Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 739
  • 881
  •   1
Отговори
# 570
Скептична съм и никога не съм готвила манджи по главата си.

GerуGG,
Ти обаче си постигнала чудесен резултат, а и предвид базата за сравнение, която имаш и можеш да прецениш разликата - много смело си подходила. Късметлийка!

# 571
Ще си призная,че преди да нагазя в профи козметиката съм го ползвала Grinning. И кексове съм бъркала на главата си и всякакви щуротии от сорта на маска с банан GrinningGrinning. Последното беше незабравимо преживяване- две седмици пощих банан от косата след приключението.
Тривитаминолът е комплекс от вит.А,Д и Е /пълен състав никъде не намирам да го разкостя подробно/. Иска ли някоя мацка да ми го снима и после ще коментирам.
Joy
Това купих аз:
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/drugi-produkti-27057/vet-prom … ad3e-100-ml-44365
На шишето е указан само този състав:
Vitamin A palmitate – 1500000 IU/100 ml;
Cholecalciferol – 2000000 IU/100 ml;
Alpha Tocopheryl Acetate – 1.0 g/100 ml
Кутийката съм я хвърлила.
GerуGG,
Ти обаче си постигнала чудесен резултат, а и предвид базата за сравнение, която имаш и можеш да прецениш разликата - много смело си подходила. Късметлийка!
Аз имам много и здрава, плътна коса, но обезцветяването я съсипа. Правила съм си какви ли не експерименти с нея, този тривитаминол е съживи с 3 нанасяния.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 17:33 от GeryGG

# 572
  • Варна
Дано да е така Heart макар,че блондирана коса трудно се оправя с масла/не е невъзможно/. Навремето когато моята беше зла не признаваше нищо друго освен домашен еластисайзър подкрепен с Хроноложист шампоан и Марокан с кафявата капачка Grinning. Мацките тук в темата изпадаха в ужас как смесвах домашни бъркочи с хай-левъл козметика от тогавашния тренд та......щом ви се отразява добре ползвайте си го,но силно препоръчвам да не го мажете по скалпа. Няма да навреди ако не сте чувствителна,но вит.Е в големи концентрации е силен алерген имайте го предвид.
 И не отричайте Алтерна. Ползвайте си ги. Те са перфектната поддържаща козметика за една блондирана коса в добро състояние каквато изглежда вашата.

# 573
блондирана коса трудно се оправя с масла/не е невъзможно/
Мисля, че ключови са именно витамините. И да, при първото нанасяне установих, че малко се раздразни скалпа и спрях, мажа само дължините.

# 574
Някой успя ли да поръча ампулата на Лалга от естонския сайт? Аз искам да пробвам, ама съм в чужбина и никъде другаде не мога да намеря тази ампула.

# 575
Преди години съм пробвала и тривитаминол ,и някаква комбинация готова ,ама все много коса ми падаше ,не им хванах цаката и на маслата , но виж маската епруваж беше ми супер за в корена,но уви няма я.
Аз да попитам офтопик : какъв сешоар за пътуване ползвате ,заглеждам два модела и им се чудя ,както и някакъв бюджетен вариант стационарен, търся за щерката ?

# 576
Пробвах ампулата на Лалга и съм без думи…. пълен дизастър….косата ми стана на тел, ако се бях измила с домашен сапун вероятно нямаше да е така оплетена и гадна на пипане…. Та персонално за мен първият шампоан и маска на Лалга са супер, олиото също…. от там насетне само бъркочи изкараха и то за какви суми…..НЕ КУПУВАЙТЕ!!!

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 22:52 от macadamia

# 577
  • На брега на реката
И аз я  ползвах снощи и цял ден не спирам да си пипам косата. Разкошна е. Гладка, лъскава и подредена!
Със сигурност ще повторя.
Косата ми е малко  под раменете и сложих половината. Напълно достатъчно беше.

# 578
По погрешка опитах и Лалга ампулата за плътна коса. Ходих до ЗР на Витошка, за да не правя поръчка само за една ампула и помолих консултантките да ми дадат CPR ампулата за тънка коса. Въртяха се, едната пита другата, другата нещо въвеждаше и след 2 минути ми извади ампулата, сложи я в едно малко пликче и направо я платих. Но понеже са почти еднакви за фина и за плътна коса, аз изобщо не обърнах внимание, и чак като се прибрах видях, че са ми дали за плътна, а не тази, която исках за тънка. Както и да е, очаквах че това няма да объркат, но трябваше да я проверя. Изпробвах и тази за плътна коса.
Ефектът е подобен, заглаждане, напомпване, но определено е по-тежка от тази за фината. На мен ми сплеска малко и ми отне от обема, който постигам с Денсифика. Не е болка за умиране, ще я доизразходя, но вече само поръчка онлайн, никакъв магазин. Само ми загубиха времето.

# 579
освен домашен еластисайзър ??? тоест с какво забъркан? подкрепен с Хроноложист шампоан и Марокан с кафявата капачка - имам ги, ще опитам 😁

# 580
  • Варна

macadamia
ти поне си човек с огромен опит в профи козметиката ..... Да припомням ли,че по същия начин реагира и на Calinachi Grinning.... Косата ти в момента няма нужда от протеин явно. Измий няколко пъти с хидратация и опитай пак.

kiticat
ползвай я след по-лек шампоан и след нея само лешник хидратиращ балсам.

# 581
Явно имах някакви въз очаквания /предвид, че това е любимата ми Лалга/, останах истински потресена - надявах се, че след маслото от серията ще поомекотя нещата, но греда - днес от разкошната ми руса грива по принцип няма и помен - клечасала, полуизправена коса на чупки, без нито една оформена къдрица.
И от предишните ампули ефект не видях никакъв, от ампулите на Олисета косата ми също клечасваше ....ефект видях само от ампулите на Керастаз - Форсинтенз, които обаче спряха, защото вършеха наистина перфектна работа.
Това са моите 5 лв за прехвалените ампули. Ако и новият им шампоан и маска / в продълговатите шишета/ вършат същата работа, по-добре да пропусна.
K18 на първите 2 поставяния беше wow и след това бау - не мога и един ден да си изтрая косата и трябва да я къпя става като на овца вълната - толкова степана - пръсти не можеш да прокараш през нея.....

# 582
И аз нещо не мога да се разбера с К18 . Взех си ампулата на Лалга , но все още не съм я изпробвала .  Macadamia , а кои са първият шампоан и маска на Lalga ? Аз имам Sealight шампоана и маската и не съм особено впечатлена .

# 583
Денсифика -какво е това , обем wow ме заинтересува ?

# 584
https://www.zlatnaribka.com/lalga/seamore-za-vazstanovyavane/sha … algaseawet-250-ml
https://www.zlatnaribka.com/lalga/seamore-za-vazstanovyavane/mas … lgaseacure-250-ml
Ето тези шампоан и маска визирам-обожавам ги, действат ми като балансиращи с превес на хидратация
Денсифик е серия на Керастаз
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique-za-zheni

Общи условия

Активация на акаунт