Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 862
  • 881
  •   1
Отговори
# 795
Glossycherry здравей, сестро! Всяка година и аз ги върша тези! И сега съм пред същата дилема! Фризьорката ми всеки път реве като и кажа - до ушите! 😆😆😆
Спасява ме фактът, че косата ми расте като луда и до догодина по същото време е със същата дължина!
Сега я намалих малко, но май ще я клъцна още!
Скрит текст:

# 796
Нона, хич не съм по снимките аз Grinning

Честно казано аз съм добра в оформянето на косата си и знам кое къде и как да настаня за да ми отива. Не мисля че ме състарява която и да е била прическа, просто защото я оформям според лицето си.

Павлина, клъцни я до брадичката според мен. Ама аз хич не съм фен на тази средна дължина, харесвам или къса или много дълга Simple Smile Ти си хубава и те разбирам, кат си хубав всичко отива.

# 797
  • На брега на реката
Що така никой не пише, нали красотата няма почивен ден! Grinning

Аз не издържах до ЧП и поръчах Parlux Digitalyon с дифузер и сега нямам търпение да дойде! Ще споделя мнение, ако някой се интересува, но нямам база за сравнение с друг профи сешоар.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 09:04 от Бубoлина

# 798
Аз се интересувам и чакам с нетърпение отзив.
Що така никой не пише, нали красотата няма почивен ден! Grinning

Аз не издържах до ЧП и поръчах Parlux Digitalyon с дифузер и сега нямам търпение да дойде! Ще споделя мнение, ако някой се интересува, но нямам база за сравнение с друг прифи сешоар.

# 799
Миналата седмица тествах 2 маски на Керастас
Kerastase Masque Chroma Absolu Filler при поръчка от рибата нали дават "пакетчета" от продукт по избор. Имала съм балсама от серията, който ми беше допаднал, също и аромата му. Първо си мислех, че това малко количество до никъде няма да стигне за моята коса, но беше напълно достатъчно. Още при слагането косата се разплете, четката се плъзгаше леко. Определено разлигави косата косата ( търсен от мен ефект ). Малко и отне от обема и в крайна сметка. Със сигурност ако я намеря на добра цена. ще я взема в пълен размер.
( протокол с Ладор шампоана с оцет и Нектар термик )
Тази за къдрава коса Kerastase Curl Manifesto Masque Curl  също ми допадна, е не мога да я сравня с Мароканската старият вариант,  даже Хрома филъра я усетих по напояваща.
И двете на моята коса се държат като балансирани клонящи към хидратация.

# 800
Само при онлайн поръчки ли дават тестери подарък ?
От физическите магазини никога не са ми давали тестери.

# 801
Буболина и аз ще чакам отзив Simple Smile аз гледам Alyon Gold 😎 много ми харесва тази циганийка, но след последния неуспешен опит със скъп сешоар сега хич не смея да стрелям насляпо 😣😞😞😞😞

Някой поръчвал ли е техника от Нотино? По-скъпи са там Парлуксите, но пък имам опит с много безпроблемно връщане на продукти и затова мисля да взема от там…

Рибките рядко дават тестери на нещо различно от Лакме и Олиосета, камо ли на Керастаз, но сега явно са в някаква кампания, защото при поръчки над 80лв мисля, ти дават да си избереш. Аз взех на серума за крайчета Нутритив, още не съм го пробвала.

# 802
Рибките рядко дават тестери на нещо различно от Лакме и Олиосета, камо ли на Керастаз, но сега явно са в някаква кампания, защото при поръчки над 80лв мисля, ти дават да си избереш.
Да при поръчка от онлайн магазина, когато влезеш в количката си в дясно излиза меню "добавете подарък тестер" и си избираш

Този преуош на Редкен ACIDIC BONDING CONCENTRATE коментира ли ли сме го. Наскоро гледах видео от един американски фризьор който мноооого го хвали.

# 803
Привет! Някой пробвал ли е серията на The Body shop с Ямайско черно рициново дърво - попадна ми leave in балсама за къдрава коса и влезнах да се поразтърся из темите, но не намерих отзиви Simple Smile

# 804
Ее аз мислех ,че са се объркали и на мен рибата пратили мостра на нощният на керастаз,  иначе за редкен 14 % и аз питах по назад ,ама купих джойкото 1 и 2 , и след 16 ти ще дам отзив , но следвам в тубата и heidi ,прави хубави ревюта ,и тя не беше възхитена от acidic bonding, аа между другото тя беше правила сравнение между марокан и една много скъпа маска oribe ,погледнете й клиповете с мелисанде , аз имам много съвпадения с нейни харесвания .

# 805
Acidic bonding ще си купя след като доизхабя всички наличности от предишната профи серия на Редкен, която имам, а аз като всяко уважаващо себе си Теле имам винаги по много Wink

В този клип има много полезна според мен информация как и в какви пропорции се смесват различните продукти от сериите (домашната и салонната) за да адресират различните проблеми на косата - oт 2:55 нататък.
* For the best results, use the 14% pre-shampoo 1st and then follow with the shampoo, conditioner, and leave-in!

# 806

Някой поръчвал ли е техника от Нотино? По-скъпи са там Парлуксите, но пък имам опит с много безпроблемно връщане на продукти и затова мисля да взема от там...

Моят Parlux е от там. Когато си го взех, беше на доста по-ниска цена. Дойде в изряден вид. Ползвам го от няколко години и не съм имала проблеми.

# 807
следвам в тубата и heidi ,прави хубави ревюта ,и тя не беше възхитена от acidic bonding, аа между другото тя беше правила сравнение между марокан и една много скъпа маска oribe ,погледнете й клиповете с мелисанде , аз имам много съвпадения с нейни харесвания .
Гигова , мерси,
има две видеа и във второто си е променила мнението за Редкена.
Тази маска ORIBE SIGNATURE MOISTURE HAIR MASK не успях да я открия да си я поръчам лесно Sad Иначе в Английския НК 70 еуро струва, но тея никога не правят намаление, а иначе им се водя член...
Много странно тя във видеото я сравнява с Мароканската и с Хронолоджисте ( Черната ) Керастаз ?!? Най накрая ще поръчам и последната и без това съм сложила една в кошницата подготвена за Ч.Петък

Мецду другото ако искате намаление на редкен в Рибите - MILAM20

# 808
Този преуош на Редкен ACIDIC BONDING CONCENTRATE коментира ли ли сме го. Наскоро гледах видео от един американски фризьор който мноооого го хвали.
Коментирали сме го, "Професорът" много го хвали.
Аз много си го харесвам,редувам го с Olaplex 3,даже бих казала че,косата ми става по-хубава след него.

Да не забравяме че,Heidi е с екстеншъни...Нейните видеа са ми много "спонсорирани"

Casual https://www.hagel-shop.de/oribe-signature-moisture-masque-175-ml.html ползвай код HAGEL15 излиза на 59,50

# 809
  • виртуално
Lalga с 30% отстъпка на всичко при рибите

Общи условия

Активация на акаунт