Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 187
  • 881
  •   1
Отговори
# 690
Онези измамници бяха Хперт бюти,Аня.Голямо поръчваме падна и отказаха доставките😂.

# 691
Аз идвам да похваля тези ампули

Б,х много скептична ,но определено ми впечатлиха. 
сега заглеждам някой да има отзиви за серията?

# 692
Някой знае ли дали има магазин в София който продава Shea Moisture?

# 693
Да дам отчет за My Hair My Canvas More Butter Masque. Интуитивно тази серия на Алтерна не ме привлича. Купих я замо заради ревюто на принцесата, че е алтернативен вариант на кафява Мароканойл. Ами да , на моята коса е близко до действието но на злополучният скорошен вариант на Intense Hydrating Mask. Ни хидратиране, ни кондициониране ... еле пък лигавост. Както и с последната ми поръчка на Марокан - едвам си сресах косата с нанесеният продукт.
Така, че тези с плътни, гъсти, сухи, изтощени блондински косми като моята - може да не ви е вариант. Знам че на принцесата косата е много различна от моята, но в стреса че нямам вече Холи Грейл Марокан хукнах да пробвам варианти.
Бих я определила като мнооооого лек балансиращ продукт.

Хвърлих и една сума пари за Лалга от https://beautychest.lt/ , най=вече защото си намерих там нещо друго което търся отдавна. 6 дена след поръчката получих потвърдителен мейл с тракинг номер, и днес реших да я проверя де е - ами всички варианти на търсене дадоха че такава поръчка няма, или номера е грешен. Confounded

Знаех си аз че тази лудост за онлайн пазаруване в лошо астрологично време не трябва да я допускам ама....
дано дрехите поне ми станат.

Мелисандееееееее  ако откриеш кафевият любимец в любимият вариант, вземай и за мен опаковка Smile

Някой знае ли дали има магазин в София който продава Shea Moisture?
Не знам, но ми напомни че SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Treatment Masque Jamaican Black Castor Oil For Dry Hair е супер маска, но ми сваля боята за коса.

# 694
  • София
Casual благодаря за отзива. Значи ще я пропусна 😫
И на мен последните ми покупки не са никак успешни, но не знаех че е лошо астрологично време. До кога така?
Аз сега в отчаян опит да хидратирам косата поръчах L’ador wonder шампоан и балсама на кингсли. Тия дни ще ги взема. Дано помагат че
Последните ми проби са бая злополучни.

Пробвах Olaplex шампоан и балсам - ужас, никак не ми подействаха добре. Очаквах че ще са подходящи за изстрадалата ми коса но са ми толкова неефективни колкото и маската от серията. Пробвах ги на две поредни измивяния (при приятелка) и разбдах че не са моите продукти.
Единственият им действащ продукт за мен е стъпка две от терапията. Той ми хидратира добре, не като марокан, но добре.

Пробвах пак при нея и дълбоко почистващия шампоан OUAI, от него съм доволна. Определено е добра опция за дпш.

Пробвах също серията на шу иемура за обем.
Не че бих ползвала серия за обем при толкова други нужди, ами ей тъй, от любопитство.
Както и предполагах ефекта е добър, но не съм и очаквала др от Лу.
Маските им не знам как са на тия цени не ми се рискува.

Пробвах и олиото на Oribe черното - не ми допадна, доста обикновенно силиконово усещане ми даде.
Правих му само две проби, може би при по-дълга употреба ще има ефект, но предид първото впечатление и цената ще пропусна.

И последната ми нова придобивка е олиото на Gisou.
Тъй като гланца им е уникален и ми допада дадох шанс и на олиото.
Хареса ми че косата го изпива, но още го тествам и ще видим.

Чакам и хайверената хидратираща маска за алтерна която успях да поръчам за 30£ 500 мл. Ще пиша после отзив дали е хидратирала сламата.
Като ходя в германия Casual ще проверя за марокан, данооо 😫😫😫

# 695
Casual, на косъм бях да я купя тази маска, добре, че не съм 🫣 Взех обаче маската на Curl Manifesto (всъщност цялата серия взех🤪) пробвала съм засега само маската, но точно след прозрачния Genesis в корените и Blondifier по дължините, което беше изкъртващо пресушаваща операция и после тя мноого добре овлажни положението. Все пак го смятам за тест в екстремни условия 😄 ще я пробвам цялата серия и ще кажа пак.
И аз съм със суха руса особено в краищата, но въпреки купуването на кило, Джойко МР продължава много добре да си върши работата … бях я напротеинчила доста напоследък, направих един протокол с Ш, М(балм по-точно) и Б и се хидратира чудесно…

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 07:56 от Sensaya

# 696
  • Варна

Casual
чак ме остави замислена .....С какъв шампоан ползва More Butter Masque?
Няма силикони в нея....А,че хидратира-хидратира със сигурност,но няма китосването на Марокан.

Дай и шанс още веднъж,но я запечатай със силиконов балсам-примерно тоя на Джойко мойчъръс.

