодаря ти!

# 783
Биокленз ДПШ ли е?
Това от Рибката много ме обърква (редовната употреба на шампоана почиства и дълбоко под епидермиса, във фоликулите.), но пък в сайта на Меди не е точно така описано (Cleanses the scalp and penetrates into the hair follicles.)
Много си нагласят описанията по онлайн магазините, и много объркват, особено Нотино са царе в измишльотините.
Малко са си украсили превода,иначе е едно и също. Искали са да кажат,че полезните съставки почистват както повърхността на скалпа,така и дълбоко във фоликулите.ДПШ-а почиства само повърхността на скалпа и дължините и не съдържа такива полезности.
Биокленз не е ДПШ

mamaLina Балмът в никакъв случай не се слага по скалпа и не се ползва на две поредни миенета.
Да,сериите на Джойко са силни,но както описваш косата си,не би трябвало да се държи така,някъде бъркаш.Да си слагала преди миене силен преуош,масла...или да си прекалила с количеството?!

# 784
Cristi,а коя е другата,от която си доволна?Благодаря предварително!

# 785
  • пловдив
Здравейте, какъв сешоар да си взема?
Насочила съм се към парлукс , но не знам какъв модел.Разглеждам и в златна рибка ,но не мога да преценя. Искам да изсушава бързо ,но да не изтощава косата Simple Smile

# 786
  • Някъде там
Здравейте, какъв сешоар да си взема?
Насочила съм се към парлукс , но не знам какъв модел.Разглеждам и в златна рибка ,но не мога да преценя. Искам да изсушава бързо ,но да не изтощава косата Simple Smile
Няколко страници по назад се обсъждаха сешоарите на Parlux. Moже да погледнте.

Редактирам за да попитам имате ли отзиви за този анти фриз серум на Марокан.

[/quote]

Поръчах го от непознат за мен сайт за 25 лв. Ако някой се интересува направих поръчка от  сайта на lemar.bg. Надявам се да е читав, до сега не съм чувала за този онлайн магазин.

# 787
Cristi,а коя е другата,от която си доволна?Благодаря предварително!
Тази - https://www.arlen.bg/product/25372/stilizirashta-chetka-s-grafen … -extra-large.html

С дълга, изрусена, гъста и много суха коса съм.

# 788
Последно ш и м на Андреа за боядисана коса и както каза Принцесата един термик на Керастаз /вместо балсам/,малко олио Макадамия-ето това протоколче ми е идеално.Косата е подхранена и лъскава.
А аз май съм единствената,която не оценява четките за разресване на Оливия Гардън-имам кръглата с глигански косъм и падъл от бамбуковата серия са двете,от Нотино,но ми в трудно разресването и с двете...има скубене,жалко.Косата ми е гъста,до раменете.

И аз не я харесах тази, скубеше ме ужасно и космите се изпонагънаха за 2-3 месеца

# 789
Пиша с надеждата да ме разубедите от идеята да си подстрижа косата. Всеки път едно и също при мен, в момента в който косата ми стане дълга и красива веднага започвам да си мечтая за боб прическа до брадичката. Проблема е че ми отива, но след няколко месеца с него започвам да искам пак дълга коса, и се започва отново чакане да порастне. Най- омразния ми период е тази средно- дълга коса.

# 790
  • Някъде там
Пиша с надеждата да ме разубедите от идеята да си подстрижа косата. Всеки път едно и също при мен, в момента в който косата ми стане дълга и красива веднага започвам да си мечтая за боб прическа до брадичката. Проблема е че ми отива, но след няколко месеца с него започвам да искам пак дълга коса, и се започва отново чакане да порастне. Най- омразния ми период е тази средно- дълга коса.
И аз съм така, затова ходя винаги с коса малко под ключицата, но пък винаги ми е здрава. За мен тази дължина е перфектна.Лесно се офермя и могат да се правят прически.
Не си прави боб, ако много искаш да подстрижеш, най-добре е да подкъсиш много малко косата Simple Smile

# 791

Glossy, дай снимки с дълга и къса да ти кажем Simple Smile
Аз установих, че с дълга коса изглеждам по-зряла и възрастна, а когато вече не си на 20-30 год. това не е търсеният ефект и така се подстригах късо за втори път Simple Smile

# 792
Търся преса за изправяне подходяща за дебела, къдрава коса. Бюджет до 300-400лв

# 793
  • Марс
Ами заповядайте в темата за преси за коса

https://www.bg-mamma.com/?topic=1413102.630

# 794
И аз съм все така с дължината. Само, че аз с дълга коса изглеждам по-млада и повече ми отива боб, но с всеки изминал път усещам, че подстрижа ли се отново, повече няма да имам сила да пусна дълга коса.

Общи условия

Активация на акаунт