Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 369
  • 881
  •   1
Отговори
# 390
Някой има ли вече отзиви за новата серия на Joico - Youthlock? Много ми е любопитна Simple Smile
Вчера се измих с Moisture Recovery, като сложих от “маската” - е няма такава хидратация, просто са върха ❤
В xpertbeauty има много добри намаления в момента Simple Smile
И в Нотино цените на Джойко са много добри, даже някои се конкурират с експерт Бюти. А там миналата седмица имаше 35-40% на Джойко.

# 391
  • Някъде там
Искрица може ли линк към тази ампула щом е толкова хубава ?😁
https://www.zlatnaribka.com/lalga/ampuli-lalga/ampula-sprey-za-n … poule-spray-15-ml

# 392
Искрица , слагаш ли балсам или маска след ампулата на Лалга ?

# 393
  • Някъде там
Искрица , слагаш ли балсам или маска след ампулата на Лалга ?
Не, не съм използвала балсам или маска, след отмиване на ампулата подсуших с кърпа косата и по дължините пръснах от сухия спрей за изглаждане на Алтерна.

# 394
Здравейте за сгъстяване на косата се чудя кое да си поръчам от намаленията -серума на Лалга или на Алтерна ? Бихте ли споделили опит

# 395
Косата ми харесва много терапист на Керастаз, коя серия на joico да пробвам?

# 396
  • Варна
Искрица на твоята здрава коса ампула веднъж на 2 седмици. Не прекалявай защото е сериозен протеин. Има вече пищящи мацки с напротеинчена слама.

# 397
Поправете ме, ако греша, изгледах един популярен канал и там се твърди:
Ролята на шампоанът е да измие мръсотии и мазнотии. Шампоанът не подхранва след скалп, не прави обем и пр. Но все пак препоръчва само про шампоан и съм ок с това.
За обем, подхранване коса са маска или балсам задължително ползване, също must leave in conditioner и евентуално олио и термозащита.
Та ето от скоро моята рутина почти нетретирана коса :
Продукт преди шампоан (Philip Kingsley / Olaplex 3)
Про шампоан 2 изминания
Маска или балсам ( Kerastase, Macadamia, Olioseta)
Leave in conditioner Philip Kingsley
Капка олио Olaplex или Chi silk много любимо
Имам 3 продукта на Керастез за след шампоан и просто не знам как да ги комбинирам, всички “подхранват” 😳
И тук трябва ли термо спрей за сешоар , имам на Oliesta и Kerastase?
Засега с горните виждам добри резултати и 2те измивания правят 3+ дни за омазнявате

# 398
Скрит текст:
Момичета, 153лв добра цена ли е за терапията на Джойко? До сега не съм я следила🤔
Olia срещала съм ги на по 76.оо лв всяко,
Имаше мини комплект в Нотино ако не си я пробвала.

Момичета, и аз идвам с отстъпките в Рибата, ако някой е напълнил кошницата Innocent
*важи от 22:00 ч. на 24 септември до 12:00 ч. на 25 септември
е направо съм бясна, напълних кошницата, дойде един крив клиент стоя един час и си тръгна и с него намалението на Рибите Rage RageRage

# 399
  • София
Косата ми харесва много терапист на Керастаз, коя серия на joico да пробвам?

Ами зависи какъв ефект търсите.
Аз лично харесвам за хидратация шампоана и балсама от moisture recovery, за протеин defy damage, макар че не съм сигурна тя протеинова или балансирана се води.
Много ми допада маската от defy damage серията, хидратиращата не.
Харесвам също серията за боядисана коса, серията за руса коса (не тониращата) и терапията в 4 стъпки к-pak.
Joico имат протеинова серия к-pak но шампоан и маска от тях не дъм пробвала.
Но ако трябва да заложа на една бих казала defy damage.

# 400
Привет! Можете ли да ми препоръчате хубав сешоар на Valera или някоя друга професионална марка. Сешоарът ще е за домашно ползване. Косата ми е много изтощена и слаба. Затова искам нещо наистина щадящо и добро! Освен това търся и продукти за много мазна коса, която мия през ден….. пробвала съм какво ли не, но бе резултат. Изследвах и хормони и витамини, но всичко е в норма. Вече се чудя какво да я правя тази коса.

# 401
И аз сложих от новите шампоан и маска на Лалга в кошницата и какво се отплеснах….в 12:03 бяха вече без намаление.
От Нотино искам шампоан и маска Ultimate Reset, няма пък маска.
Коя серия на Шу е сходна с Ултимат Рисет?

# 402
  • Варна
Radi_fit това го повтарях години наред 😃. Да основната работа на шампоана е да мие и да не е терминатор за скалпа. Факт е обаче,че когато ползваме подходящ за нашия скалп и коса шампоан нещата са в пъти по-добре отколкото да се мием с Шаума😃. Правилният шампоан подготвя и скалпа и косъма за последващата грижа. Вчера философствах на тема  сулфатни-безсулфатни шампоани в групата ми. 😃. Ще кажа само,че по темата не съм в тренда и ке съм съгласна с тоталното отричане на първите.
 Напоследък с маса народ комуникирам и 90% от мацките реват от мазен скалп......В повечето случаи включването на ДПШ рязко променя играта. Та скалпът не е мазен просто безсулфатните шампоани трудно мият.😃

# 403
Да, със сигурност безсулфатните трудно мият. Преди като ползвах на Пантен прозрачния шампоан и доста добре почистваше, обаче като започнах с русото забелязах, че ми сваля боя и ставам оранжева, затова постепенно започнах с професионални серии за коса.
На МКС безсулфатния с арган ми харесваше, но някак доста мека я правеше.
И досега съм си най-доволна от Керастаз Blond Absolu, въпреки че не прави уоу обем. Преди него слагам скраб за скалп пак на същата марка и ми се струва, че с него по-добре се измиват мазните ми корени.
Това е вида на косата ми към момента, като бих приела съвети за шампоан, който ще даде повече обем, обаче предвид дължината ѝ по-скоро съм скептична да има такъв.. Grinning
Скрит текст:

# 404
  • Варна
Rimmona на тя дължина косата доста си тежи колкото и тънка  да е. Да сулфатните шампоани свалят цвета повечето. Макар,че примерно Шу Уемура и да речем Филип Кингсли не са ми сваляли боята никога. Като цяло при високите марки нещата доста са мислени. Ползват се щадящи сулфати и други благинки,за да се балансира формулата и да се извлекат максимални ползи.
Умната със скраба за скалп...Такув се полва не по-често от веднъж на десетина дни.

Общи условия

Активация на акаунт