# 697
С какъв шампоан ползва More Butter Masque? ............Дай и шанс още веднъж,но я запечатай със силиконов балсам-примерно тоя на Джойко мойчъръс.
Принцесо със Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo. Нямам вече количество от маската на Алтерна за да тествам с друг - взех мини продукт.  Не казвам, че е лоша, просто няма нищо общо с мароканската - тя наистина оправяше всичко, с какъвто и шампоан и протокол да се ползва.
Взех обаче маската на Curl Manifesto ..... Джойко МР продължава много добре да си върши работата
И аз я взех, следващото миене тя е наред.
Май ще трябва да поръчам скоро и тоя балсам на Джойко

И на мен последните ми покупки не са никак успешни, но не знаех че е лошо астрологично време. До кога така?
 L’ador wonder шампоан ..
И последната ми нова придобивка е олиото на Gisou. Тъй като гланца им е уникален ..
Чакам и хайверената хидратираща маска за алтерна Ще пиша после отзив дали е хидратирала сламата.
Точно около затъмнението изперках за шопинг Simple Smile
С L’ador не съм запозната - шампоана с оцет някой беше коментирал, умувала съм дали да не го взема след боядисване да го ползвам.
Какъв е този гланц на Gisou ? Не съм пробвала нищо тяхно.
Ще чакам отзив за маската ан алтерна

# 698
  • София
Eми L’ador са корейски, аз имам един малък шампоан, който беше мн евтин в нотино и бях пробвала няколко пъти и беше доста приятен (l’ador damage protect acid shampoo).
Затова, понеже трудно се намира хидратираща серия, протеинови бол, но хидратиращи малко знам, реших да пробвам и шампоана от тяхната хидратираща серия.

Относно маската на Kerastase, ще чакам отзиви за да знам да пробвам, че е доста скъпа и малко количество.

Относно коментара на Sensaya, нашите коси на мен, sensaya и casual, май харесват едно и също.

Аз също обожавам moisture recovery на joico, с разликата че не харесвам balm-а. Но правя уточнение че аз съм с тънък косъм.
Не мога да кажа че утежни, но някак си не напои, а “обви” и утежни косъма по неприятен начин. Не знам какви силинконунима в марокан, но тук усетих гадни силикони наистина. Въртях и суках как ли не и мисля че бях пуснала в размените, та се отървах.

Не е моето и няма общо с мароканската маска.
Балсама на moisture recovery пък ми идва слаб, предпочитам този от blonde серията на joico.

Сега подозирам, че може да намерим спасение в втората стъпка от терапията на joico, все се каня да я пробвам (от няколко години) и още не съм я поръчала.
Като пробвам ще дам отзив , както и за хайверената хидратираща, имам и серума на алтерна ако трябва ще смесвам и ще се моля за усещане като от марокан.

Относно Gisou, това е някакво олио за коса с мед което уж е с много изчистен състав и е тотален хит в UK, а тук мисля го има само в Sephora.

https://gisou.com/products/honey-infused-hair-oil

Но досега съм го ползвала само в Англия а там водата е различна. Като го ползвам няколко пъти тук в къщи ще дам отзив.

И последно, макар че стана мн дълго - нещо странно има в сешоара bio ionic graphene.
Като го взех бях мега доволна защото докато суша усещах косата по мека, по жилава и сякаш влагата се запазваше в нея.
Това чувство продължи 5-6 сушенета, колкото да си продам парлукса, и изведнъж свърши. Това нормално ли е 🫨 не съм го изпускала и само подсушавам, четка не ползвам.

И последно относно марокан, още чакам отговор на официално запитванд до сайта им дали са реформулирали наистина маската или сме попаднали на някакви ментета (гледах репортаж по тв за внос на ментета мн сериозен от всякакви марки).

# 699
Балсама на moisture recovery пък ми идва слаб, предпочитам този от blonde серията на joico.
Сега подозирам, че може да намерим спасение в втората стъпка от терапията на joico, все се каня да я пробвам (от няколко години) и още не съм я поръчала.
Относно Gisou ...

И последно относно марокан, още чакам отговор на официално запитванд до сайта им дали са реформулирали наистина маската или сме попаднали на някакви ментета (гледах репортаж по тв за внос на ментета мн сериозен от всякакви марки).
Balsama ot blond серията не съм ползвала.
Вторта стъпка - сийлъра ли ? не си давай парите. С нея или без не виждам разлика, имам още количество така си и стои не се сещам даже да го доизхабя.
За гланца на Гису или както се казва това питах.

Марокана си мислех да помоля да ми донесат от Израел, защото последната от старият вариант я бях купила от летишето в ТелАвив, но сега вече ...  Интересно ми е какво ше ти отговорят от фирмата.

# 700
Миналата година улучих маската на Марокан с гъста консистенция от магазина на Златна рибка на Витошка . Не беше намалена , взех я на редовна  цена . Сегашната ми маска е рядката , поръчах я онлайн , но не беше от Златна рибка . Като цяло и двете консистенции се отразяват добре на косата ми , но фаворит ми е гъстата . Някой скоро да е попадал на гъстата консистенция от Златна рибка ?

# 701
  • София
Относно Gisou ...

Balsama ot blond серията не съм ползвала.
Вторта стъпка - сийлъра ли ? не си давай парите. С нея или без не виждам разлика, имам още количество така си и стои не се сещам даже да го доизхабя.
За гланца на Гису или както се казва това питах.

Марокана си мислех да помоля да ми донесат от Израел, защото последната от старият вариант я бях купила от летишето в ТелАвив, но сега вече ...  Интересно ми е какво ше ти отговорят от фирмата.

Не, тази стъпка

A за гланц имах предвид за устни

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 12:39 от Мélisande

# 702
^^^ Aз я имам (т.е. имам 1 § 2 във мини формат, препоръчвам да си го потърсите на Ибей преди да вземете салонни разфасовки). Например тук: https://www.ebay.com/itm/124741854350

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 16:34 от Agent Provocateur

# 703
  • София
Да да задължително има ги в нотино бг в травъл.
А може ли мнение за стъпка 2

# 704
А, не съм стигнала до нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт