Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 459
  • 881
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бистрият шампоан за блондинки на Керастаз ми е много любим, измива перфектно, косата ми е руса, не особено изтощена. За сметка на това лилавият шампоан от серията не го разбирам на моята коса не прави нищо, само ми цапа ръцете.

# 286
Някой има ли впечатления от ламерната вода на Kerastase - Chroma gloss?

# 287
Аз си взех блондинския травъл сет на Керастаз от Нотино за проба и май съм доволна. Само с тези продукта и сушене с четка стана това:
Скрит текст:

На втория ден беше още по-добре. Гладка и жива коса. Иначе е тотал щета 😂 Отново благодаря за видеата за сушене, момичета. Бая се помъчих, но като за пръв път съм доволна. Изгорих се малко със сешоара, ама нейсе 😜 Четката иначе е убиец - не скубе изобщо. За малко щях инфаркт да получа, като плащах, но си заслужава цената.

# 288
Минавам да споделя, че най-накрая стигам до това да ми предстои фризьор - нищо ултра необичайно де, подстригване и боядисване (след тях и на една интересна възстановяваща процедура ще отида). Вълнуващият елемент е, че най-накрая ще тествам боите на Andreia, което се опитвам да направя от... половин година Grinning

https://www.zlatnaribka.com/bezamonyachna-trayna-boya-za-kosa-s- … ml?search=andreia

https://www.zlatnaribka.com/bezamonyachna-boya-za-kosa-s-protein … ml?search=andreia

Звучат ми чудесно от момента, в който ги видях, но ми мина желанието за домашни експерименти и не исках сама да пробвам. Успях най-сетне да си запазя час при Рибката, за да изберат те какво-що ще правят по косичката. И колежка похвали колко са издръжливи, а тя е плувкиня, съответно мнението й тежи. Да видим, много ми е въодушевено Grinning

Иначе: Взех си най-накрая масажор за по-добро разнасяне на шампоана под душа и съм във възторг колко по-чиста се усеща косата. Не използвам нищо любопитно и ново като продукти, даже проспах намалението на Рибката, а исках новия Еластисайзър... Имам още за месец-два олиото на chi за крайчетата - идва ми твърде... силиконово и недостатъчно хидратиращо, а и тежко за моята коса, та мисля след това вече да грабна на Олаплекс. Не съм го тествала никога де, ще е насляпо.

Бих искала да помоля за препоръки за:
- термозащита в спрей вариант
, да обхваща до 230 градуса
- leave in - пак спрей, много клоня към Редкен, но май ще е от немски сайт за фризьори, че тук е с някаква необоснована надценка.

(Права, тъмна, боядисвана коса, работим в посока обем и срещу утежняване, но лесно се дехидратират дължините Simple Smile )

# 289
Cristi, чудесен резултат! Косата ти прилича на моята, но аз съм пълна нула с четката и сешоара 🫣 коя четка си взе? И аз вчера взех травъла на блондинската серия и нямам търпение да го пробвам! Олиото от серията достатъчна термозащита ли е?

Пак да питам за ламерната вода на Chroma Gloss - чака в кошницата в Нотино 😄

# 290
Относно безамонячните бои на Андрея - мнението ми е че са чудесни! Никога не съм получавала толкова плътен цвят- боядисвам се с черна  , никога не съм имала по дълготраен цвят също.

# 291
Cristi, чудесен резултат! Косата ти прилича на моята, но аз съм пълна нула с четката и сешоара 🫣 коя четка си взе? И аз вчера взех травъла на блондинската серия и нямам търпение да го пробвам! Олиото от серията достатъчна термозащита ли е?

Пак да питам за ламерната вода на Chroma Gloss - чака в кошницата в Нотино 😄
Тази - + новия сешоар на парлукс. Чудех се между него и на Bio Ionic, но Парлукс ми беше по-познат като име и така Grinning

Косата ми е много гъста, но тънка. Отделно от свръх черна коса минах на блондинка и всичко е сухо, та чак скърца. Не зная дали защитата е достатъчна, но аз много малко суших - може под 10 минути тотал и не виждам (нови) поражения.

