Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 775
  • 881
  •   1
Отговори
# 540
Изинете но какво е МР ?

# 541
Мелани,МР е Moisture Recovery (Joico Moisture Recovery)

Шантал,да не би да имаш нужда от протеин?! Въртиш ли ги?
Не познавам финишите които ползваш,но толкова суха коса може да е признак и на прехидратиране...

# 542
Ами, мислех, че е щадящ към скалпа, а иначе след него исках да слагам предимно протеинови маски/балсами, понеже техните  шампоани от серията ми тежат понякога - Абсолют рипеър, Терапист,  2минутен реконструктор, Kpak на Джойко… или пък да слагам преди него преуоша на Алтерна с маслата.
Аз днес го пробвах Генезиса - ама силничък ми дойде, лекичко раздразни скалпа. Сложих след него Curl Manifesto маска и МР балсама на Joico. Много хубаво се получи. Но реално косата ми изобщо не е с мазни корени и ме е страх да не раздразня скалпа, ако го ползвам по-редовно 🤔
Принцесо, като съм те “хванала” ❤🌷 😄 за още нещо може ли съвет - за матиране на русото - шампоан ли трябва да бъде или може само маска - Blond Absolu заглеждам? Много добър ефект видях от шампоана Blondifier на Лореал, но много ми изсуши косата, та се чудех ако ползвам нормален шампоан и само маска, става ли?

Здравейте, стана глупост и ще искам съвет - дойде ми Genesis от Нотино, но дойде Hydra, а аз исках Nutri 😣 чета в сайта на Керастаз, че Hydra е за мазна коса, а моята не е. Да го връщам ли или ще ми свърши работа? 🤔 Идеята ми беше да взема протеинов шампоан, който да е с грижа за скалпа.
Много си е добър прозрачния шампоан.. И двата шампоана са с превес на хидратацията и чак грижа за скалпа не бих ги нарекла. Но каквото ще свърши единия ще го свърши и другия/. какво искаш да ползваш след него?

# 543
Минавам да кажа че не харесвам маската на Joico hydrasplash. Не бях пробвала нищо от марката, но чета все хубави неща и имах нужда от маска.
Много е рядка, като воднист гел за блъснене. Няма онова типично хлъзгаво усещане като си сложиш маска или балсам, трябваше да използвам доста за да направи нещо, и пак не се справи особено добре.
Купих я на намаление, така че не се ядосвам поне.

# 544
Phillip kingsley curl activator, имате ли мнение за този продукт?

Или препоръка за друг финиш подходящ за оформяне на къдрици. Целта е да оформи и да намали фриза.

# 545
Привет ! От шампоан на KAY PRO получих пърхот..какъв продукт ползвате за справяне с него ?

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 10:32 от Jennifer880

# 546
  • Варна

Sunshine_00
за абсолютно всички шампоани важи особено пък ако скалпа с склонен да реагира. Даже и да не е това си е предпазна мярка,че никога не знае човек. Едно,че прави по-хубава пяна с минимално количество продукт и второ сваля до някаква степен агресията на ПАВ.

Sensaya аз просто смесвам тониращия шампоан 50/50 с тоя,който ползвам на второ шампоаниране. Постоявам няколко минути и толкова. Така хем не изсушава толкова хем матира.
Тониращите маски и балсами няма как да ги сложиш в корена/те там категорично работа нямат/,а основната нужда от матирани в повечето случаи е точно там. Ползвам и Керастазката и Лалга и тая на Шу ама е по-скоро глезотия. Не разчитам те да ми матират. За дължините го правя де ако там има нужда,но там и шапката от пяна на шампоана го прави нелошо. След матиране задължително богата хидратираща маска и всичко ще е под контрол.

# 547
Препоръчвам на керастаз лилавия шампоан. Над година го ползвам веднъж на 4-6 измивания и съм супер доволна. Но аз ползвам и в корена- естествено руса съм и коренът хваща, та гледам да е един тон косата. Ако дължините не са поне 9, не знам ще има ли ефект. Преди това съм ползвала 5-6 по- популярни и с тях косата ми синееше или лилавееше. С на керастаз си седи бяла и чиста. Не ми изсушава, но аз реално ползвам веднъж на месец и си редувам маски според съвети тук+нектар термик задължително тогава, за да омекоти повече. Имам тънки кичури и дължините са ниво 10, корен май ми е осмица

# 548
Имам нужда от помощ, да намеря L`alga Searevitalize CPR в чуждестранен сайт. Някой поръчва ли от чужбина L`alga - и то специално ампулите Searevitalize CPR Molecular Repair? ЗР ми е краен вариант, защото не могат да ми изпратят директно и пращам до мама, а тя ми ги препраща. Не, че не съм го правила вече, де, тя ми угажда - какво да прави Grinning

# 549
  • Варна
https://beautychest.lt/en/search?options%5Bprefix%5D=last&page=2 … product%2Carticle

имат всичко,имат и 10 евро доставка ама на фона на цените им,които са по-ниски от нашите с 30§ намаление си струват. Аз поне никъде на друго място в Европа не ги открих,а и не само аз Grinning. Агентки по целия свят активирахме и не и не. Ще каже човек,че само в България и Литва сме със съсипани коси GrinningGrinning

# 550
Много ти благодаря, това е наистина супер ценна информация, нямам търпение да дойдат Sparkling Heart

ПП Използвах и код NUOLAIDA10 -10%. Тук го намерих.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 16:33 от Анонимен

# 551
Към админите: Бихте ли пуснали в следваща тема въпрос относно механични четки за ежедневно разресване на коса, механични четки за изправяне със сешоар, както и сешоари и преси за изправяне (мнения, препоръки, отзиви...)?

# 552
  • Somewhere far away
не е много по темата, но напоследък чувам че пак става много използвано и много го хвалят това конско чудо. по едно време хората в интернет го анатемосаха защото бил за животни... в което няма много логика тъй като на животните се дава орално, вътрешно, а при хора се ползва само външно но както и да е.
въпроса ми е какво мислите за маските с тривитаминол?

# 553
въпроса ми е какво мислите за маските с тривитаминол?
Само зехтин+тривитаминол с 3 последователни маски - съживи косата ми така, както Alterna десетилетия с мъка поддържаше Joy

P.S. Изключително много съм благодарна на 💐💐 Sunshine_00 💐💐 за идеята да ми спести толкова давани излишни пари!

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 21:37 от GeryGG

# 554
Мелани,МР е Moisture Recovery (Joico Moisture Recovery)

Шантал,да не би да имаш нужда от протеин?! Въртиш ли ги?
Не познавам финишите които ползваш,но толкова суха коса може да е признак и на прехидратиране...
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт