Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 342
  • 881
  •   1
Отговори
# 420
Аз също отдавна се колебая да я купя този сешоар маша, но къдриците ми падат за половин час и не намирам смисъл да дам 1 400 лв. Приглажда горе-долу, не и иделно, но къдриците/вълните много бързо ми падат дори с лак за коса.
Потвърждавам. Нещо подобно:
https://bg-mam.ma/p/1581423/46877060
Буклите държат ден. Поне е евтино.
По-трайни букли от класическото изпичане с четка и сешоар не съм имала.

# 421
Ще се изкажа от позицията на жена, платила и за сешоара и за стайлъра на Дайсън. И със тях мога да си прегоря косата съвсем успешно - няма технология способна да предпази жена, която се е заинатила да си направи косата Wink И преди тях си сменях режимите на сешоарите на всяка минута, а и винаги суша с пръст на бутона за студен въздух .

Иначе аз постигам по-добър приглаждащ ефект със четка и сешоар стандартната технология, а букли правя изключително рядко. За мен лично стайлъра не си заслужава парите, но предвид, че и двете деца го ползват всекидневно, а понякога и приятелчетата им го броя за не-чак-толкова-зле похарчени пари.

# 422
И аз, като Агентката. Имам air wrap-а и ми върши половинчата работа в най-добрия случай. Ако ме мързи, изправя донякъде, но не съвсем. С парлукса и оная скъпа пущина (кръгла четка) става в пъти по-добре. Относно буклите - не само, че падат бързо, ами и трябва да взимам супер тънки кичури. Сушенето само с подобието на сешоар там е изгубена кауза - лети коса навсякъде и се заплита страшно. В крайна сметка синът ми го ползва общо два пъти и така си лежи в гардероба, прилежно прибран в кутията...

# 423
Ееее, продавай го, защо да ти виси?
Добре аз не разбирам защо хората го купуват тогава при тази цена, като отзивите са много повече лоши и буклите не държат?
Агент, а сешоарът им как е? Правили са ме на фризьор, но аз искам сама да се правя. Нямам време за фризьори.
За пресата им ми казаха, че е най-обикновена преса и нищо не прави, т.е. е по-щадящ и не изпича добре.

# 424
Сешоарът е ОК, Денси - суши малко по-бързо от стандартен, дава малко блясък (но аз не съм руса). Лично за мен това, което много ми харесва е, че концентраторът  не се нагрява и мога да си го въртя с пръст докато изпъвам с четката. Като цяло лек, удобен сешоар,  3-та степен за моята перушина е силна (изпича ме) и ужасно ме дразни невероятно калпавото положение на бутона за студен въздух!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 16:19 от Agent Provocateur

# 425
Densi, не съм се замисляла. Може да опитам 😊

# 426
Момичета, вероятно ще ви се стори досаден въпрос и на повечето врели и кипели в тази тема няма да им се занимава, но открих, че чета темата от три години , а не съм съвсем наясно за разликата между лийв ин и финиш. И по принцип не разбирам добре ролята и разликата в продуктите, които се нанасят след маската/ балсама.
Знам, че това е защото аз не съм обърнала достатъчно внимание до сега, а не защото вие не сте го обяснили многократно.
Но все пак, ако на някой му се занимава, ще се радвам да поговорим.🙏🏻

# 427
Leave in е продукт, който се нанася след измиване и целта му е да даде още малко кондициониране на косата - хидратира, запечатва кутикулата, етц.

Финиш е продукт, който се нанася след или едновременно с leave in-а, чиято цел е просто стилизиране на косата - добавя блясък, плътност, фиксация, етц.

PS Някои продукти комбинират характеристиките и на leave in и на финиш и на термопротектор. Оттам и голямото объркване Wink

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 16:17 от Agent Provocateur

# 428
Аз не бих се разделила с моя Дайсън стайлер - много е удобен и определено може да те извади от трудна ситуация.
Коя е тази скъпа пущина/кръгла четка?ScreamTrollface

# 429
  • София
Може ли препоръка за финиш, който да е с термозащита и фиксация, искам нещо което да ми втвърди леко косата при изсушаване с кръла четка, много ми харесват вълните с нея, но косата ми е мека и не стои особено подредена.

# 430
Може ли препоръка за финиш, който да е с термозащита и фиксация, искам нещо което да ми втвърди леко косата при изсушаване с кръла четка, много ми харесват вълните с нея, но косата ми е мека и не стои особено подредена.

T.e. термозащита със style memory & hold, но и да втърдява? При мен втвърдява цимент термика на Керастаз, но не мисля, че той има холд или style memory.

Хвърли поглед и си прочети ревютата на тези:

Redken Thermal Spray 22 High Hold | Thermal Heat Protectant and Setting Mist
Kerastase L'incroyable Blowdry Hair Lotion
L'Oréal Paris EverPure Sulfate-Free Weightless Blow Dry Primer

# 431
Ако някой още търси от хубавата партида на маската марокан с кафявата капачка ,днес получих моята от bobo concept ,не бях купувала от този сайт, но съм доволна ,цената е добра поръчах си и олио пак ,и ми изпратиха мостри . Аз съм доволна от термото на Чи, втвърдява ми косата, но моята е мн тъничка. И да ви питам redken acidic bonding concentrate 14 ,ползвали ли сте ,чудя се ...

# 432
Аз не бих се разделила с моя Дайсън стайлер - много е удобен и определено може да те извади от трудна ситуация.
Коя е тази скъпа пущина/кръгла четка?ScreamTrollface
Бях я пускала, като я пробвах за пръв път - https://www.arlen.bg/product/25372/stilizirashta-chetka-s-grafen … -extra-large.html

# 433
Аз съм доволна от термото на Чи, втвърдява ми косата, но моята е мн тъничка.
Кое от двете - Total Protect или 44 Iron Guard?

# 434
Аз от няколко месеца съм с airwrap и не помня кога за последно извадих обикновения сешоар. Ако си измия косата вечерта, издухвам първо хубаво косата и после с четката довършвам. Става супер пригладена и права, но моята коса е права като метла принципно.
Ако ще правя къдрици, ползвам крема на Олиосета, термозащитата на Редкен с фиксация, пяна за коса ( някаква дрогерийна ) и лак на Тиги.

Къдриците си ми държат, имам проблем по-скоро как да я прибера за през нощта, за да са ок и на следващия ден.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 16:54 от petrova17

Общи условия

Активация на акаунт