# 292
  • София
Аз пък се сдобих със серията Bond repair на Alterna, засега шампоан и балсам.
Като цяло съм предубедена към марката тъй като преди години имах балсама от хидратиращата серия и балсама от това което тогава беше bond repair и едва ги изхабих, като не видях wow резултати.
Сега от 2-3 измивания насам ги тествам, шампоана не е лош, но нищо уау.
Разпенва се добре което аз харесвам, но съвсем леко ми втърдява косата.
За щастие после балсама оправя нещата.
Вс добрр но забелязвам сърбеж в скалпа откакто ги ползвам (балсам не слагам на скалпа) и че корените като че ли се омазняват по-бързо.
Сега ще мия и мисля да използвам дпш, макар скоро да съм ползвала и да спра алтерната за две седмици за да разбера дали е от нея.
Иначе ми е интересна и хидратиращата серия.
Сега поръчах от нотино шампоана на керастасе за блондинки (прозрачния) коментиран по-горе. Имала съм виолетовия, останах недоволна, да видим този.
Към поръчката има подарък мини продукт и 20% отстъпка така че ако някой иска да зарежда керастасе, сега е моментaз

# 293
Трайната безамонячна боя на Andreia и аз я пробвах (руса съм) и скоро толкова равномерен цвят не бях получавала 😂 много ми допадна резултата.

Олиото от травъл серията на Керастаз не знам дали е достатъчна термозащита, но такъв блясък ми придаде на косата, че се влюбих😍

# 294
Melisande тежка си е Бонд Серията, моята коса хем носи на тежки, но с нея 2 поредни измивания не правя. Иначе дава много блясък; моя скалп не дразни.
А Нотино сега имат много добри оферти на Керастаз, аз също се изкуших.

# 295
А според вас за моята тънка коса дали да не си взема и филър шампоан? Имам вече само филър. Или нещо друго за уплътняване ? А в магазините дават ли тестери на някои продукти ?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 12:51 от lidijag

# 296
  • София
Melisande тежка си е Бонд Серията, моята коса хем носи на тежки, но с нея 2 поредни измивания не правя. Иначе дава много блясък; моя скалп не дразни.
А Нотино сега имат много добри оферти на Керастаз, аз също се изкуших.

И моята така, носи на най-тежките серии и финиши и въпреки това ми утежни.
Аз съм хвърлила око на серума и на маската, както и на хидратиращата серия. Имаш ли отзиви?

P.S относно нотино, за 80 лв ще имам (надявам се, още не съм ги получила) един шампоан Therapiste, един шампоан блондински и подарък маска chroma absolue 75 мл към едната поръмка и нощния серум 30 мл към другата. Мисля че си е оферта отвсякъде

# 297
Боите на andreia са учудващо сполучливи. Бях ги открила и препоръчала в темата преди време. Оттогава само тях ползвам.

# 298
Cristi, изглежда чудесно, още повече за първи път! А четката при тази цена трябва да ти даде поне 10 год вярна служба.
(бях си купувала четка с глиганска четина за сушене преди да родя и скоро се опитах да убедя щерката да я изхвърли, че е очукана до безобразие, а не е като да нямаме четки, т.е. едни 16 години изкара)

Боите на andreia са учудващо сполучливи. Бях ги открила и препоръчала в темата преди време. Оттогава само тях ползвам.
Аня, някакъв тип откъде бих могла да купя за да ги опитам - на пръв поглед на ам. пазар ги няма. Направи ми впечатление, че има 6.02 - цветът, който скоро коментирахме за корените.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 16:31 от Agent Provocateur

# 299
Agent,
Случайно забърсах при ходене до България. Опитвах и аз да ги търся после, но за съжаление не съм открила канал. Затова поръчвам да ми носят.

Общи условия

Активация на акаунт