Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 758
  • 881
  •   1
Отговори
# 555
  • Somewhere far away
въпроса ми е какво мислите за маските с тривитаминол?
Само зехтин+тривитаминол с 3 последователни маски - съживи косата ми така, както Alterna десетилетия с мъка поддържаше Joy

P.S. Изключително много съм благодарна на 💐💐 Sunshine_00 💐💐 за идеята да ми спести толкова давани излишни пари!
Аз днес за пръв път го ползвам, сложих и кисело мляко и малко ракия. Както и очаквах обаче проблема е голям с измиването! много мазно това чудо. ужас просто... По корените пак е що годе добре, но крайщата си седят мазни!  как се справяш с отмиването?

# 556
въпроса ми е какво мислите за маските с тривитаминол?
Само зехтин+тривитаминол с 3 последователни маски - съживи косата ми така, както Alterna десетилетия с мъка поддържаше Joy

P.S. Изключително много съм благодарна на 💐💐 Sunshine_00 💐💐 за идеята да ми спести толкова давани излишни пари!
Бихте ли споделили как точно правихте маската (съотношение зехтин - тривитаминол, нанасяне, престояване)? Също тривитаминола във ветеринарните аптеки един вид ли е?

# 557
По корените пак е що годе добре, но крайщата си седят мазни!  как се справяш с отмиването?
Аз нямам проблем, косата ми е суха. С едно измиване съм готова.
Но каквато и да е косата би трябвало да имаш повече проблем с отмиването на корените, отколкото на краищата.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 23:28 от GeryGG

# 558
Темата не е ли за професионална козметика? Тривитаминола какво общо има?

# 559
Съжалявам , че се намесвам в темата, но моля препоръчайте продукт против пърхот..

# 560
  • Somewhere far away
Темата не е ли за професионална козметика? Тривитаминола какво общо има?
предложи в коя тема да питам тогава ? аз не видях друга тема по -подходяща.

# 561
В темата за маслата, например Wink

# 562
На мен също ми е любопитна рецептата /съотношението на тази тривитаминолна маска . Напишете какво съдържа , по колко , процедура нанасяне/ време и е достатъчно . Няма нужда от размиване - повече коментиране . Който има интерес ще пробва . Иначе забрана / забележка да не се коментира тук - малко ми звучи като дайте да рекламираме само професионалните серии.

# 563
На мен също ми е любопитна рецептата /съотношението на тази тривитаминолна маска . Напишете какво съдържа , по колко , процедура нанасяне/ време и е достатъчно . Няма нужда от размиване - повече коментиране . Който има интерес ще пробва . Иначе забрана / забележка да не се коментира тук - малко ми звучи като дайте да рекламираме само професионалните серии.

Мадам, темата е за профисионална козметика. Бързо в темата за маслата или за косопад, напишете на търсачка името на продукта и тя ще ви упъти!

prinzesata - както винаги адски полезна Heart Exl

Да попитам - за прошарена бяла и много суха коса /за майка ми/ Grinning какво да и препоръчам - лилавия на Керастаз или нещо друго? Иска леко матиране и хидратиране, ако е възможно в едно...

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 11:08 от mamaLina

# 564
На мен също ми е любопитна рецептата /съотношението на тази тривитаминолна маска . Напишете какво съдържа , по колко , процедура нанасяне/ време и е достатъчно
По препоръка на 💐💐 Sunshine_00 💐💐 със спринцовка 10ml изтеглям от тривитаминола (без да махам гумената капачка на шишето, а я пробивам и съхранявам в хладилник). Смесвам с 20ml зехтин и нанасям с четката си за боядисване. Не прекалявайте с количествата. Слагам шапка, затоплям със сешоар и стоя час. После мия и стилизирам както обикновено. Това е.
Ще видите ефект още с първото нанасяне на маската. След 3 последователни - резултатът е поразителен!
Има разни рецепти с добавяне на ракия, жълтък, кисело мляко... на мен само зехтин и тривитаминол ми е достатъчно.

# 565
Поразителен какво значи?
Бях публикувала преди косата си (обезцветявана и третирана с четка и сешоар след всяко измиване), поддържана години само с Alterna:

След тривитаминола е същата - жива, сякаш никога не е била боядисвана; плътна структура на краищата като в корена; блясък и мекота.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 14:30 от GeryGG

# 566
За тривитаминола, модерен от около 15 години, има изписани стотици страници в бг мама в различни теми. Ето това мисля е последната https://m.bg-mamma.com/?topic=695153.msg40002629#msg40002629

# 567
За тривитаминола има много отделни теми. За мен не беше подходящ, защото ми сваляше боята на косата, но има много доволни от него. Отделно не мога да стоя с часове с маска.

# 568
За тривитаминола има много отделни теми. За мен не беше подходящ, защото ми сваляше боята на косата, но има много доволни от него.
Не видях никакъв ефект, освен дефекта от трудното измиване и сваляне на боята.
( плътна, изтощена от боядисване и балеажи супер суха коса )

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 16:28 от Casual

# 569
  • Варна
Ще си призная,че преди да нагазя в профи козметиката съм го ползвала Grinning. И кексове съм бъркала на главата си и всякакви щуротии от сорта на маска с банан GrinningGrinning. Последното беше незабравимо преживяване- две седмици пощих банан от косата след приключението.
Тривитаминолът е комплекс от вит.А,Д и Е /пълен състав никъде не намирам да го разкостя подробно/. Иска ли някоя мацка да ми го снима и после ще коментирам.
Гледам,че идеята жестоко се експлоатира и са създали подобни мазила на основа арган/идейно си е признавам/.
Домашният еластисайзър е подобно мазило,но съдържа и глицерин освен маслата та е хидратиращ,което не е маловажно за дължините на една съсипана коса.
На тоя етап не бих си намазала нещо от ветеринанрната аптека на скалпа посмъртно Тъкмо успях да спра многогодишния косопад и косата ми се възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт