Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 817
  • 881
  •   1
Отговори
# 525
Взех си ампулата на Лалга за тънка коса- Ами май само при мен нищо wow, и този парфюм толкова е силен ..., Четох само позитивни мнения - но освен че косата ми стана гладка и се пързаля нищо друго .

# 526
но освен че косата ми стана гладка и се пързаля нищо друго
след това ревю, още утре ще я купя Smiley

# 527
И аз това щях да кажа 😂 слагам я веднага в списъка за промоции!

# 528
  • Варна
Взех си ампулата на Лалга за тънка коса- Ами май само при мен нищо wow, и този парфюм толкова е силен ..., Четох само позитивни мнения - но освен че косата ми стана гладка и се пързаля нищо друго .

А какви бяха очакванията? На мен ми звучи повече от добре подобно действие и да точно това прави ампулата. Изглажда,напомпва,дава жилавост,блясък и мекота.

# 529
Тъй като косата наистина ми е много тънка и рядка - като wow ефект може би очаквах -
   Попълва увредените участъци на косъма
✓ Придава обем
 като в съпоставка  с филъра не се получи, с филъра косата ми изглежда двойна , но знам че не трябва да се използва постоянно .

# 530
  • Варна
Ампулата я направи още 2-3 пъти, На тънка коса ще ти стигне за 3-4 терапии. Наистина прави това,което обещава,но иска да се понасити косъма-от раз става само при сравнително здрава коса.

# 531
Благодаря за съвета ! Аз съм малко от нетърпеливите и затова очаквах от раз Simple Smile

# 532
Здравейте, стана глупост и ще искам съвет - дойде ми Genesis от Нотино, но дойде Hydra, а аз исках Nutri 😣 чета в сайта на Керастаз, че Hydra е за мазна коса, а моята не е. Да го връщам ли или ще ми свърши работа? 🤔 Идеята ми беше да взема протеинов шампоан, който да е с грижа за скалпа.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 19:02 от Sensaya

# 533
Тъй като косата наистина ми е много тънка и рядка - като wow ефект може би очаквах -
✓ Придава обем
 като в съпоставка  с филъра не се получи, с филъра косата ми изглежда двойна , но знам че не трябва да се използва постоянно .

Кой е този филър?

# 534
Може ли някой да сравни откъм хидратация Joico moisture recovery и Moroccanoil хидратиращата серия? Изразходих по една опаковка от първите(шампоан и балсам), но нямам желания ефект.

# 535
Шантал,какъв е желаният ефект?
Питам,защото аз специално не съм попадала на по-хидратиращ шампоан от МР.
Вече ако се търси лигавост,загладеност и т.н.по-скоро керастазките шампоани са по-подходящи,но да не се бъркат с хидратиращи.
Шампоанът МР е много хидратиращ,Балсамът е лек(поне за мен), Балмът е по-хидратиращ,но като всяка маска не е толкова запечатващ.Комбинацията от трите е мега хидратация.
Марокан-шампоанът е хидратиращ,според състоянието и нуждите на косата може да се усети балансиран.Балсамът,поне за мен е по-хидратиращ от този на Джойко,Маската,в зависимост от партидата,както вече се коментира е от посредствена хидратация до мега хидратираща терапия,особено ако се добави и топлина.
Но,разни хора,разни коси,разни води...Пробвай и Марокан или вкарай комбинация от Ш,М и Б

# 536
Ванеса, аз по твоя препоръка от къдравата тема съм с Joico, но не съм ползвала и трите продукта наведнъж, маската я слагам веднъж на 3-4 измивания и в този случай пропускам балсама. Ще пробвам и това, докато все още имам количество от всички.
Не целя в никакъв случай лигавост, но не я усещам достатъчно хидратирана. Слагам МР ш+б, един blow dry крем на Макадамия и след изсушаване масло на Orofluido. След измиване е добре, но на другия ден става твърда и суха. Може би ще взема малките опаковки за проба.

Момичета, ако някоя ползва боя на Сompagnia de colore-имам изостанали тубички 6ци и 7ци(трябва да проверя какво точно), които няма да ползвам, подарявам ги. Ако ще са от полза на някоя от вас, пишете лс.

# 537
✓ Придава обем

Кой е този филър?
Олиосета -  филър шампоан и филър за коса  .

# 538
  • Варна
Здравейте, стана глупост и ще искам съвет - дойде ми Genesis от Нотино, но дойде Hydra, а аз исках Nutri 😣 чета в сайта на Керастаз, че Hydra е за мазна коса, а моята не е. Да го връщам ли или ще ми свърши работа? 🤔 Идеята ми беше да взема протеинов шампоан, който да е с грижа за скалпа.
Много си е добър прозрачния шампоан.. И двата шампоана са с превес на хидратацията и чак грижа за скалпа не бих ги нарекла. Но каквото ще свърши единия ще го свърши и другия/. какво искаш да ползваш след него?

# 539
Принцеса , Genesis също ли е хубаво да се разрежда с вода както останалите шампоани на Kerastase ?

Общи условия

Активация на акаунт